Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL

Proiect
8/10 (3 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3233
Mărime: 21.45KB (arhivat)
Publicat de: Sever Ion
Puncte necesare: 8
UB, Facultatea de administratie si afaceri

Extras din proiect

Prezentarea agentului economic

S.C. Beauty Center S.R.L și-a inceput activitatea in noiembrie, 1997 la iniţiativa unui singure persoane: Negoiţa Ştefania, asociat unic şi are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii de înfrumuseţare şi coafura, iar ca activitate secundară comerţul cu produse cosmetice şi de parfumerie.

Societatea a fost înfiinţată pe baza legii 31/1990 privind societaţile comerciale, republicată, cu modificările si completările ulterioare de către Negoiţă Ştefania, cetăţean român, născut pe data de 18 decembrie 1987, în judeţul Buzău, localitatea Buzău. Forma de organizare juridică este societate cu răspundere limitată, având sediul principal pe bulevardul Magheru,nr 45.

Societatea are capital privat românesc şi este administrată de un consiliu de administraţie iar conducerea executivă este realizată de asociatul unic care are şi atribuţia de director executiv.

S.C. Beauty Center S.R.L ofera o gamă largă de servicii de înfrumuseţare în cinci saloane moderne şi face comerţ cu produse cosmetice de înaltă calitate.

Deplina satisfacere a clientului este asigurată de existenta anumitor aspecte cum ar fi: amplasarea celor cinci saloane în diferite zone ale capitalei, făcând astfel posibil accesul rapid şi eficient, metodele şi tratamentele moderne, cosmetice de cea mai buna calitate, personal calificat şi un ambient familiar. Am anticipat dorinţa clienţilor de a oferi o parte din serviciile noastre şi la domiciliu şi de aceea am format o echipa care se ocupă de împlinirea cu succes a acestor cerinţe.

Clienţii noştri sunt diverşi, cuprind aproape toate categoriile de vârstă, majoritatea aleg o frecventare periodică a saloanelor. Oferta noastra se adresează tuturor categoriilor de persoane, de aceea am conceput un sitem de tarife şi servicii specializate şi personalizate în funcţie de fiecare client.

Inovaţia şi produsele performante au impus destul de rapid firma pe piaţă, acaparând un număr foarte mare de clienţi care şi-au format un obicei din frecvetarea cu regulatitate a saloanelor. Astfel firma devine lider incontestabil pe piaţa serviciilor de înfrumuseţare la numai un an de la înfiinţare.

Obiectivul nostru pe termen scurt îl reprezintă menţinerea acestei poziţii câştigată prin efort şi investiţii susţinute în aparatură ultramodernă, prin instruirea celor mai buni specialişti in domeniu pentru satisfacerea exigenţelor clientului iar pe termen mediu si lung ne propunem să obţinem statutul de lider regional pe piaţa serviciilor de înfrumuseţare.

Această analiză a fost elaborată în scopul obţinerii unui parteneriat strategic între S.C. Beauty Center S.R.L şi S.C. Models S.R.L., societate recunoscuta atât la nivel naţional cât şi la nivel european în domeniul pregătirii fotomodelelor pentru prezentările pe podium.

Obiectul de activitate

Obiectul de activitate al societăţii constă în prestarea de servicii de înfrumuseţare(cod CAEN 9302) şi comerţul cu produse cosmetice ( cod CAEN 5145). Aceste servicii sunt oferite clienţilor atât în saloanele deschise în cinci sectoare ale Bucureştiului cât şi la domiciliul acestora dar şi la prezentările mondene. Firma ofera următoarele produse şi servicii:

I. Salon servicii

• Coafat, tuns, spălat şi tratament, extensii, vopsit

• Machiaj, tratamente cosmetice, machiaj permanent, repigmentare, manichiura, pedichiură, epilat, solar

• Electroterapie, ultrasunete, lifting facial, împachetări rece/cald, masaj

II. Salon aparatură

• Cavitz cell system, Vibromass star, Power Light pulse, Connectival massage system, Electra plus, Test control, Star Vac, Pulstar

III. Produse cosmetice profesionale - sunt cuprinse toate tipurile de cosmetice profesionale, 100% naturale, testate dermatologic, fară parfum, şi parfumuri de tipul apa de parfum bazate numai pe esenţe naturale, fără coloranţi şi conservanţi.

Toate produsele şi serviciile noastre respectă normele de calitate ( ISO 9001), firma având un sistem de management al calităţii totale.

Structura organizatorică

Structura organizaţională a societăţii a trecut prin numeroase schimbări de la înfiinţare şi până în prezent. Aceasta a fost mereu îmbunătăţită pentru a conduce firma spre succes.

Administrarea societatii este asigurată de un consiliu de administraţie al cărui preşedinte este Negoiţă Ştefania, în calitate de asociat unic. Aceasta este Director General.

Director General

Atribuţii: Reprezintă societatea în relaţiile cu terţii, încheie acte în numele şi pe seama societăţii, asigură conducerea generală a firmei.

Competenţe: Ia decizii şi hotărâri pentru realizarea obiectivelor, angajează societatea în raporturi cu persoane fizice şi juridice române şi străine.

Responsabilităţi: Are în subordine urmatorii: Directorul economic, Directorul tehnic, Directorul Administrativ, răspunde pentru daunele aduse societăţii, gestionare imprudentă, utilizare abuzivă

Preview document

Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 1
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 2
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 3
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 4
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 5
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 6
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 7
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 8
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 9
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 10
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 11
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 12
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 13
Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Analiza SWOT - SC Beauty Center SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Înființarea unui salon de înfrumusețare

Societatea S.C. SUPREME BEAUTY CENTER S.R.L. a fost inregistrata la data 01 iulie 2004.Sediul societatii se afla in Piatra Neamt, Piata 22...

Plan de afaceri - inființarea salonului de frumusețe Beauty SRL

Sumar Acest plan de afaceri este realizat cu scopul obţinerii unor finanţări pentru înfiinţarea Salonului de frumuseţe „Beauty” SRL. Totodată,...

Managementul Riscului

Fara capacitatile intelectuale ale oamenilor, societatile de asigurare sunt doar cladiri dotate cu calculatoare. David Frost, The Journal...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?