Mix de Marketing la Pungi de Cadouri

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 3100
Mărime: 244.85KB (arhivat)
Publicat de: Zaraza Popovici
Puncte necesare: 6
proiectul a fost prezentat in cadrul FEAA,am luat nota 9.acesta cuprinde Planul de marketing pt. produsul pungi de cadouri.

Extras din proiect

Configurarea Produsului

Atribute

Atunci când vorbim de mixul de marketing al unei firme este evident ca centrul de atenţie este reprezentat de produs, respectiv oferta, celelalte componente fiind condiţionate de existenţa şi particularităţile acestuia. Pentru a rezista mediului extern compania Kubika, trebuie să sa fie prezenta pe piaţa mereu cu produse noi si inedite sa-şi înnoiască mereu oferta si să o facă din ce în ce mai atrăgătoare pentru potenţialii clienţi.

Fizionomie

Firma Kubika are ca obiectiv principal ocuparea unei poziţii de vârf pe piaţa producătorilor romani de pungi de cadouri .Pentru a-si atinge obiectivul, compania noastră a lansat pe piaţa un produs constând in punga de cadouri suflata cu aur care se diferenţiază in mod evident de celelalte produse concurente atât prin calitate cat si prin preţ , produs care este în concordanţă cu nevoile şi dorinţele pieţei. Punga de cadou pe care o scoatem pe piaţa reprezintă nu numai un accesoriu necesar pentru oferirea cadourilor, dar si un mijloc eficient pentru promovarea imaginii si identitatii companiei noastre.

Pungile de cadouri suflate cu aur pot avea dimensiuni diferite, in funcţie de dorinţele clientului după cum urmează:

• Punga cadouri foarte mica, dimensiune 12x9x5 cm

• Punga cadouri mica, dimensiune 20x11,5x4,5 cm

• Punga cadouri medie, dimensiune 29x18x6,5 cm

• Punga cadouri mare, dimensiune 43x26x8 cm

• Punga cadouri sticla, dimensiune 40x9x7 cm

• Punga cadouri la dimensiuni si personalizări solicitate de client pe comanda

Aceste se pot realiza pe diferite tipuri de hârtie de tipul:

• MPL = mediaprint lucios

• DCL = dublu cretat lucios

• Kraft

• Offset

In final pot fi infoliate, lăcuite UV, plasticate mat sau lucios sau lăcuite simplu.

La alegerea şnurului ideal pentru mânere la pungi pentru cadou din hârtie trebuie luat în calcul câteva caracteristici specifice cum sunt:

Culoarea şnurului trebuie să fie în concordanţă cu design-ul. Puteţi alge dintr-o gamă care cuprinde de peste 35 de culori.

Structura şnurului este importantă din punctul de vedere al aspectului. Se poate alege din două structuri speciale:

- Pufos

- Moale

Şnururile pentru mânere la pungi de cadou au o structură specială tubulară

Şnururile tip Pufos au structura specială foarte uşoară dar rezistentă. Aceste produse se pot înnoda cu uşurinţă iar nodul va fi mic. Astfel sunt recomandate pentru pungi de cadou mai mici.

Gama de produse tip Moale au o structură mai compactă decât al gamei Pufos. Are capacitate mai mare de revenire la forma şi lungimea iniţială. Aceste produse sunt recomandate pentru pungi de cadou mai mari.

Ca de altfel orice produs, punga de cadouri cu imprimeuri suflate cu aur îndeplineşte o funcţie de bază, care reflectă motivaţia cumpărării lui de către consumator, funcţie ce oferă avantajul esenţial în raport cu satisfacerea nevoilor consumatorului.

Funcţia de baza a acestui tip de produs este aceea de a transporta un cadou, de a ajuta clientul sa-si diferenţieze cadoul prin insasi alegerea unei pungi de cadou cu imprimeuri suflate cu aur. Produsul nostru îndeplineşte şi funcţii secundare care îi conferă avantaje suplimentare, în raport cu pungile de cadou create de alţi producători, ceea ce face ca acesta să satisfacă mai bine aceeaşi necesitate şi deci să fie preferat de către consumator.

Punga suflata cu aur mai poate fi folosita pentru păstrarea diferitelor obiecte cu valoare sentimentala care se doresc a nu fi influenţate de factorii externi dar si ca un simplu obiect decorativ amplasat intr-un loc la vedere, care sa amintească de o persoana draga sau de un anumit eveniment trecut.

Sistem de susţinere

• Marca producătorului:

• Numele producătorului:

Marca firmei Kubika are o importanţǎ deosebitǎ. Ea are mai multe roluri: prin intermediul său firma noastră este cunoscutǎ si exista posibilitǎţi sporite de promovare a firmei, prestigiul serviciilor noastre creşte, asocierea în mintea clientului a mǎrcii noastre cu caracteristicile produsului.

Preview document

Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 1
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 2
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 3
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 4
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 5
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 6
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 7
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 8
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 9
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 10
Mix de Marketing la Pungi de Cadouri - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Mix de Marketing la Pungi de Cadouri.doc

Alții au mai descărcat și

Cercetare de Marketing Chestionar

1. Introducere Cercetarea de marketing reprezintă un proces sistematic şi obiectiv, generator de informaţii necesare adoptării deciziilor de...

Cercetare de marketing

CUPRINS CAPITOLUL 1. Analiza mediului de marketing 2 1.1. Micromediul marketingului 2 1.2. Macromediul marketingului 3 1.3. Mediul intern 5...

Chestionar - cercetări de marketing

I. Scopul cercetarii Scopul cercetarii noastre este studiul comportamentului de cumparare pentru bauturi alcoolice, mai exact vinuri, in randul...

Cercetare de Marketing

1. Titlul cercetarii ce va fi efectuata Studiu privind lansarea produsului punga de cadou cu imprimeuri suflate cu aur 2. Problema decizionala...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Te-ar putea interesa și

Piața Agendelor

Rezumat introductiv Firma Pinum a apărut pe piaţă în anul 2004 având ca obiect de activitate producerea şi comercializarea articolelor din hârtie...

Ai nevoie de altceva?