Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 4021
Mărime: 35.34KB (arhivat)
Publicat de: Alina Șerban
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Catalin Ioan Clipa

Extras din proiect

SC. Meridian Turism S.A este o agentie cu experienta pe piata serviciilor turistice, care si-a castigat prestigiul prin calitatea si promptitudinea ofertelor, avand in spate o echipa entuziasta, cu pregatire profesionala in turism. Clientii nostri, deja fideli, sunt atat corporatii cat si turisti individuali, care au descoperit de la prima actiune impreuna cu Meridian Turism ca serviciile noastre au depasit cu mult stadiul de simple operatiuni turistice.

Oferim 3 avantaje concurentiale majore:

timp - principiul nostru este "ofertare in 24 - 48 hrs" pentru orice cerere;

calitate - alinierea la tendinta globala catre management integrat si tehnologia informatiei, afilierea agentiei la importante organizatii interne si internationale de profil;

financiar - putere de negociere, programe de creditare si parteneriate strategice.

Agentia Meridian Turism este structurata pe urmatoarele domenii principale de activitate:

Agentia noastra este acreditata IATA si ofera solutii complete cerintelor clientilor sai: planificarea calatoriilor, efectuarea rezervarilor si emiterea biletelor pe companiile aeriene.

Sistemele de rezervari folosite permit oferirea unor servicii rapide, eficiente si de incredere. Prin echipa numeroasa, departamentul turism intern, gestioneaza un numar impresionant de contracte cu hoteluri in toate orasele din tara si hoteluri de pe litoral cu tarife foarte avantajoase pentru tot sezonul estival. Prin sectiunile de turism rural, agroturism si excursii tematice - cicloturism, calarie, vizitare manastiri, traditii si obiceiuri romanesti, Delta Dunarii, oferim turistilor interesati o varietate de posibilitati pentru vacante. Datorita unui soft specializat pentru turism, rezervarile la orice hotel din tara se efectueaza in timp real.

Departamentul Evenimente asigura organizarea profesionala de conferinte, expozitii, congrese, sesiuni de training, seminarii si intilniri de afaceri, agentia fiind de categorie DMC (destination management company) si PCO (professional conference organizer) fiind in acelasi timp un important si activ membru in cadrul RCB (asociatia nationala a organizatorilor profesionisti de evenimente).

Prin personalul calificat si specializat in domeniul -Events-, oferim servicii de inalta calitate, toate necesare organizarii profesioniste a unui eveniment in acord cu caracteristicile si anvergura evenimentului: de la planificarea acestuia strategica pana la gestionarea si materializarea lui integrala - in care se articuleaza multiple secvente de servicii cu cele mai diverse functiuni.

Incepand cu anul 2006, in urma raportului Germanischer Lloyd Certification GmbH (GLC), referitor la Managementul de Sistem al Companiei, Accent Travel & Events a primit certificarea ISO 9001:2000.

In acest sens, GLC a constatat ca Managementul de Sistem folosit de agentia noastra indeplineste toate cerintele pe care le solicita ISO 9001:2000. Certificatul ISO obtinut de Meridian Turism poarta numarul QS-3833HH.

2. PERSONALITATE

Profil de personalitate: Daniel Pasat, director economic

Este o fire comunicativă care pune suflet în ceea ce face. Firma pe care o administrează este „viaţa” sa. Se implică foarte mult în activităţile firmei şi uneori depăşeşte responsabilităţile pe care le are pentru funcţia pe care o ocupă. Se comportă foarte politicos cu angajaţii fabricii, chiar prietenos. Toată lumea îl consideră ca fiind şeful ideal, deoarece permite angajaţilor să îşi exprime părerile proprii legate de anumite sarcini care ar trebui să le execute într-un anumit fel. Îi place să coordoneze activităţile executate în echipă atât timp cât are încredere în membrii echipei pe care o coordonează şi le cunoaşte capacităţile. Ambiţios şi hotărât, caută mereu idei noi, pune la cap lucrurile până se leagă, fiind devotat în ceea ce face. Are capacitatea de a se integra usor oriunde s-ar afla, fiind o persoană foarte sociabilă. Îşi cunoaşte punctele tari, le evită pe cele slabe şi reuşeşte să iasă cu bine din orice situaţie dificilă.

Avantajul său este că lucrează bine în condiţii de stres, fiind capabil să coordoneze echipa pe care o conduce în momentul în care se iveşte o situaţie dificilă, în care echipa sa nu reacţionează corespunzător.

Este o persoană optimistă şi echilibrată, de multe ori preferă să se poarte cu diplomaţie şi eventual să folosească manipularea pentru a-şi atinge scopurile, un lider „cu mână de fier într-o mănuşă de catifea”. Ştie să-şi exprime gândurile, sentimentele şi convingerile onest, respectându-i în acelaşi timp şi pe cei din jur. Îşi asumă responsabilităţile şi îşi cere cu fermitate şi convingere drepturile personale.

Preview document

Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 1
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 2
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 3
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 4
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 5
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 6
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 7
Proiect comportament organizațional - firma Meridian Turism - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Proiect Comportament Organizational - Firma Meridian Turism.doc

Alții au mai descărcat și

Comportament organizațional - SC Confecții Vaslui SA

Motivatie pentru alegerea facuta Am ales SC Confectii Vaslui SA pentru ca este una dintre cele mai mari societati de productie din judetul...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?