Plan de Afaceri - WebDesign

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 6191
Mărime: 53.68KB (arhivat)
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

In ultimii ani piata serviciilor care au la baza Internetul (si implicit designul de pagini web) a cunoscut un progres extraordinar. Acest fenomen a fost sprijinit si de gradul tot mai mare de penetrare al calculatoarelor si al Internetului în rândul populatiei. În mediul urban si îndeosebi în orasele mari accesul la Internet este deja un lucru obisnuit. Numeroase familii detin calculatoare si acces la Internet la domiciliu, altii la locul de munca / scoala, iar pentru cei care nu se încadreaza în nici una dintre aceste categorii exista deja o multitudine de Internet-cafe-uri, unde doritorii pot accesa toata gama de servicii web.

Orice afacere are nevoie de promovare, asa cum orice initiativa necesita sprijinul celorlalti pentru a putea fi dusa la indeplinire. In ziua de astazi promovarea este un lux pe care putini si-l pot permite. Marile companii investesc sute de mii de euro in campanii publicitare pentru a-si creste vanzarile.

Cele mai multe firme nu dispun insa de asemenea fonduri sau considera ca este mai bine ca ele sa fie investite in crearea de noi produse ori pentru imbunatatirea serviciilor pe care deja le ofera.

WEBDESIGN va fi o firma furnizoare de servicii de internet pe o piata locala, concomitent cu prestarea de servicii legate de realizarea de pagini WEB pentru orice tip de firme. Sediul acestei firme va fi in orasul Bucuresti, iar livrarea serviciilor de internet se va face in zona centrala a orasului. Acest plan de afaceri se vrea a fi prima componenta a unei planificari regulate a proceselor din cadrul firmei ce se va infiinta.

A. Informatii administrative:

Data infiinţării

SC WebDesign SRL s-a infiintat in anul 2007 cu un capital social integrat de 15.000$. Obiectivul principal de activitate il reprezinta furnizare de servicii de internet pe o piata locala cod CAEN 6420, concomitent cu prestarea de servicii legate de realizarea de pagini WEB pentru orice tip de firme,conform codului CAEN 7222.

Pe parcursul activitatii sale firma si-a marit si consolidat numarul de clienti gradul sau de utilizare a capacitatii de deservire crescand de la 45% in 2007 pana la 72% in 2008,studiu realizat in luna aprilie a acestui an.Sediul firme este in Bucuresti,B-dul Basarabia Numar 29.bloc S15 iar livrarea serviciilor de internet se va face in zona centrala a orasului.

Noul sediu va fi situat insa in Calea Dorobanti numarul 234.

WebDesign este o companie tanara ce isi propune sa devina in scurt timp principalul dumneavoastra furnizor de servicii Internet, devenind astfel alternativa mai putin costisitoare si mai productiva a departamentului dumneavoastra de marketing.

Prin servicii de webdesign si promovare online WebDesign va ofera o imagine cu adevarat profesionala si o publicitate pe masura in domeniul Internet-ului.

Obiectivul înfiinţării

Piata telecomunicatiilor s-a liberalizat începând cu 1 ianuarie 2003, inregistrându-se o creste a numarului de utilizatori Internet si deci o sporire a interesului pentru acest mediu. Consider asadar ca acesta este un bun moment pentru societate de a intra pe piata sau pentru o dezvoltare a capacitatii actuale.

Se observa o dezvoltare continua a Internetului si o crestere a numarului de vizitatori de la an la an.

Dupa 1 an de activitate firma doreste dezvoltarea activitatii prin deschiderea unei noi sali de calculatoare ce va fi folosita pentru realizarea paginilor web,in vechiul sediu al firmei facandu-se un net-cafe. La momentul actual firma detine o sala cu 10 calculatoare.Dintre acestea unul este serverul,3 sunt folosite pentru realizarea paginilor web iar restul de 6 sunt date spre folosinta net cafe-ului.

WebDesign este o societate cu raspundere limitata. Pentru început firma va avea sediul central in Bucuresti urmând ca pe masura dezvoltarii sa deschida filiale in orasele mari din tara.

Firma WebDesign se va permanentiza ca o firma furnizoare de servicii internet, concomitent cu realizarea de pagini web, destinate in special firmelor care au nevoie de un internet rapid si la un pret foarte avantajos dar si persoanelor fizice care doresc un internet rapid si iefitn.

Livrarea serviciilor de Internet se vor face pe piata locala a orasului Bucuresti (serviciile fiind destinate si populatiei din zona). Serviciile referitoare la realizarea paginilor WEB vor fi destinate in special firmelor, precum si unor firme din judetele limitrofe. Binenteles ca firma nou creata va servi orice client din orice zona a tarii daca vor exita solicitari.

Firma va fi amplasata in zona centrala a orasului. Aceasta amplasare prezinta o importanta deosebita pentru firma, deoarece faciliteaza accesul populatiei la serviciile oferite de firma.

Ca element suplimentar se poate preciza ca exista doua firme concurente la acest nivel dar care nu prezinta o asemenea diversitate a serviciilor precum cele ale noastre, ceea ce reprezinta un element pozitiv pentru firma noastra.

Preview document

Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 1
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 2
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 3
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 4
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 5
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 6
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 7
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 8
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 9
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 10
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 11
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 12
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 13
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 14
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 15
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 16
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 17
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 18
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 19
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 20
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 21
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 22
Plan de Afaceri - WebDesign - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Plan de Afaceri - WebDesign.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?