Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3623
Mărime: 23.53KB (arhivat)
Publicat de: Ernest Tătaru
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ioan Radu
Implementarea unui infochiosc in Aeroportul Henri Coandă, Bucureşti. Proiect prezentat la facultatea de Management, ASE BUCURESTI

Extras din proiect

1. Prezentarea generală a organizaţiei

DATE GENERALE

Compania Naţională "Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti" S.A este persoană juridică română, cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov.

În conformitate cu prevederile H.G. 522/1998, dobândeşte statul de companie naţională, prin reorganizarea Regiei Autonome "Aeroportul Internaţional Bucureşti-Otopeni"(art.1). Prin H.G. 527/2004, noua denumire este Compania Naţională "Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Bucureşti" S.A.

C.N. AIHCB S.A. este societate comercială pe acţiuni, cu capital integral de stat, care se organizează şi functionează pe bază de gestiune economică. Sursele de finanţare se asigură din venituri proprii şi, în completare, prin transferuri de la bugetul de stat, în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare.

Compania Naţională "Aeroportul Internaţional Henri Coandă-Bucureşti" S.A. are ca obiect principal de activitate efectuarea de prestaţii, servicii, lucrări de exploatare, întreţinere, reparare, dezvoltare şi modernizare a bunurilor din patrimoniul său, aflate în proprietate sau în concesiune, în vederea asigurării condiţiilor pentru sosirea, plecarea şi manevrarea la sol a aeronavelor în trafic naţional şi/sau internaţional, asigurarea serviciilor aeroportuare pentru tranzitul de persoane, mărfuri şi poştă, precum şi servicii de interes public naţional.

VIZIUNE

Viziunea constă în dezvoltarea, într-o manieră durabilă, a celui mai modern şi eficient sistem aeroportuar regional din sud-estul Europei, prin care să faciliteze schimburile economice şi culturale ale ţării noastre cu toate ţările de pe glob.

MISIUNE

Misiunea este aceea de a asigura un trafic fluent de pasageri şi marfă şi constituirea într-un factor de încredere pentru toţi partenerii: pasagerii, companiile aeriene şi de handling la sol, şi celelalte părţi interesate în activitatea AIHCB, prin creşterea continuă a calităţii serviciilor prestate, a câstigurilor companiei şi protejarea resurselor şi a mediului.

DECLARAŢIA DE POLITICĂ ÎN DOMENIUL CALITĂŢII, PROTECŢIEI MEDIULUI, SĂNĂTĂŢII ŞI SECURITĂŢII ÎN MUNCĂ

Având în vedere tradiţia, experienţa şi renumele companiei în domeniul infrastructurii (serviciilor) aeroportuare, câştigate în cei peste 35 de ani de activitate, s-a decis, în acord cu Comitetul Director, menţinerea pentru toate activităţile / procesele şi serviciile companiei la nivelul platformei aeroportuare Otopeni, a sistemului integrat de management de calitate & mediu în conformitate cu standardele de referinţă ISO 9001:2001, ISO 14001:2004.

Compania acţionează în vederea implementării prin includere în sistemul integrat de management calitate mediu a componentei de securitate şi sănătate a muncii conform cu standardul OHSAS 18001:2007.

Prin obiectivele generale ale Companiei, se urmăreşte asigurarea:

- satisfacerea cerinţelor, nevoilor şi aşteptărilor clienţilor şi ale altor părţi interesate prin oferirea de produse / servicii de înaltă calitate;

- menţinerea şi întărirea poziţiei de piaţă a companiei alături de diversificarea activităţii;

- evaluarea şi tinerea sub control, prevenirea şi reducerea riscurilor de producere a accidentelor, bolilor profesionale şi a impactului negativ inclusiv a poluării mediului înconjurător;

- prevenirea producerii de pagube propriilor salariaţi sau / şi altor părţi interesate;

- un mediu de munca adecvat pentru realizare de procese / produse / servicii la nivelul cerinţelor;

- îmbunătăţirea continuă a sistemului integrat de management şi a performanţelor globale ale companiei.

Succesul în afaceri este garantat de calitatea oamenilor, de implicarea, de motivarea şi de conştientizarea tuturor celor care lucrează pentru sau în numele nostru privind cunoaşterea şi respectarea angajamentelor asumate de Companie.

Politica Companiei vizează îmbunătăţirea continuă a sistemului integrat de management, având ca garanţie competenţa, responsabilitatea şi implicarea tuturor nivelurilor ierarhice pentru îndeplinirea obiectivelor fixate.

Prin cadrul organizatoric creat, se asigură comunicarea permanentă cu Clienţii, cu Furnizorii, cu toate entităţile care lucrează pentru sau în numele companiei, cu opinia publică şi cu alte părţi interesate.

Îmbunătăţirea continuă este rezultatul monitorizării şi a analizei periodice a performanţelor Companiei de către conducere. Responsabilitatea şi autoritatea de a urmări punerea în practică a politicii, a obiectivelor şi de a analiza şi raporta modul de funcţionare a sistemului integrat, este delegată Directorului Calitate şi Mediu, numit prin decizie ca reprezentant al managementului.

Preview document

Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 1
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 2
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 3
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 4
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 5
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 6
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 7
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 8
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 9
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 10
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 11
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 12
Implementarea unui infochiosc în Aeroportul Henri Coanda, București - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Implementarea unui Infochiosc in Aeroportul Henri Coanda, Bucuresti.doc

Alții au mai descărcat și

Managementul în Transportul Aerian Internațional

Introducere Transporturile internationale sunt numite metaforic „aparatul circulator al întregii economii mondiale”, fiind mijloc efectiv de...

Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Cap.1. Descrierea firmei, a identitatii ei si a situatiei sale strategice 1.1. Domeniul de activitate si tendintele existente Compania...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?