Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 2841
Mărime: 25.90KB (arhivat)
Publicat de: Ieremia Camil David
Puncte necesare: 7
Academia de studii Economice Facultatea Comert

Extras din proiect

Pentru intocmirea acestui proect, voi realiza un pachet turistic, destinat turismului de litoral in Africa de Sud, prin agentia turistica BestTour.Srl.

1. Date generale

Africa de Sud este o țară așezată la extremitatea sudică a continentului Africa, aceasta are aproxmatv 2800 de km de coastă la Oceanul Atlantic și Oceanul Indian.

Se învecinează cu Namibia, Botswana și Zimbabwe, Mozambic și Swaziland, în timp ce Lesotho este o țară independentă complet înconjurată de Africa de Sud.

Africa de Sud este cunoscută pentru diversitatea sa de culturi, limbi și credințele religioase. Unsprezece limbi oficiale sunt recunoscute. Limba engleză este limba cea mai folosită. Populația Africii de Sud este de o mare diversitate etnică, cu cele mai mari comunități de albi, indieni și mulatri de pe continentul african. Un sfert din populație este în șomaj si trăiește cu mai puțin de 1,25 $ pe zi.

Relieful Africii De Sud se împarte în douǎ zone. Prima este formatǎ din podișuri cu altitudini cuprinse intre 500-2000 m. Cel mai extins dintre acestea este Podișul Veld (High Veld în est, cu altitudini medii de 1500-2000 m și Middle Veld în vest, cu altitudini medii de 500-700).

A doua regiune a reliefului este formatǎ dintr-o unitate montanǎ; cel mai însemnat find vf. Cathin Peak cu 3657 m.

În partea de nord a Munților Scorpiei se află canionul râului Blyde, extrem de spectaculos, al treilea ca mărime pe glob. La nord de fluviul Orange este un sector al deșertului Kalahari. În vestul țării se aflǎ o parte din sudul deșertului Namib. Dupǎ el se întinde de-a lungul coastei pe 60 km o câmpie litoralǎ.

Malurile de la granița cu Mozambic din est, până la fluviul Orange din vest sunt în majoritate înalte, stâncoase și abrupte, presărate din când în când cu golfuri (Sf. Elena) și cu peninsule (Capul Bunei Speranțe, Capul Acelor).

Clima în interior este caldă și umedă vara, dar secetoasă și blândă iarna. Precipitațiile scad spre vest. De-a lungul coastei de vest se întinde zona foarte secetoasă a deșertului Namib. În zona Cape Town verile sunt calde și secetoase, iar iernile calde și umede. Umiditatea crește spre est si nord-est. Regiunea Cap are un climat mediteranean, cu ploi de iarnă.

Religie: 70% crestini, restu de 30% fiind musulmani si hindusi.

Hidrografie

Principalele cursuri de apă sunt Zambezi și Limpopo, care se varsă în Oceanul Indian, și fluviul Orange (1860 Km), care se varsa in Oceanul Atlantic. Acestea au repezișuri și cascade - între care faimoasa Victoria, pe Zambezi.

Industria

Mineritul și industria manufacturieră sunt cele mai importante. Finanțele, asigurările și turismul sunt de asemenea importante. Africa de Sud ocupă primul loc în lume ca producție de aur. Minele din Johannesburg furnizează 30% din totalul productiei mondiale.

Publicul tinta al acestui pachet turistic, destinat turismului litoral in Africa de Sud, il reprezinta tinerii cu varsta pana in 30 de ani, cu venituri peste medii, avand venituri lunare intre 800 si 1500 €.

Sejurul pentru un grup de 8 persoane va avea loc in capitala legislativa si politica a Africii de Sud, Cape Town, in perioada 11 februarie 2013 – 20 februarie 2013. Cele 10 nopti de cazare vor fi la Hotelul The Glen Boutique. Transportul din Bucuresti pana in Cape Town se va realiza cu avionul.

Preview document

Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 1
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 2
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 3
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 4
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 5
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 6
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 7
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 8
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 9
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 10
Africă de Sud - turism de aventură activ pentru tineri - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Africa de Sud - Turism de Aventura Activ Pentru Tineri.docx

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Te-ar putea interesa și

Analiza turismului pentru practicarea rafting-ului în Africa

REZUMAT Lucrarea Analiza turismului pentru practicarea rafting-ului în Africa este împărțită în două capitole, având scopul de a analiza turismul...

Ai nevoie de altceva?