Audit extern Microsoft project

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1764
Mărime: 53.01KB (arhivat)
Publicat de: Raluca N.
Puncte necesare: 7
Materie: Managementul Proiectelor

Extras din proiect

1. TITLUL PROIECTULUI: REALIZAREA UNUI AUDIT FINANCIAR EXTERN

2. CONTEXT ȘTIINȚIFIC. MOTIVAȚIE

Acest proiect are ca scop dezvoltarea unui auditului financiar anual, prin care clientul dorește să primească o părere obiectivă asupra situației firmei sale.

Prin audit financiar se înțelege examinarea efectuată de un profesionist competent și independent asupra situațiilor financiare ale unei companii în vederea exprimării unei opinii motivate asupra imaginii fidele, clare și complete a poziției și situației financiare precum și a rezultatelor (performanțelor) obținute de aceasta.

Compania ARTPRO, producător global de sisteme audio, a decis să își mute fabrica în România în urmă cu aproximativ 2 ani, motiv pentru care a solicitat serviciile unui auditor financiar după primul an de funcționare în noua locație. A fost necesară părerea auditorului, fiind interesați atât acționarii grupului străin, cât și finanțatorii companiei. S-a încheiat un contract cu o firmă de audit, care si-a exprimat o opinie favorabilă în exercițiul financiar precedent.

S-a decis ca și în acest an să se contracteze același auditor pentru obținerea opiniei cu privire la imaginea firmei pentru activitatea din România.

Auditorul este interesat să consolideze relația cu ARTPRO prin livrarea unor servicii de calitate, la fel cum a demonstrat până acum.

Pentru realizarea auditului de anul acesta, auditorul a folosit ca instrument Microsoft Project, din dorința de a monitoriza mai eficient resursele și de a planifica mai eficient proiectul.

S-a agreat ca raportul de audit să fie trimis cel târziu în data de 15 februarie. În acest fel, auditorul a planificat începerea lucrărilor în 11 ianuarie și a ales ca dată de finalizare a proiectului 12 februarie, considerând o marjă de eroare de 3 zile calendaristice.

Pentru obținerea celor mai bune rezultate, s-au utilizat anumite tehnici în faza de inițiere a proiectului - Diagrama Fishbone și Analiza SWOT.

Pentru ilustrarea grafică a legăturii dintre rezultatul dorit (în cazul nostru - Efectuarea unui audit financiar) și factorii ce au dus la apariția acestuia, s-a folosit ca instrument diagrama cauză-efect (Fishbone), care este redată mai jos:

Analiza SWOT s-a realizat atât pentru a evalua anumite activități din cadrul proiectului, optimizându-le potențialul, cât și riscurile, pentru a decide care este cea mai potrivită modalitate de minimizare a acelor riscuri:

Preview document

Audit extern Microsoft project - Pagina 1
Audit extern Microsoft project - Pagina 2
Audit extern Microsoft project - Pagina 3
Audit extern Microsoft project - Pagina 4
Audit extern Microsoft project - Pagina 5
Audit extern Microsoft project - Pagina 6
Audit extern Microsoft project - Pagina 7
Audit extern Microsoft project - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Audit extern Microsoft project.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?