Marketing direct - Scaune ergonomice

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2862
Mărime: 145.13KB (arhivat)
Publicat de: Alexandru G.
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: P. Bertea

Cuprins

  1. Firma aleasă 4
  2. Descrierea firmei si produselor 5
  3. Identificarea pieței 10
  4. Scrisoarea business to business 11
  5. Bibliografie 13
  6. Contactele firme 14

Extras din proiect

Firma aleasă

Firma aleasă de mine este:

S.C. Amaluc Serv S.R.L.

C.U.I. RO 28244889 Reg. Com. Nr. J12/739/2011

Sediul Social: Str. Sub Cetate 11j, Florești, Cluj

Punct de lucru: Str. Iazului, Nr. 21, Cluj Napoca

Cont Bancar - ING - RO90 INGB 0000 9999 0239 2378

Cont Bancar - BTRL - RO13 TREZ 2165 069X XX02 6350

e-mail: office@miidescaunde.ro Telefon +40 723 444 222

web: http://www.miidescaune.ro/

Descrierea firmei si produselor

Înființată în anul 2011 din dorința de a oferi produse și servicii exculsiviste, a luat naștere „Miidescaunde.ro” - o comapnie ce își dorește să vină în ajutorul dumneavoastră cu cele mai inedite propuneri cu cele mai bune servicii, cu produse profesionale, astfel încât încât amenajare locuinței dumneavoastră să fie realizată la cele mai înalte standarde. Scaunele și mesele personalizate fiecărei bucătării, living sau biroul dumneavoastră conferindu-i un plus de rafinament, eleganță și stil.

Producem, tapițăm și executăm pe comandă scaune și mese pe diferite nuanțe de baițuri sau vopsele, materialele alese din paletarul nostru de culori sau pe culoarea mostrei dumneavoastră. Lucrând cu mai mulți producători de scaune, lacuri și vopsele sau producători de tapițerii, scaunele și mesele oferite se pot personaliza astfel încât să se încadreze perfect într-o bucutărie, living sau birou. Un producătpr de scaune și mese care se respectă are în ofertă lui o paletă cât mai largă de produse cu finisaje la tapițerii și lemn pentru cele mai pretențioase gusturi.

Pentru amenajarea spațiilor cu mese și scaune destinate sectorului horeca, în oferta noastră de mese și scaune încercăm să acoperim toată gama de scaune și mese cu cadru metalic, lemn, policarbonat, scaune de bar și fotolii cafeanea.

Nu sunt de neglijat spațiile office sau scaune de birou, directoriale sau vizitator tapitate pe piele ecologică, stofe sau piele naturală cu băncuțe de așteptare cu șezut și spătare tapițate, plastic sau lemn.

Dacă doriți o masă, fotoliu sau scaun de bucătărie, office sau living care să se încadreze perfect si să se armonizeze cu o mobilă la comandă executată din PAL/MDF lucios, vopsit sau furniruit vă așteptăm la magazinul de scaune și mese din Cluj-Napoca, str. Iazului Nr.21 sau puteți comanda, mese și scaune, direct de pe site-ul nostru.

Produse. Scaune ergonomice

Pentru cei care petrec la birou mai multe ore în fiecare zi , un scaun de birou confortabil este esențial. Un scaun de birou trebuie să se potrivească corpului si mediul de lucru . Oricine sta in la un birou în fiecare zi , fie într- un birou de acasa sau la munca, știe ca exista dureri asociate cu munca la birou. Mici dureri de spate , oboseala picioarelor , dureri de cap , de umeri sau de gat și brațe , probleme de concentrare. Lista de plângeri este mare. Unele scaune arata foarte bine , dar în momentul în care il folosesti cateva ore iti dai seama de discomfortul creat si singurul pozitiv este aspectul lor.

Suport Lombar: spătarul scaunului trebuie să ofere un bun suport lombar. Un spătar conturat este modelat pentru a se potrivi cu curbura natural a coloanei vertebrale, un spătar reglabil și bine conturat vă asigură confortul și o poziție corectă a coloanei vertebrale.

Mecanism Translatie: permite reglarea șezutului pe adâncime, reglaj foarte important pentru o poziție corectă la muncă. Un șezut cu o adâncime mai mare ne va obliga sa stăm cu spatele departat de spătar iar un șezut cu adâncime mică greutatea corpului nu va fi distribuită corect.

Mecanism Syncron: șezutul si spătarul evoluează împreună sub cel mai bun unghi ergonomic între bazin si picioare. Se regăsește cel mai des întâlnit la scaunele ergonomice și mai puțin la scaunele de birou sau directoriale.

Mecanism Multiblock: sistemul permite reglarea indepedentă a înclinării a spătarului și blocarea lui. Sistemul permite și folosirea în varianta neblocată, contactul spătarului fiind permanent. Reglajul tensiunii a spătarului se face printr-un șurub aflat sub șezutul scaunului rotind în sensul acelor de ceas pentru strângere sau invers acelor de ceas pentru o mobilitate mai mare. Reglarea se va face în funcție de greutatea corporala a persoanei care folosește scaunul.

Bibliografie

http://www.miidescaune.ro/ro/despre-miidescaune-ro-scaune-si-mese-p32.html

http://www.miidescaune.ro/ro/cum-aleg-scaune-de-birou-bucatarie-lliving-p35.html

http://www.kfetele.ro/avantajele-unui-scaun-ergonomic-iata-de-ce-trebuie-sa-ai-unul_6005.html

Preview document

Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 1
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 2
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 3
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 4
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 5
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 6
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 7
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 8
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 9
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 10
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 11
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 12
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 13
Marketing direct - Scaune ergonomice - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Marketing direct - Scaune ergonomice.docx

Alții au mai descărcat și

Strategii de marketing în servicii - strategii de promovare

INTRODUCERE Lucrarea de față, " Strategii de marketing în servicii - strategii de promovare", își dorește să trateze subiectul modalităților de...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Deschiderea unei Firme de Web Design

Cap. I. Rezumat Scopul firmei este sa identifice potentialii clienti de pe piata, fara ca acestia sa aiba initiativa si sa le prezinte o oferta...

Ai nevoie de altceva?