Managementul Micilor Afaceri - Happy Day

Proiect
8/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 7815
Mărime: 179.05KB (arhivat)
Publicat de: Simion Antal
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Nelu Florea
Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Economia Comertului, Turismului si Serviciilor

Extras din proiect

CAPITOLUL I

DESCRIEREA AFACERII

Happy Day este o agenţie care s-a născut de la bun inceput cu dorinta de a veni in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra, dar, mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si maturitatea noastra.

Venind in intampinarea nevoilor actuale privind organizarea unui eveniment de o asemenea amploare cum este casatoria, agentia full service Happy Day propune clientilor sai solutii optime de consiliere, organizare si supervizare a evenimentelor nuptiale. Firma Happy Day a fost infiintata in anul 2004 propunandu-si inca de la inceput sa adopte o strategie de dezvoltare pe termen lung. De aceea primul sediu al firmei a fost deschis in zona de NE a Moldovei, orasul Iasi, urmand ca in anii urmatori sa se extinda in intreaga regiune.

Experienta indelungata, pasiunea, permanentul contact cu agentiile de wedding-planning din afara, isi lasa amprenta asupra nuntilor organizate de noi-un stil propriu, unic in felul sau.

Misiunea companiei Happy Day, firma specializata in crearea si coordonarea evenimentului dumneavoastra, este de a va lasa in grija, doar aventura acelei zile.

I.1. Descrierea ideii de afacere

Denumire: Happy Day;

Sediu: Strada Sf. Lazar, Nr. 14, Iaşi

Firma a fost înfiinţatǎ în luna aprilie a anului 2006 de cǎtre Balan Daniela, Conta Razvan, Ghimici Mihaela-Ramona, Manea Andrei, Pitaru Iulia Elena, Voinea Ana-Maria, având forma juridicǎ de societate cu rǎspundere limitatǎ. Aceasta îşi desfaşoarǎ activitatea în conformitate cu legile române.

Existenţa şi funcţionarea firmei are la bazǎ actul constitutiv şi anume statutul societǎţii cu rǎspundere limitatǎ şi certificatul de înregistrare care cuprinde codul unic de înregistrare a societǎţii obţinut la Registrul comerţului R45/988/2004. În anexe sunt prezente avizele, autorizatiile si acordurile necesare autorizarii, functionarii si emblema firmei, personalitatea juridica care-i confera calitatea de subiect de drepturi si obligatii, cont deschis la banca comerciala.

Obiectul de activitate al firmei este prestari servicii in domeniul evenimentelor (cod CAEN 7487 - Alte activitati de servicii prestate în principal întreprinderilor) catre persoane fizice si juridice.

Serviciile pe care vi le oferim sunt organizari de evenimente deosebite, în special organizarea de nunţi. Specialiştii noştri le-au împǎrţit în douǎ mari categorii:

-servicii complete pentru organizarea nunţilor- care este şi domeniul nostru de specialitate

-servicii pentru organizarea aniversǎrilor, botezurilor, cocktail-urilor, petrecerilor tematice,

-pentru servicii din diverse domenii (servicii de catering, aranjamente, sonorizǎri, filmari) avem incheiate contracte de intermediere cu firme specializate.

Firma este condusǎ de proprietari, fiecare avand in subordine cate un departament si si un numar de 2 angajati (total: 18 angajati).

Suntem o echipa de tineri creativi, ne plac ideile originale si suntem deschisi la sugestiile tale, pentru ca impreuna sa realizam un concept nonconformist de petrecere. Iti punem la dispozitie servicii complete pentru organizarea evenimentelor corporate, precum congrese, simpozioane, conferinte, seminarii, work-shop-uri, intalniri de afaceri, team-building-uri, cursuri, lansari de produse/servicii, inaugurari de sedii, targuri, expozitii, concerte, baluri de caritate.

Firma urmareste ca potenţialul său să corespundă criteriilor de succes ale pieţei si nu exclude concurenta. Trebuie urmărite in acelasi timp toate noutăţile în domeniu, ritmul de apariţie a potenţialilor clienţi care pot influienţa activitatea şi diversificarea serviciilor noastre.

Luand in considerare strategia de marketing, obiectivele in afaceri si bugetul, oferim un servicii personalizate pe cerintele clientilor si completat de atentia noastra pentru fiecare detaliu.

Strategiile noastre creative si de viitor pot valorifica imaginatia si preferintele clientilor, si cel mai important, experienta noastra profesionala poate crea un eveniment memorabil si spectaculos, care nu numai sa indeplineasca cerintele cele mai diversificate dar care sa le si depaseasca. Pe baza cunoştinţelor dobândite, succeselor anterioare şi tipul serviciilor oferite, strategia viitoare a afacerii va fi una de difereniere calitativa faţa de oferta concurentei.

Scopul firmei Happy Day este de a atrage mai multi clienţi, nu numai pe cei cu venituri ridicate, cât şi pe cei cu venituri mai modeste, oferind totodata servicii de cea mai bună calitate, realizând un echilibru preţ-calitate cât mai bun.

Obiectivele firmei Happy Day sunt stabilite pe o perioada de 2 ani si cuprind:

- Realizarea unei cifre de afaceri de 20 000??? RON în anul 2 de funcţionare;

- Creşterea cotei de piaţǎ cu pânǎ la 15%??? prin atragerea clientilor atat din zona Iaşi cat si alte zone;

- Deschiderea unui alt sediu în afara judeţului Iaşi;

- Incheierea de noi contracte cu colaboratori avand experienta in diferite domenii;

- Creşterea permanent a calitǎţii serviciilor oferite clienţilor.

Ca urmare a creşterii continue a cererii pentru serviciile specializate de organizǎri evenimente , s-a hotărât deschiderea unui nou sediu care vine în întâmpinarea tendinţelor pietei.

Pentru extinderea afaceriii noastre vom apela la un împrumut bancar, pe o perioada de 8 ani, în valoare de 50 000 RON, şi cu o dobândǎ de 8% pe an. Astfel în doi ani ne propunem sǎ avem o afacere stabilǎ şi prosperǎ prin extinderea într-un sediu mai mare,

Împrumutul va fi garantat printr-un contrat de gaj şi ipoteca asupra activelor societăţii.

I.2. Descrierea societatii

Happy Day este o agentie specializata in organizarea de evenimente, care a reusit sa se impuna pe piata de profil inca de la infiintarea sa, in urma cu peste cinci ani, prin solutii inedite, seriozitate si profesionalism. Capitalul social este de 6000 lei si este impartit in 600 de parti sociale, avand valoarea nominala de 10 lei.

Preview document

Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 1
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 2
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 3
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 4
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 5
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 6
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 7
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 8
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 9
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 10
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 11
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 12
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 13
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 14
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 15
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 16
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 17
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 18
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 19
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 20
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 21
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 22
Managementul Micilor Afaceri - Happy Day - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Managementul Micilor Afaceri - Happy Day.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afaceri pentru Dezvoltarea Firmei SC Evenimente-Festive SRL

1. Prezentarea generala a firmei S.C. Evenimente-festive S.R.L isi desfasoara activitatea in scopul devenirii uneia dintre cele mai importante...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Managementul IMM-urilor

Acronimul „IMM” a intrat în vorbirea curentă pentru referirea la întreprinderile mici şi mijlocii, o categorie contrapusă marilor întreprinderi....

Managementul Întreprinderilor Mici și Mijlocii

Capitolul 1. Aspecte introductive 1.1. Definirea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) Peter Drucker spunea că „micile afaceri reprezintă...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?