Cercetare calitativă - Colgate

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 24 în total
Cuvinte : 5312
Mărime: 89.55KB (arhivat)
Publicat de: Denis Năstase
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Capitolul 1

Prezentarea mărcii

Cu o istorie de peste 200 de ani în cercetarea şi dezvoltarea produselor de îngrijire orală, personală sau a casei, Colgate-Palmolive este una dintre cele mai cunoscute companii ce activează pe piaţa internaţională.

Ca lider mondial si local în domeniul produselor de igiena orală, Colgate-Palmolive susţine activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, implicând medicii dentişti şi mediul academic în iniţiative ce au ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

Înfiinţată în anul 1806 de către William Colgate, compania şi-a început activitatea în New York producând săpunuri, apret şi lumânări. Încă din primii ani de la înfiinţare, William Colgate a intrat imediat în atenţia publicului, oferind consumatorilor produse de calitate la preţuri foarte bune, pe care le livra la domiciliu. De altfel, aceasta metodă inovativă de marketing i-a adus lui William Colgate un plus de încredere în rândul consumatorilor.

În anul 1928, William Colgate fuzionează cu Palmolive, companie specializată în producţia de săpun şi deţinută de BJ Johnson, punând bazele companiei Colgate – Palmolive. În această perioadă, produsele Colgate şi Palmolive se vând deja în toată lumea şi sunt apreciate in Europa, Asia, Australia, Africa, America Latina.

În 1953, numele oficial al companiei devine Colgate – Palmolive. 30 ani mai tarziu, in 1983, periuţa de dinţi Colgate devine cunoscută în toată lumea. În 1992, Colgate – Palmolive achiziţionează compania Mennen, iar în 1994 se lansează pasta de dinţi Colgate Total.

În prezent, Colgate – Palmolive este prezentă în peste 200 ţări şi oferă produse de calitate din urmatoarele categorii de interes: Oral Care, Personal Care, Home Care si Pet Nutrition.

Evenimentul de la Poiana Braşov a readus în atenţie valorile companiei:

-munca în echipă şi integritatea,

-grija pentru produse de calitate şi o

-continuă îmbunătăţire a performanţelor

Compania Colgate - Palmolive România reuneşte în portofoliul mărci renumite atât la nivel internaţional, cât şi local, cum ar fi Colgate, Palmolive, Protex, Lady Speed Stick, Mennen Speed Stick, Ajax, Axion, Super Cristal, Norvea şi D’Amaris. Toate produsele Colgate pentru igiena orală beneficiază de recomandarea exclusivă a Asociaţiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privată din Romania (AMSPPR), în timp ce produsele Protex beneficiază de recomandarea exclusivă a Societăţii Române de Dermatologie. Ca lider mondial şi local în domeniul produselor de igiena orala, Colgate-Palmolive România investeşte atât în consolidarea şi diversificarea produselor din portofoliu, cât şi în educaţia publicului larg.

În decursul celor 15 ani de prezenţă pe piaţa din România, Colgate-Palmolive s-a implicat activ, investind într-o serie de proiecte şi campanii educaţionale. Astfel, de-a lungul anilor, peste 5.000.000 de copii de pe întreg teritoriul ţării au primit mostre gratuite şi materiale educaţionale, prin programul Şcolar de Igienă Orală Colgate. Luna Colgate, demarată în 1997, reprezintă un amplu proiect educaţional, realizat în parteneriat cu AMSPPR, prin intermediul căruia se oferă consultaţii stomatologice gratuite în peste 2500 de cabinete de pe intreg teritoriul ţării.

De asemenea, compania Colgate-Palmolive România este implicată în numeroase programe educaţionale pentru preşcolari, elevi, adolescenţi sau persoane cu nevoi speciale, organizate în parteneriat cu universităţi, foruri educaţionale sau instituţii de sănătate - Micii Sanitari, Special Smiles, Docteurs Soţrire, Programul educaţional al OSS Cluj.

Colgate are următoarea viziune, misiune şi valoare:

Viziunea noastră

“Să Devenim Cea Mai Bună Companie Producătoare de Bunuri de Larg Consum din Lume“.

Misiunea noastră

“O companie care se dedică preocupării pentru oameni, pentru bunurile acestora şi pentru mediul în care ei trăiesc, prin furnizarea bunurilor de larg consum şi a serviciilor de o reală valoare, pe piaţa mondială”.

Valorile noastre

Valorile autentice în domeniul afacerilor transpuse în viaţa de zi cu zi sunt:

-Grija faţă de ceilalţi

-Lucrul în echipă la nivel Global

-Îmbunătăţirea continuă, progresul constant.

Preview document

Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 1
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 2
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 3
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 4
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 5
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 6
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 7
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 8
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 9
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 10
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 11
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 12
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 13
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 14
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 15
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 16
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 17
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 18
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 19
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 20
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 21
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 22
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 23
Cercetare calitativă - Colgate - Pagina 24

Conținut arhivă zip

  • Cercetare Calitativa - Colgate.docx

Alții au mai descărcat și

Cercetare cantitativă - Colgate

1. Problema de decizie 1.1 Contextul decizional Pasta de dinți este folosită de 96% din populația României, sumele alocate de români...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Raport de Cercetare Colgate

1. Problema de decizie Dintr-un studiu efectuat de “Gfk” anul trecut reiese că, pe timp de criză, românii renunţă în principal la produsele de...

Ai nevoie de altceva?