Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 10 în total
Cuvinte : 2188
Mărime: 24.40KB (arhivat)
Publicat de: Marinel Iosif
Puncte necesare: 6
Master postuniversitar Strategii de marketing si comunicare in afaceri - Universitatea Vasile Alecsandri Bacau

Extras din proiect

Prezentarea generala a firmei

S.C. Cat Guard S.R.L. are sediul in localitatea Bacau, Str. Razboieni , Nr. 30, Sc. B, Ap. 3, Telefoane: 0234514276; 0742030161, Fax: 0234514276, Email: catguard@yahoo.com. Firma a fost infiintata in data de 18.12.2002, cu forma de propietate : 35- societate comerciala cu raspundere limatata si cu nr. din Registrul Comertului: J04/888/2002. Domeniu de activitate principal (CAEN) al Cat Guard S.R.L. este : 8010 - Activitati de protectie si garda. Aceasta clasa cuprinde:

a) pază a obiectivelor, bunurilor şi valorilor, precum şi servicii de consultanţă în domeniu ;

b)pază a transporturilor de bunuri şi valori importante precum şi servicii de consultanţă în domeniu ;

c)protecţie personală specializată, denumită gardă de corp precum şi servicii de consultanţă în domeniu .

Societatea are un capital social, subscris si varsat in intregine de asociat, in valoare totala de 200 de ron care se divide in 20 de parti sociale a cate 10 ron fiecare.

Cifra de afaceri in anul 2007 era de 2.348.260,00, ajungandu-se la un profit de 112.771,00 si un numar de angajati de 177. In anul 2008, cifra de afaceri creste ajung la suma de 3.902.877,00 , dar se inregistreaza o pierdere de 70.030,00 ce se datoreaza cheltuielilor mari ce ajung la suma de 3.996.020,00 , crescand totodata si numarul de salariati la 247.

Obiectivul companiei Cat Guard SRL este de a oferi clientilor sai solutii optime de securitate adaptate ideal fiecarei situatii in parte. Are ca motto: ''CU NOI ESTI MAI SIGUR!''

Firma “Cat Guard” incerca sa adapteze serviciile oferite clientilor, specifice fiecarui client in parte. Calitatea echipamentelor si profesionalismul departamentului tehnic in proiectarea si instalarea sistemelor de securitate se completeaza cu servicii moderne de dispecerizare, monitorizare, interventie si paza. Astfel, o competenta esentiala este serviciul de consultanta furnizat gratuit, care sprijina clientul in procesul decizional pentru a selecta in deplina cunostinta de cauza cele mai favorabile solutii de securitate. Serviciul de consultanta profesionala propune solutii complexe informand clientului asupra tuturor implicatiilor privind atat sistemele tehnice cat si de interventie umana si incorporand elemente ce raspund atat criteriilor de performanta profesionala, cat si criteriilor specifice. Acestea din urma pot fi de la cele estetice pana la cele financiare.

In cadrul topului realizat pentru Romania Intreprinderii Mijlocii, Judetul Bacau, domeniul de activitate 80: Activitati de investigatii si protectie, conform datelor de bilant raportate in anul 2009, firma S.C. Cat Guard S.R.L. a primit diploma cu locul I in Top Afaceri Romania.

Organigrama firmei:

Firma “Cat Guard” S.R.L. are o serie de departamente specializate care acopera toata gama de servicii in acest domeniu specific de activitate:

DEPARTAMENTUL DE PAZA, PROTECTIE SI INSOTIRE PERSOANE SI TRANSPORT VALORI, pentru bunuri de valoare, persoane, organizatii, societati comerciale si alte organisme, organizatii romanesti si internationale. Insotirea si transportul persoanelor si valorilor se realizeaza cu autoturisme blindate ale societatii noastre sau beneficiarului pe trasee stabilite. Agentii au instructaj special, privind tehnici de lupta si utilizarea armamentului din dotare, inclusiv pistoale cu glont.

Preview document

Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 1
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 2
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 3
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 4
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 5
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 6
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 7
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 8
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 9
Managementul marketingului la SC Cat Guard SRL - Pagina 10

Conținut arhivă zip

  • Managementul Marketingului la SC Cat Guard SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Managementul Marketingului

Marketingul este unul din cele mai dificile concepte ale ştiinţei economice moderne. Din punct de vedere macroeconomic, marketingul permite...

Ai nevoie de altceva?