Plan de Afaceri Elmas SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 2397
Mărime: 31.10KB (arhivat)
Publicat de: Marilena Demeter
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Astrahan Silvia

Cuprins

  1. SUMAR 3
  2. 1. INTREPRINDEREA 4
  3. 2. MANAGEMENTUL SI PERSONALUL 6
  4. Conducerea 6
  5. Personalul 6
  6. 3.MARKETING 7
  7. Produsele si serviciile 7
  8. Piata de desfacere 9
  9. Concurenta 10
  10. 4.PRODUCEREA 11
  11. Procesul de producere 11
  12. 5. IMPLIMENTAREA PROIECTULUI INVESTITIONAL 13
  13. 6. FINANTAREA PROIECTULUI INVESTITIONAL 13
  14. 7. PROGNOZE FINANCIARE 14
  15. Venituri 14
  16. Cheltuieli si consumuri 15
  17. Profitul previzionat 16

Extras din proiect

SUMAR

Intreprinderea "ELMAS" SRL este o intreprindere de productie. Activitatea intreprinderii se axeaza in prezent pe producerea pizzei , placintelor, chiflelor si cornuletelor. In viitorul apropiat se intentioneaza efectuarea unor investitii in vederea cresterii volumul de productie pentru a satisface cererea de pe noile piete de desfacere si livrarea produselor catre clientii din aceeasi localitate, precum si din localitatea vecina.

Apreciem că întreaga investiţie necesara pentru realizarea obiectivelor mentionate este de 21 000 lei, care vor fi utilizati pentru procurarea utilajului si pentru procurarea materiei prime.

Conform studiilor efectuate, piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata de o cerere puternica a acestor produse. Consumatorii vor fi in general cu virsta cuprinsa intre 14-45 de ani, locuitori ai satului Sireti si ai satului din vecinatatea acestuia – Roscani, aflat la o distanta foarte mica.

Produsele vor fi produse şi livrate în aşa mod incit să-şi păstreze gustul şi calitatea până la consumator. Va exista un sortiment larg al produselor, clientul având posibilitatea să comande oricare dintre acestea în cantităţile dorite la un preţ accesibil. Preţurile vor fi mai mici sau egale cu preţurile de pe piaţă, însă calitatea produselor noastre va fi net superioară.

Estimând rezultatele financiare viitoare obţinem un profit anual de cca.419000 lei , în condiţiile de venituri minime şi cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi.

INTREPRINDEREA

Intreprinderea "ELMAS" SRL a fost constituită la 26.11.2003 şi înregistrată la Camera de Înregistrare de Stat pe lângă Ministerul Justiţiei din Republica Moldova, nr. de înregistrare 103118834. Intreprinderea îşi are sediul în Republica Moldova, satul Sireti, raionul Straseni si este înregistrată ca plătitor TVA la Serviciul Fiscal de Stat în baza certificatului din 29.11.2003. Întreprinderea este agent economic independent cu drept de persoană juridică, de asemenea are bilanţ autonom şi cont în bănca, ştampilă cu denumirea şi emblema sa.

Din punc de vedere al organizării juridice întreprinderea este societate cu răspundere limitată şi face parte din categoria întreprinderilor mici. Capitalul social al întreprinderii este stabilit de Statutul intreprinderii în mărime de 7000 lei. Întreprinderea creează capitalul de rezervă conform documentelor de constituire în mărime de 15% din valoarea capitalului statutar.

Repartizarea capitalului statutar al intreprinderii intre membrii asociati este reprezentata in cele ce urmeaza:

Tabelul 1:

Repartizarea capitalului statutar al “ELMAS” SRL între asociaţi

ASOCIATUL SUMA (in lei) COTA

Luca Gheorghe 4000 57,1%

Luca Andrei 3000 42,9%

Total 7000 100%

Intreprinderea “ELMAS” este o intreprindere de productie. Activitatea intre-prinderii se axeaza pe producerea pizzei , placintelor, chiflelor, cornuletelor si vânzarea acestora prin intermediul magazinului propriu.

Firma a contractat un credit comercial pe termen scurt care a fost integral rambursat în anul 2005, iar în prezent nu are nici un credit în derulare.

Pentru a reinvesti profitul acumulat din activitatea desfasurata, intenţionăm să dezvoltăm activitatea firmei.

Preview document

Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri Elmas SRL - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri Elmas SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Managementul în comerț

1.1. Funcţiile firmelor de comerţ Organizarea este o categorie de o mare complexitate prin care se înţelege stabilirea şi delimitarea proceselor...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Managementul Restaurantelor

Cap. I. Alimentatia publica a. Conceptul si elementele serviciilor de alimentatie Alimentatia publica reprezinta o ramura a comertului cu...

Ai nevoie de altceva?