Proiect comportament organizațional - GE Money

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2206
Mărime: 24.76KB (arhivat)
Publicat de: Marian Crețu
Puncte necesare: 5
Universitatea Alexandru Ioan Cuza - Feea an II Management

Extras din proiect

1)Descrierea organizatiei

GE Money, cunoscuta si ca GE Consumer Finance, este divizia de servicii financiare a companiei General Electric.GE Money detine active in valoare de 211 miliarde de dolari si este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pt consumatori,retaileri si dealeri auto din peste 50 tari.Cu peste 60000 de angajati, GE Money are peste 130milioane de clienti in intreaga lume.

Cu sediul in Stamford, Connecticut, Compania are o experienta de peste 75 ani in domeniul serviciilor financiare.Istoria acesteia dateaza din 1930 , cand s-a infiintat compania GE Credit Corporation cu scopul de a-i ajuta pe americani sa isi cumpere articole de uz casnic in timpul Marii Depresiuni din Statele Unite ale Americii.

De atunci GE Money si-a diversificat produsele pentru a oferi clientilor sai solutii valoroase pe pietele comerciale, industriale si de retail.Printre produsele si serviciile pe care compania le ofera astazi se numara carduri de credit, imprumuturi de nevoi personale,carduri bancare, credite si leasing auto, credite ipotecare, carduri de calatorie si de cumparaturi,credite de consolare a datoriilor si produse de asigurare complementare produselor.

Ge Money a intrat pe piata din Romania in trimestrul al treilea al anului 2006 prin achizitionarea celor 3 companii specializate in produse financiare: Leasemart Holding BV(detinatoare a companiei MotorActive Leasing), Ralfi IFN SA(companie care ofera credite de consum) si Domenia Credit IFN SA. Toate cele 3 companii se afla printre liderii pietelor pe care activeaza.

Domenia Credit IFN este prima si cea mai mare societate de credit ipotecar specializata in oferirea de credite pt achizitie, renovare si contruire de locuinte si pentru achizitie de teren, precum si credite de nevoi personale cu ipoteca si creditye de consolidare a datoriilor. Cu peste 160 de angajati compania isi propune sa faciliteze romanilor accesul la finantari ipotecare.

Motoractive IFN, cea mai mare companie independenta de leasing din Romania, a fost infiintata in anul 1998 si ofera finantare pentru orice marci de autoturisme, autovehicule si echipamente.Cu peste 200 de angajati, Motoractive IFN se adreseaza atat segmentuluicorporatist, cat si intreprindelor mici si mijlocii si clientilor persoane fizice.

Ralfi IFN este una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu peste 8 ani de traditie si experienta in domeniu.compania a semnat contracte cu 800 de comercianti de electrocasnice, mobila, IT, telefonie sau decoratiuni interioare.Compania ofera produsele sale de finantare prin mai mult de 1300 puncte de vanzare(in magazinele partenerilor sai).

Principalul obiectiv al GE Money in prezent este consolidarea celor 3 business-uri locale prin dezvoltarea unei platforme integrate de servicii financiare in Romania.Ceea ce si-au propus este sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide, usoare si accesibile, atat clientilor de retali cat si clientilor persoane juritice.

Din anul 2007 lucrez pentru Ralfi IFN pe postul de analist financiar credite.Responsabilitatile mele principale in cadrul firmei sunt furnizarea de cunostiinte aprofundate a aplicatiilor software folosite si a procedurilor de lucru, funizarea de tehnici profesionale de vanzare, comunicare si de organizare a propriei activitati, precum si si acordarea de asistenta si oferirea celor mai potrivite solutii de credit de consum clientilor.

Compania este structurata in felul urmator: functia cea mai importanta in cadrul organizatiei este cea de National Sales Manager care are in subordonare 3 ASM(Area Sales Manager) care coordoneaza principalele zone ale tarii:Sud-Est, Nord-Est si Sud-Vest.Acestia din urma sunt ajutati de catre ASC(cate 3 pe fiecare zona)care au in subordine cate 2-3 judete.Fiecare Area Sales Coordonator monitorizeaza activitatea depusa in punctele de lucru de fiecare analist financiar.

Preview document

Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 1
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 2
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 3
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 4
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 5
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 6
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 7
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 8
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 9
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 10
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 11
Proiect comportament organizațional - GE Money - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Proiect Comportament Organizational - GE Money.doc

Ai nevoie de altceva?