Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 3248
Mărime: 45.32KB (arhivat)
Publicat de: Cezar Mihai
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

Capitolul I: Prezentare generala

S.C. EUROPAN PROD S.A Piteşti , cu sediul in Pitesti, strada Sfanta Vineri, nr 17, judeţul Argeş, tel/fax: 0348/544236, email www.europanprod.ro este o societate ce detine o fabrica de paine si intentioneaza sa deschida o pensiune in judetul Arges, zona Dambovicioara.

Firma este o Societate cu Răspundere Limitată şi are 2 actionari:Secareanu Georgiana Adriana si Secareanu Florin.

Secareanu Florin– (35 ani)- director general. De profesie economist (absolvent al facultătii de Management al ASE Bucuresti) are o experientă de aproximativ 15 ani în turism si alimentatie publică. Înainte de a fi angajat pe acest post a lucrat 4 ani ca Director general al cazinoului Golden Look din Bucuresti si 6 ani ca director general al restaurantului Apolodor din Constanta. În trecut a lucrat timp de 2 ani si ca sef al restaurantului Steaua de Mare – Constanta.

Secareanu Georgiana Adriana – (28 ani)- director economic.A absolvit Facultatea de Finante-Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti. Dispune de o experientă de 10 ani în domeniul său de activitate, din care 4 ani – sef contabil la S.C. Danubia SA si 4 ani Director economic la S.C. Best Food Company productia alimentară.

Alex Voicu – (36 ani)- director de marketing. Absolvent al Facultătii de Comert din cadrul ASE Bucuresti, detine titlul de doctor în marcheting si are o experientă în domeniu de 10 ani. A lucrat ca Director Relatii Publice al Balantine’s Romania SRL si 5 ani ca Director de Marketing al Restaurantului Select din Bucuresti.

Arsene Ion – (37 ani)- sef pensiune. A absolvit Facultatea de Management si are o experientă profesională de 14 ani. A lucrat timp de 3 ani ca sef de sală pe un vas de croazieră american si a ocupat timp de 3 ani pozitia de sef al Restaurantului Caraibe din zona diplomatică a Bucurestiului. De curând a dobândit si titlul de contabil autorizat de CECCAR.

Societatea a fost înregistrata in Registrul Comerţului cu J03/1710/2004, C.U.I : RO 18903524, avand un capital subscris de 100.000 RON.

Obiectivul principal al firmei într-o primă fază este să pătrundă pe piaţa pensiunilor agroturistice din tara şi să se menţină, pentru ca apoi să se extindă, deschizând noi pensiuni atât în Arges cât şi în alte judete din ţară.

S.C. EUROPAN PROD S.R.L. pune accent în desfăşurarea activităţii sale clientul şi satisfacerea într-o cât mai mare măsură a dorinţelor şi nevoilor sale.

Capitolul II: Descrierea afacerii

1.Descrierea ideii de afacere.

Prin intermediul pensiunii Casa Europan, SC Europan Prod SRL prestează servicii de alimentatie publică. Intentionam ca prin calitatea ofertei si preturile accesibile sa atragem un număr important de consumatori din toata tara.

Strategia afacerii.

Pe baza cunostintelor dobândite, succeselor anterioare si tipul serviciilor oferite, strategia viitoare a afacerii va fi una de diferentiere calitativă fată de oferta concurentei.

Cu toate că există o serie de localuri în care se poate servii masa la preturi mai mici, special pentru atragerea si mentinerea clientilor-tintă vizati de societate, acest tip de strategie s-a dovedit a fi cel mai performant.

2.Descrierea produselor si serviciilor

Obiectivul unitătii este de a satisface pe deplin exigentele gastronomice ale clientilor, având în vedere că preocuparea oamenilor pentru o alimentatie sănătoasă si hrănitoare este în crestere în ultimii ani – conform studiilor de piată efectuate de Agentie de monitorizare a tendintelor de consum în anul 2001.

Pentru asigurarea unui sejur cât mai complet noi punem la dispoziţia clientului şi alte servicii, precum:

-participare la vânătoare;

-drumeţii pe munte;

-plimbări in rezervaţia “Piatra Craiului”

-cules de plante medicinale;

-vizitarea împrejurimilor;

-drumeţii la pastrăvăria de la Dambovicioara;

-alte drumeţii.

Produse si servicii

Pensiunea trebuie să atragă si să satisfacă pretentiile clientilor prin varietatea produselor culinare si sortimentelor de băuturi disponibile.

Pentru a desfasura o activitate cat mai usoara si a aduce un profit mai mare m-am gandit sa-mi fac o ferma proprie compusa din 20 porci, 80 de pasari si pe parcursul derularii afacerii ferma mea se poate inmultii.

Preview document

Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 1
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 2
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 3
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 4
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 5
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 6
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 7
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 8
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 9
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 10
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 11
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 12
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 13
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 14
Plan de afaceri - Pensiunea Casa Europan - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - Pensiunea Casa Europan.doc

Alții au mai descărcat și

Planul de marketing pentru promovarea unei agenții de turism

1. Expunere introductiva Planul de marketing urmareste o analiza a pietei pe care actioneaza agentia de turism Meridian Travel si are ca scop...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?