Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 4 fișiere: doc
Pagini : 24 în total
Cuvinte : 6530
Mărime: 55.42KB (arhivat)
Publicat de: Robert Albu
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Florin Anghel

Extras din proiect

1. Sinteza planului de afaceri

Firma SC Mediashopline SRL are ca domeniu principal de activitate comertul cu amanuntul neefectuat prin magazine si activitate principala comertul cu amanuntul prin corespondenta.

Firma este o Societate cu raspundere limitata si are trei asociati, Paun Daniel, Minea Beatrice, Stanescu Camelia având în acelasi timp calitatea de administratori ai firmei si manageri.

Asociatii participa în mod egal la profit si pierdere, cota fiind de 33,33%. Sediul social al Societatii va fi în Bucuresti, str Sibiu nr.4, Bl. OD2, Sc. 3, Et.6, Ap. 98, Sect.6.

Piata potentiala este reprezentata de toti utilizatorii internetului, totusi publicul tinta îl constituie persoanele cu venituri peste medie, clientii individuali cu exigente superioare în materie de servicii, clientii companii în cautare de suport pentru customizarea dotarilor cu tehnologie.

Produsele pe care Mediashopline.ro le comercializeaza sunt produse de gama înalta si sunt de mentionat marci precum Samsung, Sony, Philips, Panasonic, Parrot, JBL, Pionerr. Avem semnate contracte de colaborare cu toti dealarii care ne furnizeaza produsele în cel mai scurt timp si cu discounturile stabilite.

Avantajul competitiv îl constituie raportul calitate-pret, rapiditatea onorarii comenzilor, serviciile postvânzare gratuite  transport, eliberarea locului unde va fi instalat produsul, montajul acestuia precum si consiliere tehnica, ceea ce ne diferentiaza de celelalte magazine electronice existente pe piata. Obiectivul principal al firmei Mediakauf SRL este sa patrunda pe piata produselor IT si electronice, sa se mentina pentru ca mai apoi sa se extinda.

Echipa manageriala va fi formata din cei trei initiatori care au si calitatea de directori si care în afara de conducerea si administrarea propriu-zisa a magazinului, se vor ocupa de departamentul de vânzari si marketing având ca sarcini preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor individuali sau firmelor de mici dimensiuni, promovarea acestora având pregatire si experienta în domeniu.

Aspecte financiare :investitia initiala va fi de 35000 RON , bani folositi pentru constructia site-ului, cumpararea domeniului, cheltuieli legate de înfiintarea întreprinderii, de gazduirea site-ului, amenajarea punctului de lucru, cheltuieli generale de functionare, cele legate de personal, de transport precum si un buget alocat promovarii. Acesti bani vor ajuta si sa ne desfasuram activitatea în primele luni de functionare ale societatii.

Modalitatile de plata sunt prin card respectiv, la ridicarea produselor de la sediul Mediashopline, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent, ordin de plata respectiv plata prin ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de Mediakauf, online cu card se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei , sau în numerar.

Livrarea produselor se face în maxim 24 ore si transportul este gratuit oriunde în Bucuresti.

Preview document

Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 1
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 2
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 3
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 4
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 5
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 6
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 7
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 8
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 9
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 10
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 11
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 12
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 13
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 14
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 15
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 16
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 17
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 18
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 19
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 20
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 21
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 22
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 23
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 24
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 25
Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL - Pagina 26

Conținut arhivă zip

  • Chestionar dimensiunea firmei.doc
  • chestionar intreprinzator.doc
  • Intreprinzator.doc
  • Plan de Afaceri SC Mediashopline SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?