Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 2315
Mărime: 32.20KB (arhivat)
Publicat de: Marieta Dogaru
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Evaluarea societatii PRIPON INVEST S.R.L..s-a efectuat pentru un investitor, potential cumparator.

Diagnostic Juridic

S.C. PRIPON INVEST S.R.L. este persoană juridică română, constituita in forma societatii cu raspundere limitata având personalitate juridică de la data înmatriculării în registrul comerţului si anume din data de 2.05.2007. Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in vigoare si cu prevederile Actului Constitutiv.

S.C. PRIPON INVEST S.R.L. este o societate comerciala cu raspundere limitata cu capital privat şi beneficiază de toate măsurile promovate de statul român pentru societăţile comerciale înfiinţate în conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 31 / 1990 privind societăţile comerciale, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi de sprijinul acordat de stat cooperaţiei, potrivit cu şi în condiţiile prevăzute de Legea privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei.

S.C. PRIPON INVEST S.R.L. are un capital social de 1000 RON integrat varsat, structurat astfel: 100 de parti sociale cu valoare nominala de 10 RON fiecare, asociati persoane fizice Pripon Daniel Valer cu un aport la capital de 510 RON, 51 parti sociale si o cota de participare la beneficii si pierderi de 51% si Pripon Adriana Elena cu un aport la capital de 490 RON , 49 de parti sociale si o cota de participare la beneficii si pierderi de 49%.

Obiectul principal de activitate al societatii este inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate.

Dreptul comercial

Persoanele juridice ce apelează la serviciile S.C. PRIPON INVEST S.R.L. sunt societăţile comerciale care necesită spatii comerciale, birouri, spatii de depozitare in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii acestora.

S.C. PRIPON INVEST S.R.L. se obliga prin contractele care le incheie sa predea spatiile pe baza unui proces verbal de predare primire, cu toate dotarile si utilitatile necesare unei functionari adecvate. De asemenea se obliga sa asigure folosinta spatiului pe toata perioada contractuala, sa execute pe cheltuiala proprie toate lucrarile necesare ca urmare a procesului de uzura normala a acestora pe toata durata contractuala si sa puna la dispozitia clientilor sai toate documentele necesare acestora in vederea deschiderii unui punct de lucru sau a sediului social in spatiul inchiriat.

Dreptul fiscal

La data de 31.12.2009 conform raportului expert contabil reiese ca situatia platilor este la zi, nu exista restante nici la furnizori si nici la bugetul statului..

Dreptul muncii

Cei doi asociati Pripon Daniel Valer si Pripon Adriana Elena sunt si angajati ai firmei si totodată coproprietari ai patrimoniului societatii, fiecare dispunând de o cotă parte din acesta. Fiecare parte sociala confera posesorului ei drept de vot in Adunarea Generala, dreptul de a alege si de a fi ales in functiile de conducere si dreptul de a participa la distribuirea profitului. Angajarea personalului se va face de catre administratorul societatii.

Dreptul mediului

Activitatea firmei nu contravine cu prevederile legale legate de mediu.

Litigii

Nu exista litigii fiscale în care ar fi implicat aceasta societate.

Resurse Umane

Societatea are 5 angajaţi inclusiv cei doi asociati: manager responsabil cu incheierea contractelor de inchiriere, administrator responsabil cu curatenia, un instalator, un electrician si o contabila, si numerosi colaboratori agenti imobiliari platiti pe comision in momentul incheierii de contracte noi.

Administrarea societăţii se face pe bază de buget, de venituri şi cheltuieli aprobat anual de adunarea generală ordinară. Convocarea adunarii, in conformitate cu actul constitutiv, se face printr-o notificare sau scrisoare recomandata cu cel putin 10 zile inainte de ziua fixata pentru tinerea acesteia, aratandu-se ordinea de zi, ziua si locul desfasurarii acesteia, .

Profitul societatii se stabileste prin bilantul aprobat de Adunarea Generala a asociatilor. Plata profitului cuvenit asociatilor se va face in cel mult 3 luni de la aprobarea bilantului de catre Adunarea Generala a Asociatilor.

Preview document

Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 1
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 2
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 3
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 4
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 5
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 6
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 7
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 8
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 9
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 10
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 11
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 12
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 13
Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Evaluarea Afacerii SC Pripon Invest SRL.doc

Ai nevoie de altceva?