Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 5209
Mărime: 46.51KB (arhivat)
Publicat de: Cosmin Maftei
Puncte necesare: 8
Predat la facultatea de Comert din cadrul ASE Bucuresti, la materia Managementul micilor afaceri. Are cateva greseli de scriere.

Extras din proiect

Capitolul 1

Piata

Clubul de noapte va face parte din industria barurilor si cluburilor de noapte si se adreseaza in special clientilor tineri. Astfel de localuri au avut un impact semnificativ asupra oraselor din toate zonele, cu atat mai mult asupra Bucurestiului, fiind si la ora actuala afaceri cu un cash-flow mare. Localurile de distractii la sfarsitul anilor 80’ si 90’ se concentrau pe consum mare de energie prin lumini si sunet, ecrane video multiple si evenimente participative. Acest concept simplu este inca popular .

Cluburile de noapte si industria barurilor s-au reorientat catre un concept care cuprinde mai multa distractie. Oaspetilor acestor locatii nu numai ca li se ofera un loc dinamic in care sa se adune si sa discute,dar si un loc in care sa participe la spectacol prin concursuri interactive, teme de o noapte, si alte evenimente.

- Servicii

Principalele servicii pe care le oferim clientilor nostri sunt cele comune oricarui club sau bar. In plus vrem sa oferim cat mai multe spectacole interactive, seri cu diferite teme si multe evenimente pentru a ne diferentia de concurenta.

- Furnizori

Cluburile de noapte si alte localuri unde se pot consuma bauturi, se bazeaza foarte mult pe furnizorii primari. Acestia sunt diferitii distribuitori de bautura care asigura pentru local atat bauturile alcoolice cat si cele fara alcool. Bauturile alcoolice sunt sursele primare de venit in aceasta industrie. Alti furnizori de bautura joaca de asemenea un rol crucial in asigurarea bauturilor fara alcool. Cercetarile noastre arata ca distribuitorii principali de pe piata ocupa un loc important atat in livrare cat si disponibilitatea produselor.

Astfel urmarim incheierea unor contracte cu furnizori pentru toate bauturile alcoolice si nealcoolice pe care le comercializam in incinta clubului dupa cum urmeaza :

1. Pentru bauturi nealcoolice vom incheia contracte cu urmatoarii furnizori:

- Quadrant Amroq Beverages S.A., Bucuresti, Sector 5, Sos Villor, Nr. 23 pentru comercializarea bauturilor racoritoare din gama Pesi.

- RioBucovina S.R.L., Bucuresti, Sector 1, Sos. Chitilei, Nr. 3 pentru comercializarea apei minerale naturale carbogazoasa si necarbogazoasa marca Bucovina.

- Red Bull Romania S.R.L., Bucuresti, Sector 3, Str. Sfanta Vineri, nr. 29 pentru comercializarea bauturii energizante marca Red Bull.

2. Pentru comercializarea bauturilor alcoolice vom incheia contracte cu urmatoarii furnizori:

- Vlad Exim S.R.L., Bucuresti, Sector 4, Sos. Vitan-Barzesti, Nr. 9A pentru comercializarea berii marca Stella Artois, Becks si Bergenbier.

- Alma Tim Distribution S.R.L., Ilfov, Comuna Tunari, Str. Iorga Nicolae, Nr. 13-19 pentru comercializarea vinurilor marca Cotnari, marca Jidvei si marca Murfatlar.

- B.D.G. Imprest S.R.L., Bucuresti, Sector 2, Str. Traian, Nr. 184-186 pentru a comercializa whisky marca Jack Daniels, JB si Ballantines, gin marca Beefeather si bauturi spirtoase (vodka marca Stalinkaya si marca Finlandia si tequila marca Sauza).

3. Pentru comercializarea bauturilor care contin cofeina vom incheia contract cu societatea Silvermatic Distribuiton S.R.L., Ilfov, Comuna Jilava, Str. Prelungirea Soseaua Giurgiului, Nr. 33A pentru a comercializa cafea si cappucino marca Lavazza.

De asemena vom incheia contracte si cu urmatorii furnizori pentru alte produse :

- cu societatea Top Brands Distribution S.R.L, Ilfov, Otopeni, Str. Drumul Garii Otopeni, Nr. 6 pentru a comercializa tigari marca Phillip Morris

- cu societatea Intersnack Romania S.R.L., Bucuresti, Sector 2, Bd-ul. Dimitrie Pompei, Nr. 2 pentru comercializarea chipsurilor Chio.

- Cu societatea Alka CO. S.R.L., Bucuresti, Sos. Straulesti, Nr. 76-86 pentru comercializarea migdalelor prajite si a fisticului din gama Nutline.

Preview document

Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 1
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 2
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 3
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 4
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 5
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 6
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 7
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 8
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 9
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 10
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 11
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 12
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 13
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 14
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 15
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 16
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 17
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 18
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 19
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 20
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 21
Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afacere la un Club de Noapte - Atmosphere.doc

Alții au mai descărcat și

Studiu Fezabilitate - Cafenea Q Cafe

Sinteza studiului Studiul a fost elaborat în conformitate cu Instrucţiunile metodologice de întocmire a studiilor de fezabilitate pentru evaluarea...

Plan de Afaceri Service Auto SC NFS Tuning SRL

Structura planului de afacere I. Scurtă prezentare a firmei: • Denumire firmă: S.C. NFS TuNing S.R.L. • Sediul societății: Str. Bazalt,...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Plan de Afaceri - Le Cafe

1. REZUMATUL ȘI DESCRIEREA PLANULUI DE AFACERI Acest plan de afaceri s-a elaborat cu scopul de a evalua viabilitatea unei idei de afaceri și...

Ai nevoie de altceva?