Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Geografie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2106
Mărime: 161.53KB (arhivat)
Publicat de: Stana Gherasim
Puncte necesare: 6
ACADEMIA DE STIINTE ECONOMICE FACULTATEA DE FINANTE ASIGURARI BANCI SI BURSE DE VALORI

Extras din referat

ATACURILE DE LA 11 SEPTEMBRIE 2001

DOVEZI IMPOTRIVA VERSIUNII OFICIALE ADOPTATE DE GUVERNELE OCCIDENTALE

Evenimentele din 11 septembrie 2001 au fost cele mai cumplite atacuri teroriste din istoria Americii. „De azi, lumea nu va mai fi niciodata la fel“, spuneau comentatorii, jurnalistii si politicienii la 11 septembrie 2001.Dar odata cu varianta oficiala prezentata de autoritati au aparut si multe semne de intrebare.

Combustibilul de avion, kerosenul, arde cu flacari GALBENE, asa cum se vede pe aceasta fotografie de la NASA cu un avion care a luat foc pe pista in urma unui impact.

Flacarile exploziilor avioanelor care au intrat in turnurile gemene ale WTC la 11 Septembrie 2001 sunt ROSII, ceea ce indica folosirea unui EXPLOZIBIL (napalm) amplasat in avioane.

Fotografia urmatoare arata explozia unei bombe cu NAPALM, care dezvolta o temperatura foarte mare, capabila sa topeasca otelul. Observati identitatea culorilor exploziei bombei cu napalm si a exploziei avionului in turn.

Fara utilizarea unor bombe sau rachete cu napalm care sa explodeze la impactul avioanelor cu turnurile gemene, aceste avioane nu ar fi strapuns structura masiva de otel a turnurilor, caci avioanele sunt facute din aluminiu, metal usor si moale. Daca bombele nu ar fi topit structura de otel, avioanele ar fi ramas cu botul infipt in turnuri sau ar fi cazut jos pe strada dupa impact. Este practic IMPOSIBIL ca un avion din aluminiu sa treaca prin aceasta structura de OTEL, decat daca otelul este topit in prealabil !!!

Pe fotografia urmatoare se vede clar inceputul exploziei DIRECTIONATE a bombei cu napalm INAINTE ca avionul sa intre in turn. Fotografia reprezinta o secventa dintr-o inregistrare video a impactului.

ESTE CLAR CA TERORISTII ARABI NU PUTEAU MONTA BOMBE CU NAPALM PE AVIOANE. ACEST LUCRU TREBUIE SA FI FOST FACUT DE MILITARI SAU DE SERVICIILE SECRETE PT. A CREA MOTIVUL INVAZIEI TARILOR ARABE. Echipa de teroristi arabi (posibil drogati sau hipnotizati) care s-a urcat in avioane a servit doar la acoperirea de tip “false-flag” a adevaratilor atentatori.

Dar oricum, nici explozia bombelor cu napalm nu ar fi fost suficienta pentru a provoca prabusirea turnurilor gemene. Au fost plasate dinainte pe structura de otel si multe alte incarcaturi explozive (cutter charges) care prin “taierea” structurii de rezistenta din otel au dus la prabusirea controlata a turnurilor.

Numai o explozie foarte puternica poate transforma betonul in praf !!! Combustibilul de avion arsese de mult in momentul in care au avut loc exploziile care au dus la prabusirea turnurilor.

Dar nu numai cele doua turnuri gemene au fost astfel demolate, ci si un alt turn alaturat denumit WTC 7, aratat in fotografia urmatoare, CARE NU A FOST LOVIT DE NICI UN AVION !!! Un profesor universitar de fizica de la o Universitate din statul american Utah dovedeste clar ca numai niste explozii controlate puteau demola turnurile.

Toate cele trei turnuri demolate fusesera achizitionate cu doar sase saptamani inainte de atacurile de la 11 septembrie de catre afaceristul american de origine evreiasca LARRY SILVERSTEIN, care a incasat ulterior de la firmele de asigurari mult mai mult decat investise in ele (in turnuri). A fost pentru el o afacere foarte rentabila. In cele sase saptamani el a permis probabil plasarea in secret a explozibililor care au provocat prabusirea turnurilor. Lacomia lui a fost insa atat de mare, incat nu s-a multumit sa demoleze controlat doar cele doua turnuri gemene lovite de avioane, ci si pe al treilea, WTC 7, care nu avea nimic !!! E clar ca el a conspirat impreuna cu factorii politici americani pentru a duce la indeplinire aceasta actiune. Impreuna au impuscat doi iepuri dintr-un foc: Larry Silverstein a castigat sute de milioane de dolari de la Asigurari iar guvernul american a “castigat” un motiv de razboi impotriva unor tari arabe foarte bogate in petrol.

DOVEZILE FOTOGRAFICE ARATA CA NICI PENTAGONUL NU A FOST LOVIT DE UN AVION BOEING 757, CI FOARTE PROBABIL DE UN MIC AVION MILITAR DE LUPTA TELECOMANDAT.

Preview document

Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 1
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 2
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 3
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 4
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 5
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 6
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 7
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 8
Atacurile de la 11 septembrie 2001 - dovezi împotriva versiunii oficiale adoptate de guvernele occidentale - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Atacurile de la 11 Septembrie 2001 - Dovezi Impotriva Versiunii Oficiale Adoptate de Guvernele Occidentale.doc

Alții au mai descărcat și

Amenajarea Turistică a Stațiunii Balneoclimaterice Covasna și Împrejurimi

Prezentul studiu are la baza oportunitatea dezvoltarii si diversificarii ofertei turistice pentru statiunea balneoturistica Covasna. “Statiunea...

Japonia

Japonia este o tarã prin excelentã insularã, situatã în nord-vestul oceanului pacific. Japonia este fãrã indoialã statul care a înregistrat cea mai...

Județul Timiș

1.Localizarea geografica si caracterizarea judetului 1.1. Scurt istoric Istoria judetului se pierde in timp, fiind mentionate inca din...

Rolul Carpaților

Unitati montane. Carpatii românesti Carpatii românesti fac parte din marele lant muntos alpino-carpato-himalayan, aparut în urma orogenezelor...

Ai nevoie de altceva?