Prezentarea unei Firme - Chic Maman

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 30 în total
Cuvinte : 8430
Mărime: 1.10MB (arhivat)
Publicat de: Sever Tănasă
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Roman Ioana

Extras din proiect

1.1 Aspecte generale, localizare, înfiinţare, organizare, obiect de activitate

Aspecte generale:

Societatea în care trǎim îi obligǎ pe cei care doresc sǎ aibǎ succes sǎ se facǎ cunoscuţi. Într-o lume în care concurenţa este foarte acerbǎ la aproape toate domeniile de activitate, singura şansa de afirmare este aceea de a ieşi în evidenţǎ, de a fi un nume cunoscut.

Brandul ‘Chic Maman’ a luat naştere din dorinţa de a susţine comunitatea femeilor însǎrcinate din România, dar mai ales din pasiunea şi grija pentru realizarea unor produse de confecţii româneşti de calitate. Aşa a apǎrut atelierul de producţie al fabricii noastre, unde experienţa unei mame s-a transformat în experienţa unei întregi echipe. De-a lungul anilor am ajuns sǎ întelegem cǎ femeia care se îmbracǎ de la ‘Chic Maman’ nu este doar o femeie gravida, ci mult mai mult.

Bine ai venit în lumea mǎmicilor, reprezentantǎ prin magazinul ‘Chic Maman’, managazin ce a fost înfiinţat în luna iunie a anului 2008, cu sediul central în Bucureşti, este una dintre puţinele firme producǎtoare de articole vestimentare pentru ocazii speciale, destinate femeilor însǎrcinate.

Pornind de la premisa cǎ perioada sarcinii este una din cele mai frumoase perioade din viaţa unei femei, am cǎutat sǎ creǎm un spaţiu, unde viitoarele mǎmici sǎ se simtǎ deosebite, în special în momentul în care aceasta se pregǎteşte sǎ devinǎ şi viitoare soţie.

Echipa noastră te pofteşte în universul armoniei cu formele tale, experienţă pusă sub semnul unicităţii.

Îmbinând profesionalismul cu emoţia, într-o atmosferă de intimitate, calm şi relaxare, consultanţii noştri îţi vor veghea dorinţele şi-ţi vor ghida paşii, pentru că meriţi ce e mai bun.

Chic Maman

De la rochia de mireasă care să-ţi evidenţieze individualitatea, până la accesoriile care fac diferenţa suntem aici să păşim împreună pe treptele transformării unui vis -visul tău- în realitate.

O mireasǎ însǎrcinatǎ îşi poate pune problema cǎ va întâmpina probleme în alegerea şi gǎsirea unei rochii de mireasǎ pentru starea ei, care sǎ-i ofere confort, dar în acelaşi timp care sǎ o facǎ sǎ arate ca o prinţesǎ la nunta sa.

Miresele gravide au, mai mult decât celelalte mirese, ca preocupare principalǎ alegerea rochiei de mireasa. Orice gravidǎ îşi pune problema ce rochie sǎ aleagǎ, care sǎ se potriveascǎ foarte bine dublului eveniment din viaţa ei, nunta şi sarcina.

Nu conteazǎ cât de avansatǎ este sarcina, o mireasǎ trebuie sǎ-şi sublinieze frumuseţea naturalǎ, curbele şi silueta, la fel ca orice altǎ mireasǎ care nu este însǎrcinatǎ. Femeile gravide nu se mai tem sǎ-şi planifice o nuntǎ mare şi elegantǎ din cauza ruşinii. Aceste concepţii fac parte din trecut şi sunt învechite. Fiecare mireasǎ trebuie sǎ se simtǎ frumoasǎ, fermecǎtoare, femininǎ şi mândrǎ cǎ se mǎrite. Multe viitoare mǎmici care doresc sǎ se îmbrace în alb în ziua nunţii lor, adaugǎ pete de culoare, modele sau broderii care le pot face sǎ arate chiar mult mai feminine, trendy, jucǎuşe şi fermecǎtoare, aşa cum ar trebui sǎ arate orice femeie însǎrcinatǎ. Motive florale, paiete, perle, dantelǎ, catifea sau printuri sunt extrem de populare şi folosite pentru împodobirea unei rochii de mireasa însǎrcinatǎ.

Corsaje cu paiete, decolteuri adânci, busturi detaliate şi fuste simple, cum ar fi rochiile de mireasa în stil imperial, sunt perfecte pentru femeile însǎrcinate. Orice material uşor care cade poate ascunde corpul şi este de asemenea indicat mireselor gravide, iar o rochie lungǎ, cu siguranţa, va adauga mai multǎ feminitate, romantism şi eleganţǎ oricǎrei femei însǎrcinate.

Înfiinţatǎ în luna iunie a anului 2007 ’Chic Maman’, cu sediul central în Bucureşti, este una dintre puţinele firme, ateliere producǎtoare de rochii de mireasa, sau de ocazii pentru femeile însǎrcinate, din România.

Unul dintre centrele de desfacere a aceste firme este situat în Iaşi la adresa:

Strada Stefan cel Mare nr. 24

Tel 0232-229800

Fax 0741218351

Email:

Pentru cǎ vestea despre rochiile de gravide ‘Chic Maman’ a zburat repede în fiecare colţ al ţǎrii, în câţiva ani am reuşit sǎ deschidem magazine şi în zone diferite ale României.

Preview document

Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 1
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 2
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 3
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 4
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 5
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 6
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 7
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 8
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 9
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 10
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 11
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 12
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 13
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 14
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 15
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 16
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 17
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 18
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 19
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 20
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 21
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 22
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 23
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 24
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 25
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 26
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 27
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 28
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 29
Prezentarea unei Firme - Chic Maman - Pagina 30

Conținut arhivă zip

  • Prezentarea unei Firme - Chic Maman.pdf

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?