Prezentare SC Teleski SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 24 în total
Cuvinte : 4886
Mărime: 49.35KB (arhivat)
Publicat de: Panait Ștefan
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Sc Cabana „TELESKI”. Srl este un proiect pe care dorim să-l realizăm pe viitor drept pentru care avem nevoi de un capital de 200.000 RON, în vederea realizării unei unităţi clasificate cu 2 stele

Aglomeraţiile urbane, stresul cotidian, viaţa de zi cu zi, conduc la oboseală, frustrare. Uneori oamenii simt nevoia să stea în mijlocul naturii fără să audă telefonul, zgomotul provocat de maşini sau alte lucruri care le-ar putea aminiti de rutina zilnică iar cabana TELESKIle vine în ajutor.

Cabana TELESKI va fi construită pentru acel segment de public care iubeşte natura, doreşte relaxare într-un cadru inedit şi în acelaşi timp nu doreşte să renunţe la confortul de acasă.

Dotările interioare vor fi special create pentru a oferi o atmosferă caldă, intimă, plăcută atât cuplurilor, familiilor cât şi turiştilor individuali.

Situată în masivul Parâng, la cota 1700 m, dispune de 22 locuri de cazare distribuite în 12 camere, restaurant cu 40 de locuri, bucătărie proprie cu dotare performantă, sală de sedinţe cu 30 de locuri, parcare amenajată.

Adresa: Localitatea Novaci

Munţii Parâng sunt cei mai stâncoşi din grupa munţilor cuprinşi în spaţiul dintre Jiu, Strei şi Olt. De la 2519 m altitudine, ei domină zările Gorjului şi ale Vâlcii şi se compară cu puternicele cetăţi ale Retezatului. Parângul are piscuri ce parcă sfârtează norii, aşa cum sunt Carja, Mândra, Stoieniţa, Setea Mare , Mohorul; el mai adăposteşte lacuri glaciare cu ape curate ca lacrima: Roşiile, Gâlcescu, Mija, Lacul Verde, etc.; tot pe domeniul binecuvântat al Parângului se formează apele bogate şi limpezi ale Lotrului, Gilortului şi Jiului răsăritean; păduri nesfârşite, vegetaţia din poieni şi de pe golurile de munte precum şi animalele care sunt alte bogătii ale.masivului.

În urmă cu caţiva ani, oamenii au adăugat alte frumuseţi acestui tezaur natural, şi anume construcţiile hidrotehnice din complexul Lotru, lacurile de acumulare Vidra, Petrimanul şi Galbenul.

Staţiunea Rânca este situată la altitudinea de 1600 m, fiind în plină dezvoltare, pârtiile de schi fiind amplasate pe Muntele Cornesu, având diferite grade de dificultate Zăpada abundentă de pe parcursul anului, precum şi frumuseţile naturale ale locului au făcut din această staţiune un important punct de reper al turismului regional.

La Rânca se găsesc două pârtii. Una de nivel mediu şi una pentru începători, aceasta din urmă fiind dotată şi cu instalaţie de nocturnă.

Priveliştea, absolut magnifica, zăpada multă şi aerul de munte reprezintă o atracţie pentru schiori, care în fiecare week-end iau cu asalt localitatea gorjeană.

Preview document

Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 1
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 2
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 3
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 4
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 5
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 6
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 7
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 8
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 9
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 10
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 11
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 12
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 13
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 14
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 15
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 16
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 17
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 18
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 19
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 20
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 21
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 22
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 23
Prezentare SC Teleski SRL - Pagina 24

Conținut arhivă zip

  • Prezentare SC Teleski SRL.docx

Alții au mai descărcat și

Amenajarea zonei montane Rânca

INTRODUCERE Zona Rânca este situată în partea de N-E a judeţului Gorj în bazinu hidrografic al râului Gilort, în zona de crestare a munţilor...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?