Plan de Afaceri - SC Camony SA

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 2 fișiere: doc
Pagini : 38 în total
Cuvinte : 7886
Mărime: 380.53KB (arhivat)
Publicat de: Dragomir Aldea
Puncte necesare: 8
Universitatea Dunarea De Jos Facultatea de Ştiinţe Economice Management

Extras din proiect

Scurt istoric :

S.C. "CAMONY" S.A. Tulcea îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 şi statutul societăţii.

S.C. "CAMONY" S.A. a fost înfiinţată pe baza HG 1353/27.12.1990 prin reorganizarea “Fabricii de pâine” Tulcea, care a funcţionat sub îndrumarea şi controlul Ministerului Agriculturii şi Industriei alimentare.

Capitalul social al societăţii este un capital privat roman 100%. La sfârşitul anului 2001 acesta afost în sumă de 887 504 Ron. Capitalul este constituit dintr-un nr. de 438 752 de acţiuni, cu o valoare nominală de 2 Ron/ acţiune.

Tehnologie SC CAMONY SA a investit in linii tehnologice de ultima generatie, complet automatizate, de la operatia de mixare pana la procesul de ambalare. Produsele realizate pe aceste linii sunt de calitate superioara (prospetime indelungata, culoare si forma constante), productivitatea este marita, iar costurile sunt mult scazute.

De asemenea, unitatile de morarit din cadrul SC CAMONY SA au beneficiat de investitii majore, dispunand de utilaje si silozuri de produse finite performante. Gama de fainuri este obtinuta din procesarea materiilor prime de cea mai buna calitate, in conditiile stabilite de normele in vigoare.

Principalele produse realizate în prezent de firmă sunt: paine proaspata si ambalata; specialitati de panificatie, patiserie si cofetarie; biscuiti; napolitane si produse de morarit.

Panificatia ambalata are la baza utilizarea conceptului Keine Touch. KeineTouch - produs neatins - este o tehnologie moderna care impune un nou standard in panificatie. Pornind de la selectarea tipurilor de faina si continuand cu framantarea, dospirea, coacerea, racirea si ambalarea, procesul este in intregime controlat de calculator. Painea este ambalata in punga sigilata, intr-un mediu igienic, oferind garantia ca primul care atinge produsul este doar consumatorul final.

Panificatie proaspata. Oferta CAMONY cuprinde, in functie de specificul zonei deservite, diferite variante de paine proaspata, produsa din cele mai bune ingrediente - faina alba de grau, fainuri speciale si mixuri de cereale - cu gramaje si forme diverse, pornind de la Paine Alba Simpla 220g din Bucuresti si pana la Specialitate Tarnava 2000g din Cluj.

Painile pentru nutritie speciala sunt prezente intr-o gama variata ce corespunde celor mai diverse gusturi si nevoi nutritionale: paine neagra, paine integrala, paine neagra cu cartofi, paine fara sare, paine cu tarate si multe alte asemenea sortimente.

Patiserie si cofetarie. SC CAMONY SA si-a dezvoltat o gama proprie de produse de patiserie si cofetarie, in urma analizei preferintelor consumatorilor locali. Ruladele, cozonacii, saleurile, strudele, rulourile si croissantele cu diverse umpluturi sunt numai cateva dintre produsele CAMONY care si-au castigat faima pe pietele locale.

Biscuiti. Gama de biscuiti ambalati se adreseaza in special copiilor prescolari (Clopotel, Poieni), scolarilor ( 2B+C) si adultilor care urmeaza o anumita dieta (Tabiet digestivi, Tabiet graham, 5 minute).

French Toast – paine toast feliata, in patru sortimente (French Toast Clasic, French Toast Secara, French Toast Seminte, French Toast Graham).

French Rolls.French Rolls ( baghete si chifle, proaspete si precoapte acopera cerintele unui mic dejun frugal, dar consistent, ale unei petreceri in aer liber, ale unei vacante, calatorii sau drumetii lipsite de griji. French Rolls precoapte completeaza bucuria de a savura impreuna cu familia, in minunatele clipe petrecute impreuna, a unei paini, calde, aburinde, preparata in maximum opt minute.

SC CAMONY SA are in prezent doua marci nationale de rulade: Almadolce si Roll4Ever. Roll4Ever este o gama de minirulade glazurate in 4 arome (cacao, cappuccino, capsuni, vanilie) ce se adreseaza adolescentului aflat in pauza de masa sau studentului care vrea sa scape rapid de foame. Almadolce, gama de rulade decorate cu glazura de ciocolata, se pozitioneaza ca rasfatul dulce de dupa serviciu sau ca un cadou dulce cu care baiatul castiga inima iubitei.

Distributie. SC CAMONY SA este un partener important al marilor retele de retail din Romania, asigurand, prin echipa de vanzari, prezenta produselor sale in peste 10 000 puncte de livrare din toata tara. Produsele SC CAMONY SA ajung la locatiile de desfacere (supermarketuri, hypermarketuri, magazine de dimensiuni mici si mijlocii, reteaua VP Magassin) fie prin sistemul propriu de distributie (SC CAMONY SA beneficiaza de un parc auto modernizat), fie prin intermediul partenerilor.

Preview document

Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 1
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 2
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 3
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 4
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 5
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 6
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 7
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 8
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 9
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 10
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 11
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 12
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 13
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 14
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 15
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 16
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 17
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 18
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 19
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 20
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 21
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 22
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 23
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 24
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 25
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 26
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 27
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 28
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 29
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 30
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 31
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 32
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 33
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 34
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 35
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 36
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 37
Plan de Afaceri - SC Camony SA - Pagina 38

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - SC Camony SA
    • 1. Plan de af.fin.antet.doc.doc
    • Plan de afaceri mf2.doc.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?