Dynamic Tour - agenție tour operatoare

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2631
Mărime: 16.34KB (arhivat)
Publicat de: Angel Iosif
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Alina Manolica

Extras din proiect

Turismul este una dintre principalele ramuri ale economiei, care in ultimul timp s-a dezvoltat din ce in ce mai mult.Exista mai multe conotatii oferite notiunii de turism dar cel mai frecvent intalnita este notiunea de activitate cu caracter recreativ sau sportiv care consta in parcurgerea pe jos sau cu diferite mijloace de transport a unei regiuni pitoresti sau interesante dintr-un anumit punct de vedere.In acceptiunea celei mai mari parti a populatiei, turismul semnifica agrement, recreere, relaxare.

In ultimul timp in Romania, activitatea turistica a luat o mai mare amploare.Astfel locuri precum, Iasi, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Constanta, Pitesti reprezinta zone importante de atractie turistica

.Aceste detalii referitoare la activitatea turistica din Romania au reprezentat criterii esentiale in vederea luarii deciziei asupra amplasarii si infiintarii agentiei noastre de turism.

In acest sens am hotarat sa infiintam agentia Dynamic Tour in orasul Iasi luand in calcul mai multe considerente.Principalul motiv al deciziei s-a axat pe faptul ca acest oras este foarte dezvoltat din punct de vedere economic fiind cel mai mare din nord-estul Romaniei.Un alt aspect in vederea adoptarii deciziei de amplasare a agentiei in Iasi este dat de faptul ca Iasiul este considerat un oras cultural cu o bogata istorie dar si un punct de atractie turistica reprezentat de muzee si monumente precum:Palatul Culturii, Bojdeuca lui Ion Creanga, Casa Vasile Pogor, Casa Dosoftei, Muzeul Unirii, Muzeul Mihai Eminescu; zone de agrement ca:Padurea si lacul Ciric, Padurea Breazu, Stadionul „Emil Alexandrescu”; dar si de manastiri si biserici cum ar fi: Mitropolia Moldovei si Bucovinei, Manastirea Cetatuia, Manastirea Golia.

Din cele enuntate mai sus se poate observa varietatea posibilitatilor de petrecere a timpului liber oferite de acest oras, avand in vedere ca ofertele puse la dispozitia turistilor sunt diversificate acestea acopera majoritatea domeniilor.

Agentia Dynamic Tour va fi amplasata in centrul orasului deoarece este cea mai populata zona si accesul la aceasta se poate realiza destul de usor.Ea va fi localizata pe strada Stefan cel Mare, nr. 28 la parter.Mai mult decat atat ea va putea fi usor observata pentru ca se afla langa strada principala, iar in fata cladirii se va afla un panou video care va afisa denumirea agentiei, respectiv Dynamic Tour dar vor rula si imagini cu destinatii exotice pentru a putea capta atentia potentialilor clienti.

Dynamic Tour va inchiria spatiul unde va fi amplasata , iar in interiorul sediului se vor gasi doua birouri care vor fi dotate cu toate tehnologiile necesare functionarii optime: telefoane, calculatoare, imprimante, fax, internet, scanner, xerox, mobilier:(birouri, scaune, cuier, suport pentru materialele promotionale, dulapuri pentru acte, dosare).

La intrarea in agentie vor fi vizibile actele care atesta dreptul de functionare( brevetul de turism, licenta in turism, a comisionului folosit precum si numarul de telefon la care se vor primi eventualele reclamatii). Pe usa principala va fi atasat programul de functionare a agentiei.

Despre noi

Dynamic Tour este o agentie tour operatoare avand ca obiect de activitate organizarea si vanzarea pe cont propriu a pachetelor de servicii turistice sau a componentelor acestora, direct sau prin intermediari.

Principalul obiectiv avut in vedere de agentia noastra este satisfacerea clientilor prin oferirea unor servicii de calitate.Mergand pe deviza „Noua chiar ne pasa” dorim sa oferim clientilor vacante de neuitat in locurile visate. Un alt obiectiv propus de Dynamic Tour este atragerea unui numar cat mai mare de clienti, acest lucru putand fi realizat prin valorile ce caracterizeaza personalul agentiei. Printre valori se numara promptitudinea cu care raspundem cerintelor clientelei, maleabilitatea de care dam dovada in scopul satisfacerii lor, adaptarea la inovatiile aparute dar si dezvoltarea continua, respectul pe care il afiseaza personalul vizavi de clienti, eficienta cu care personalul isi desfasoara activitatea, seriozitate.

Un alt obiectiv este acela de a crea relatii reciproce cu clientii si de a le pastra in timp, acest lucru realizandu-se prin serviciile de calitate pe care noi le punem la dispozitia clientilor.

Cu privire la relatiile cu mediul extern ne-am indreptat atentia asupra problemelor legate de cerere, oferta si concurenta.

Astfel agentia noastra pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de pachete turistice care vor fi segmentate pe urmatoarele domenii de activitate:

- ticketing

- turism intern

- turism extern

- business travel concept

Preview document

Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 1
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 2
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 3
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 4
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 5
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 6
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 7
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 8
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 9
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 10
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 11
Dynamic Tour - agenție tour operatoare - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Dynamic Tour - Agentie Tour Operatoare.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Agenția de Turism Giramondo

Capitolul 1 Introducere Prezentarea firmei Sectorul de activitate:agentie de turism Agentia de turism GIRAMONDO este o firma cu capital...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?