Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4327
Mărime: 494.02KB (arhivat)
Publicat de: Timea Costin
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Claudia Bobalca
mixul de marketing al produsului rochii de seara pentru femei insarcinate, a fost prezentat in adrul Facultatii de Economie si administrearea afacerilor

Cuprins

  1. 01.Introducere
  2. 1. Configurarea Produsului
  3. 1.1 Atribute (fizionomie, caracteristici fizice, utilizare principala, secundara, etc.)
  4. 1.2 Sistem de sustinere (marca, ambalaj, service, garantie, etc.)
  5. 1.3 Diferentierea marcii
  6. 2. Configurarea Pretului
  7. 2.1 Strategia de pret
  8. 2.2 Nivelul pretului
  9. 3. Configurarea Promovarii
  10. 3.1 Reclama (audienta, mesaj, canale media)
  11. 3.2 Promovarea vanzarilor (tehnici folosite, descriere)
  12. 4. Configurarea distributiei
  13. 4.1 Extinderea teritoriala a distributiei (zona geografica)
  14. 4.2 Intensitatea retelei de distributie si structura canalelor
  15. 5.Concluzii

Extras din proiect

01.Introducere

Oamenii au înțeles din cele mai vechi timpuri importanţa vestimentaţiei şi a accesoriilor ca mijloc de comunicare non-verbală, pentru a delimita clasa socială, profesia, statutul financiar, apartenenţa la un grup sau chiar disponibilitatea sexuală. Specialiştii privesc moda ca fiind un limbaj complex, format dintr-o multitudine de simboluri, de la haine şi bijuterii până la coafură, piercing-uri sau tatuaje.

Iată, asadar, că moda nu este nici pe departe un simplu capriciu al femeilor contemporane, ci un fenomen elaborat şi studiat în amănunt de către critici, de-a lungul timpului. În Antichitate şi la inceputul Evului Mediu, hainele erau considerate bunuri de preţ, fiind foarte scumpe, intrucât nu existau mijloace de producţie în masă, ci totul era realizat manual; majoritatea oamenilor nu aveau decat o singură ţinută, pe care o purtau până când se învechea complet.

Unul dintre procesele cele mai complicate din lumea modei este găsirea unor surse de inspiraţie pentru a crea şi a reînterpreta anumite piese vestimentare. De exemplu, în Grecia, Egipt şi Imperiul Roman femeile purtau tunici din lână sau în, ce au inspirat foarte mulţi designeri în realizarea colecţiilor cele mai noi şi mai trendy.

Moda reprezintă simbolurile ce spun povestea unei persoane. Katherine Hamnett, unul dintre designerii importanti din Marea Britanie, a spus: “Hainele creează o punte de comunicare tacită, pe care o inţelege toată lumea”. Moda a apărut din dorinţa oamenilor de a aparţine unui grup şi de a-şi exprima, zi de zi, poziţia în societate.

Noi, cei de la SC.MY PRECIOUS PREGNANT.SRL suntem preocupați de satisfacerea celor mai pretențioase cerințe ale femeilor aflate în perioada dulcei așteptări.

1.Configurarea Produsului

1.1.Atribute

Mărcile de rochii comercializate de firma MY PRECIOUS PREGNANT sunt articole de lux , bucurându-se de o mare apreciere pe piaţa datorită următoarelor atribute : calitate superioară, întotdeauna la modă, accesibilitate, întotdeauna elegante , veşnic nemuritoare.

Aceste atribute sunt puse în evidenţa prin intermediul funcţiilor pe care le indeplinesc. În primul rând , funcţia de bază este cea de utilitate (utilizare) şi de eleganţa dată de folosirea rochiilor de seară în diferite ocazii.

Aspectul plăcut al rochiilor dau acestora şi alte funcţii secundare de exemplu :

-funcţia simbolică de impresionare care se manifestă atunci când oferi cuiva cadou o rochie, fiind un cadou de mare rafinament şi eleganţa care reflecta dorințele omului activ si modern

Cum imi aleg o rochie?

Primul lucru care trebuie luat în considerare atunci când intenţionam să cumpărăm o rochie este utilitatea acesteia.

În ziua de azi, nu există model de rochie care să nu satisfacă cele mai exigente dorinţe în materie de stil personal sau gust.

Simplitate sau extravaganța ? Culoare sau model ? Lejeritate sau eleganță ? Garanţia şi postgaranţia ? Accesorii ?

Sunt intrebări şi aspecte importante care influenţează decizia cumpărătorului şi la care specialiştii nostri vă vor răspunde prompt şi profesional.

În cele ce urmează, vă prezentăm cateva tipuri de rochii şi sfaturi utile, care vă vor uşura decizia:

Stilul clasic

Presupune sobrietate, echilibru şi prestanţă. Cănd spunem clasic, cei mai mulţi se duc cu găndul la negru. N-am să vă contrazic, o să spun doar că tăieturile sunt cele care definesc un stil, nu neapărat culoarea. Albul poate fi clasic, dacă e purtat într-o formă clasică. Poate că nu acelaşi lucru il voi spune despre culorile electrice: roz, verde deschis etc. Nuanţa clasică este totuşi una neutră, se păstrează într-o anumită linie cromatică, altfel ar ieşi din tipar şi nu ar mai avea vreo legatură cu acest stil.

Stilul nonconformist

Aţi putea spune că e acelaşi lucru cu cel avangardist. Nu! Stilul nonconformist pendulează undeva între clasic şi avangardă. Nu e serios, nu e indrazneţ. Nonconformismul te face să uimești, dar nu te scoate dintr-o anumită etichetă. Acest stil presupune artificii, o joacă sigură cu unul dintre cele două elemente fundamentale ale rochiei de seară: cromatică sau croi. Ca să mergi la sigur, e importat să alegi doar unul. Aici vorbim despre culori electrice, dar croiala clasică, când evenimentul ne impune o astfel de ţinută. Tot in cadrul acestui stil, putem inversă coordonatele şi pe un fond negru să alegem un croi extravagant.

Stilul avangardist

Dacă eşti o persoană creativă, stilul tău este clar unul indrazneţ. Ai o atitudine de fashion icon. Aici nu există reguli, culorile electrice se combină cu nebunia tăieturilor sofisticate. Avangarda este transparentă, incredere în sine, imaginaţie fără limite. Acest stil este o anomalie volumetrică a materialelor şi a croiului. Totuşi, avangardist nu e vulgar! Aşa că o să le dau dreptate americanilor şi-am sa spun: “ less is more”. Nesiguranţa şi lipsa de confort vor duce la destrămarea ansamblului perfect dintre rochie şi cea care o poarta. Aşa că, dacă nu eşti sigură că poţi atrage toate privirile într-un mod admirativ, renunţă!

Preview document

Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 1
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 2
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 3
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 4
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 5
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 6
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 7
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 8
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 9
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 10
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 11
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 12
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 13
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 14
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 15
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 16
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 17
Mixul de marketing al rochiilor pentru femei însărcinate - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Mixul de Marketing al Rochiilor pentru Femei Insarcinate.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Rochii de Seară pentru Femei Însărcinate

Partea I: Piața Introducere Societatea românească, la fel ca toate cele din restul Europei Răsăritene, a suferit multe schimbări după renunţarea...

Plan de marketing pentru produsul - rochii de seară pentru femei însărcinate

1. CONFIGURAREA PRODUSULUI În centrul mixului de marketing al firmei Beauty & Pregnancy se află produsul pe care aceasta il promoveaza si anume...

Ai nevoie de altceva?