Practică hotel Azur Costinești

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3325
Mărime: 22.03KB (arhivat)
Publicat de: Dominic Anghel
Puncte necesare: 7

Cuprins

  1. 1.Agent economic.pag 2.
  2. 2.Scurt istoric al firmei.pag 3.
  3. 3.Organizarea Firmei.pag 4.
  4. 4.Furnizori.pag 5.
  5. 5.Clienti.pag 5.
  6. 6.Concurenti.pag 6.
  7. 7.Evolutia cifrei de afaceri.pag 6.
  8. 8.Sortimentul serviciilor firmei si modul de distributie.pag 7.
  9. 9.Gama sortimentala a serviciilor.pag 8.
  10. 10.Scurta caracterizare a fiecarui tip de serviciu.pag 9.
  11. 11.Modalitati de distributie a serviziilor.pag 10.
  12. 12.Concluzii si Propuneri.pag 11.

Extras din proiect

AGENT ECONOMIC

Coordonate Oficiale

Denumirea societatii : S.C. AZUR N.C. 2000 S.R.L

Societatea are ca obiect principal de activitate : prestarii servicii turistice .

Aceasta a fost infiintata in anul 2000 , face parte din familia I.M.M. ( Intreprinderi Mici si Mijlocii ) si isi desfasoara in principal activitatea in domeniul turismului hotelier pe litoralul Marii Negre .

S.C. AZUR N.C. 2000 S.R.L administreaza din vara anului 2000 , Hotelul AZUR din Costinesti , acest hotel oferind in prezent servicii de 2* (stele).

Cladirea in care se afla in prezent Hotelul Azur a fost construita in anul 1972 desfasurandu-si activitatea la o categorie de 1 *(stea) ,iar dupa perioada Revolutiei, dupa anul 1989,aceasta a intrat in posesia BTT Costinesti , abia in anul 2000 infiintandu-se S.C. AZUR N.C. 2000 S.R.L iar hotelul devenind cotat la categoria de 2*(stele).

Hotel Azur este situat pe aleea principala a statiunii Costinesti aflata la numai 28 de km Constanta, la aproximativ 50 m de de plaja in partea sudica a statiunii ,unde se afla si Vox Maris ,Luxoasele Vile Amiral si Hotelul Forum ,chiar in zona cu taverne si terase, la 4 minute de centrul statiunii si de plaja principala.

In prezent Hotelul Azur detine : 116 camere duble, 3 apartamente si 6 garsoniere , 1/3 din camere fiind cu vedere la mare de unde se poate vedea epava navei "Evangelia", cel mai important simbol al statiunii Costinesti , aflata in prezent intr-o stare avansata de degradare, nava esuata langa Costinesti in anii '70 fiind un vechi cargou american din perioada razboiului , transformat in nava comerciala de un armator grec care la data esuarii a preferat s-o lase pur si simplu sa rugineasca.

Hotelul dispune de restaurant propriu, bar, parcare proprie ,plaja privata si teren de tenis.

- Dotari camere: Camere de 2 locuri, corp B cu vedere la mare, grup sanitar si dus. TV-cablu si minibar, incluse in tariful de cazare.

- Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, la restaurantul si terasa Azur

- Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achită la receptie).

- Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-10 ani au gratuitate la cazare, fără pat suplimentar; peste 10 ani, cu pat suplimentar, achita 50 % din tariful unui loc in camera dubla.

- Alte informatii: Toate camerele din corpul B au vedere la mare. Intrarea in camere se face de pe balcon-terasa comun pe etaj.

Telefon : 0241/734014

Fax : 0241/734014

Resursele turistice ale Romaniei o situeaza printre tarile cele mai dotate din acest punct de vedere, care pot fi puse in valoare datorita acumularilor din ultimul timp in procesul de reforma, ce vizeaza descentralizarea si privatizarea acestui sector important al economiei.

Sectorul privat hotelier de pe litoralul Marii Negre a inregistrat o dezvoltare si modernizare in decursul ultimilor ani , astfel, reunind traditia de mai multe secole a ospitalitatii cu restrictiile unei gestiuni performante , activitatea din Hotelul Azur desfasurandu-se astfel incat sa mentina o pozitie buna pe piata si in fata concurentilor prin : prestarea serviciilor la o calitate superioara ; obtinerea raport bun calitate/pret ; printr-o oferta cat mai mare si vasta pentru satisfacerea celor mai rafinate cereri ; ameliorarea echipamentelor si a confortului. Exista persoane care platesc sume mari pentru un sejur deosebit si de calitate pe litoral, deci, calitatea si satisfacerea clientilor devine o forta majora care trebuie imbunatatita nelimitat, pentru ca insusirea acestor calitati poate determina avantaje mari.

Societatea Azur este societate pe actiuni si are ca principale obiective de activitate, administrarea patrimoniului si turismul.

Societatea are un director executiv , doi administratori , si un numar de 40 de salariati de executie specific activitatii de turism – ex : receptionerii , cameriste , personal tehnic de intretinere , paza.

Hotelul Azur este administrat de S.C. AZUR N.C. 2000 S.R.L , activitatea si functionarea sa facandu-se conform Hotararii Guvernului Romaniei N.R.601 din 6 octombrie 1997 privind clasificarea structurilor de primire turisti (facuta in functie de carecteristicile constructive, de calitatea dotarilor si a serviciilor prestate).

Functionarea hotelului are in vedere respectarea "Normelor privind clasificarea unitatilor cu activitate hoteliera si alimentatie din turism din anul 1991”, elaborate de Ministerul Comertului si Turismului.

Preview document

Practică hotel Azur Costinești - Pagina 1
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 2
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 3
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 4
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 5
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 6
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 7
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 8
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 9
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 10
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 11
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 12
Practică hotel Azur Costinești - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Practica Hotel Azur Costinesti.doc

Alții au mai descărcat și

Determinarea gradului de atractivitate al stațiunii turistice Costinești

STATIUNEA COSTINESTI Fig.1. Harta Costinesti I. Prezentarea generala a statiunii Costinesti Costinesti , denumita si Statiunea Tineretului , se...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?