Căsuța ta SA - case la cheie

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 40 în total
Cuvinte : 10603
Mărime: 826.14KB (arhivat)
Publicat de: Serafina Vieru
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Nelu Florea
Proiectul a fost prezentat in cadrul seminarului de Initierea si Administrarea Micilor Afaceri din cadrul FEAA Iasi

Extras din proiect

I. DESCRIEREA GENERALĂ A AFACERII

1.1 Descrierea afacerii în care se doreşte să se intre

Piaţa imobiliară din România a suferit foarte mult în urma crizei economice începute la finele anului trecut, înregistrând o scădere record în primul trimestru al anului 2009, principalele cauze fiind lipsa acută de lichidităţi, cât şi sentimentul de panică şi nesiguranţă în rândul potenţialilor clienţi. Recent, România a încheiat un acord cu FMI care va avea ca impact printre altele, o relaxare a condiţiilor de creditare ce va duce la o deblocare a activităţii imobiliare. Printre efectele crizei asupra construcţiilor imobiliare se numără o omogenizare din punct de vedere al preţurilor care au ajuns la valoarea reală. Pe fondul unui deficit de peste un milion de locuinţe, dar şi a preţurilor avantajoase, construcţiile imobiliare rămân în continuare cele mai sigure plasamente indiferent de condiţiile economice, de aceea firma „CĂSUŢA TA” S.A se va lansa în aria construcţiilor civile – case la cheie -. Afacerea în care firma „CĂSUŢA TA” S.A doreşte să intre, are la bază o piaţă matură cu o concurenţă foarte strânsă pe piaţa construcţiilor civile de case la cheie, de aceea produsele noastre trebuie să se ridice la cele mai înalte standarde. Având în vedere numărul mare de concurenţi trebuie avut în vedere şi reacţia acestora cu privire la pătrunderea noastră pe piaţă.

Domeniul de afacere se regăseşte în Codul CAEN: 4120 , ce corespunde „lucrărilor de construcţie rezidenţiale şi nerezidenţiale.”

1.2 Descrierea generală a produselor / serviciilor care se vor vinde

Misiunea firmei „CĂSUŢA TA” S.A este: „Prin intermediul produselor şi serviciilor noastre satisfacem nevoile diferitelor persoane de a avea casa mult visată ”.

„CĂSUŢA TA” S.A vine în întâmpinarea clienţilor cu servicii complete, ce includ proiecte de arhitectură cu modele standardizate de case, oferind totodată clientului, şi posibilitatea de a solicita modificări încă din faza de proiectare, permiţându-i astfel să-şi modeleze casa mult visată ; autorizaţii de construcţie ; certificate de urbanism, avize, studii geotehnice, construcţii case ce includ finisaje interioare (învelitoare acoperiş, geamuri termopan, tencuieli exterioare, decorative, izolaţie termică din polistiren expandat de grosime 10 cm), finisaje interioare (tencuieli speciale, gresie, faianţă, parchet, uşi de acces), instalaţii sanitare (chiuveta, cada / duş, vas toaleta, robinet bucătărie / baie, racorduri), instalaţii termice (centrală termică, calorifere, racorduri), instalaţii electrice (întrerupătoare, prize, tablou electric, reţea de cablaj internet, telefonie). Preţul de referinţă pentru o „casa la cheie” este de 450 € / mp, dar acesta se poate modifica în funcţie de dotările pe care le doreşte în plus clientul, putând ajunge până la 1000 € / mp.

1.2.1 Utilizări eventuale ale produsului

În ultimul timp în România s-a răspândit tot mai mult ideea cumpărării unei case în schimbul achiziţionării unui apartament, care nu mai este deloc avantajoasă şi la îndemâna tinerilor, de aceea tot mai multe familii se orientează spre construirea unei case.

O casă la cheie este cumpărată în general de cei ce preferă mai mult spaţiu decât cel oferit de un apartament, de acele persoane pentru care libertatea şi intimitatea sunt esenţiale.

O casă la cheie poate deveni cuibuşorul mult visat, un mediu original, unde proprietarul îşi poate pune amprenta asupra designului casei dar şi a curţii exterioare (fântână arteziană, piscină, grădină cu flori etc.). Ea poate fi utilizată de asemenea şi drept case de vacanţă, pentru a fi oferite spre închiriere, pentru a găzdui diverse întâlniri de afaceri, expoziţii etc.

1.2.2 Motive pentru care vor cumpăra clienţii produsul nostru

Clienţii care vor avea în vedere achiziţionarea caselor construite de firma noastră vor ţine

cont de anumite criterii, de aceea ne străduim să îndeplinim pe cât posibil exigenţele acestora şi să oferim în permanenţă soluţii cât mai diverse atât la nivel calitativ şi cantitativ cât şi din punct de vedere al preţului si duratei de execuţie.

Clienţii vor opta pentru casele la cheie oferite de „CĂSUŢA TA” S.A din mai multe motive printre care:

Linia arhitectonică deosebită şi modernă: Firma noastră vine cu o ofertă diversificată de modele arhitectonice de tip victorian, canadian, tradiţional.

Posibilitatea de a alege materialele de construcţie dorite: Lemn, cărămidă, plăci BCA

Economie de timp: Înainte de a construi o casă trebuie avute în vedere mai multe etape: mai întâi trebuie să cumpăraţi terenul, apoi sa contactaţi firma de construcţie. Apelând la serviciile oferite de firma noastră economisiţi timp deoarece noi ne ocupăm de toate etapele construirii casei pe care v-o doriţi.

Consultanţă gratuită în alegerea proiectului şi obţinerea de autorizaţie de construcţie: Prin politica firmei noastre de a sprijini clienţii, oferim acestora gratuitate în realizarea proiectului, scutindu-i de o cheltuiala de până la 10 € pentru un proiect ce include:planul casei, planul fundaţiei, planul structurii şi al instalaţiei. În ceea ce priveşte costul autorizaţiei de construcţie, aceasta variază în funcţie de zona în care se doreşte ridicarea casei între 600 şi 2000 €, în preţ fiind incluse şi avizele necesare pentru obţinerea autorizaţiei.

Apelând la această variantă veţi scăpa de grija efectuării racordurilor la curent, gaze, canalizare şi de grija realizării instalaţiilor electrice, termice şi sanitare.

Posibilitatea de a modifica proiectul încă din faza de iniţiere

Posibilitatea de a construi casa pe propriul teren

Seriozitatea şi precizia în respectarea termenilor de execuţie: Profesionalismul de care personalul firmei dă dovadă reprezintă unul din atu-urile noastre în faţa concurenţilor, termenele prevăzute în contract şi proiect sunt respectate cu stricteţe.

Experienţa profesionala a personalului specializat în construcţii de case la cheie de peste 10 ani

Raportul cost-avantaje favorabil: Preţul unei case la cheie variază între 450-1000 € , de aceea se susţine ideea ca prin vânzarea unui apartament, chiar şi vechi, s-ar obţine banii necesari achiziţionării unei case, ce oferă mai multe avantaje faţă de un apartament(mai mult spaţiu, confort, intimitate, libertate, o curte unde clientul poate amenaja un loc de joacă pentru copil, un garaj, o piscina, o fântână arteziană, o grădină cu flori etc.)

Posibilitatea de a plăti în tranşe de câte 10% după fiecare etapă a construcţiei

Preview document

Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 1
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 2
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 3
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 4
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 5
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 6
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 7
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 8
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 9
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 10
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 11
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 12
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 13
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 14
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 15
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 16
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 17
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 18
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 19
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 20
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 21
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 22
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 23
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 24
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 25
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 26
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 27
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 28
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 29
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 30
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 31
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 32
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 33
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 34
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 35
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 36
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 37
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 38
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 39
Căsuța ta SA - case la cheie - Pagina 40

Conținut arhivă zip

  • Casuta Ta SA - Case la Cheie.doc

Alții au mai descărcat și

Reproiectarea Subsistemului Organizatoric la SC. Galenus SRL

Capitolul I Diagnosticarea S.C. Galenus S.R.L. 1.1. Prezentare generală S.C. GALENUS S.R.L. cu sediul în municipiul Bucureşti,cod fiscal...

Inițierea micilor afaceri - nunți

I. DESCRIEREA GENERALA A FIRMEI „VIS ÎMPLINIT ” I.1. DESCRIEREA AFACERII ÎN CARE SE DORESTE SA SE INTRE V-ati nascut împreuna si împreuna veti...

Plan de afaceri - firmă de organizare evenimente SC Planning Events SRL

1.1 Denumirea firmei Denumirea societatii comerciale este S.C. PLANNING EVENTS S.R.L. si se prezinta sub forma unei societati cu raspundere...

Plan de Afaceri - Mobisan

1. Prezentarea firmei S.C MOBISAN SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata, cu sediul in str.Calea Feldioarei, nr.22 si a fost...

Plan de Afaceri - SC Body and Soul SRL

A. Viziune, strategie Esenţa afacerii mele este îngrijirea corpului, menţinerea stării de sănătate şi refacerea fizică şi psihică. Odată cu...

Plan de Afaceri - SC Lodi Copy Center SRL

1. Rezumat Firma S.C. Lodi Copy Center S.R.L se ocupă cu comercializarea produselor de birotică şi papetărie şi cu servicii de multiplicare şi...

Plan de Afaceri SC Best Off SRL

PLAN DE AFACERI S.C BEST OFF S.R.L A. Date de identificare ale întreprinderii S.C Best Off S.R.L a fost înfiinţată în 04.04.2009, dispunând de un...

Proiect la inițierea și administrarea micilor afaceri

I. Descrierea generala a afacerii 1.1 Descrierea afacerii in care se doreste sa se intre O definitie simpla a casei este, potrivit dictionarelor...

Te-ar putea interesa și

Modalități de imbogățire, activizare și nuanțare a vocabularului prin orele de limba română

Moto: ,,Să nu lăsăm cuvintele nici să doarmă, nici să amorţească, nici să zacă, nici să moară. Ele sunt comoara noastră de mare preţ.” Tudor...

Turismul Cultural

INTRODUCERE Turismul depinde într-o mare măsura de o “imagine” creată şi care se adresează în mod direct turiştilor. Consumatorii acestei...

Orașul Borsec

Oras situat in nord-estul Romaniei (Judetul Harghita), in depresiunea intramontana cu acelasi nume din Carpatii Orientali, inconjurata de Muntii...

Turismul Rural

Capitolul I TURISMUL ÎN ZONELE RURALE În condiţiile creşterii complexităţii vieţii sociale, efortul fizic şi intelectual depus de fiecare...

Amenajarea turistică a unei zone montane

Capitolul I Judetul prahova – caracteristici 1.1. Descrierea Judetului Prahova. Informatii generale Este cel mai populat județ din România (cu...

Munții Bucegi - Leaota - Piatra Craiului

Masivul Bucegi, cu o suprafaţă de circa 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpaţilor Meridionali, desfăşurandu-se între Valea Prahovei la...

Economia turismului - program de valorificare a potențialului turistic al Județului Harghita

CAPITOLUL I LOCALIZAREA ŞI CARACTERIZAREA JUDEŢULUI 1.1. Scurt istoric Numele "Harghita" este de origine necunoscută. Specialiştii în...

Olanda și Elveția circuite

1.Prezentarea generală a ţării Ţară a lalelelor, a morilor de vânt şi a porţelanurilor albastre de Delft, a canalelor romantice şi a brânzeturilor...

Ai nevoie de altceva?