Proiect Management - Serimage

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 3218
Mărime: 269.74KB (arhivat)
Publicat de: Gicu Baciu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Florea Nelu

Extras din proiect

REZUMATUL PROIECTULUI

SERIMAGE este o organizaţie care îşi respesctă principiile pe care le-a stabilit de la începutul drumului, drept pentru care au ajuns relativ repede pe o poziţie de lider, cu o echipă omogenă şi responsabilă ale cărei succese sunt principalele surse de motivare. “Depindem unii de alţii, ne perfecţionăm permanent şi evoluăm împreună. Cu o bogată experienţă de lucru, dăm dovadă de flexibilitate şi profesionalism”.

Serimage oferă soluţii optime, chiar deasupra aşteptărilor clienţilor, răspunzând deasemenea exigenţelor acestora. Produsele şi serviciile oferite, diversificate şi bine structurate, sunt percepute ca fiind de o calitate rară datorită utilizării unor echipamente de un nivel înalt.

Discutând cu angajaţii şi cu mangerul organizaţiei am identificat prin intermediul analizei SWOT o serie de probleme dintre care cea care are un impact major asupra eficienţei şi eficacităţii producţiei este evoluţia continuă a tehnologiei în domeniul în care activează. Rezolvarea acestei probleme ne ajută să îndeplinim anumite obiective importante pentru întreaga organizaţie. Folosind metoda utilităţilor, am decis că cea mai bună soluţie pentru această problemă este achiziţionarea unui echipament de tipar digital.

SERIMAGE

Relaţia între trecut, prezent şi viitor capătă şi ea noi dimensiuni. Dacă acum un deceniu sau două în urmă, companiile îşi puteau orienta activităţile prezente în baza acumulărilor din trecut, astăzi rezultatele din trecut nu mai oferă o garanţie a succesului din viitor. Drept urmare, aşa cum afirma Peter Drucker, toate instituţiile există şi îşi desfăşoară activitatea în două perioade de timp: cea de astăzi şi cea de mâine. Viitorul se pregăteşte astăzi, în majoritatea cazurilor în mod irevocabil. De aceea managerii trebuie să organizeze atât prezentul cât şi viitorul. În vremuri de schimbare, managerii nu trebuie să presupună că viitorul va reprezenta o continuare a prezentului. Dimpotrivă, ei trebuie să se orienteze către schimbare.

1. DESCRIEREA ORGANIZAŢIEI

- Domeniu de activitate

Organizaţia Serimage Iaşi are ca domeniu de activitate serviciile şi producţia tipografică de nivel înalt, urmărind satisfacerea clienţilor, eficienţă, eficacitate şi profesionalism: “Din pasiune pentru calitate şi din respect pentru clienţi, echipa Serimage, prin comunicare, identifică nevoile clienţilor şi furnizează acestora soluţii personalizate. [...]Cu experienţă de lucru, oferim clienţilor noştri siguranţa lucrului bine făcut. Acoperim o arie largă de servicii, de la campanii integrate de marketing până la organizarea de evenimente speciale. Flexibili şi bine organizaţi, răspundem cu promptitudine nevoilor de comunicare ale partenerilor noştri.”

- Dimensiune

Ca şi dimensiune, datorită profesionalismului si consecvenţei de care dă dovadă, Serimage a reuşit să se dezvolte într-un timp relativ scurt, de la “două încăperi închiriate, la spaţii de producţie de peste 1.000 metri pătraţi cu peste 220 tone de utilaje şi echipamente moderne; de la o echipă de patru angajaţi la un colectiv de peste 50 de specialisti; de la doi clienţi locali, la un portofoliu impresionant de firme cu nume sonore”.

- Misiune

Tot ceea ce ne dorim este ca succesul nostru să fie şi succesul tuturor partenerilor noştri!

Pornind de la această premisă, misiunea organizaţiei este aceea de a se implica în acţiuni sociale şi de a extinde şi mai mult gama de servicii oferite clienţilor. Serimage îşi doreşte consolidarea relaţiilor colectivului angajat pentru “a funcţiona cu precizia unui ceas elveţian”, totul in beneficiul clienţilor.

Succesul pe care l-a cunoscut Serimage se datorează faptului că au ramas fideli şi consecvenţi aceloraşi principii pe care le-au stabilit iniţial. Prin urmare, activitatea organizaţiei se bazează pe următoarele principii:

- Optimizarea permanentă a nivelului calitativ al serviciilor oferite

- Menţinerea încrederii beneficiarilor

- Promptitudine în afacerile încheiate şi respectarea termenelor contractuale

- Loialitatea faţă de partenerii de afaceri

- Obiective

Obiectivele ce vor să fie atinse pentru satisfacerea principiilor menţionate mai sus sunt:

- Creşterea cifrei de afaceri cu minim 25% anul următor faţă de anul precedent

- Creşterea notorietăţii brandurilor firmei cu 20%

- Redefinirea portofoliului de produse în funcţie de rentabilitatea fiecăruia

- Structura

Începând cu account managerii şi echipa de creaţie, continuând cu cei de la pre-press, offset şi serigrafie, şi până la echipa însărcinată cu finisarea materialelor, toţi înteleg utilitatea muncii pe care o depun şi necesitatea comunicării. Conştienţi de importanţa lucrului bine făcut, Serimage caută să imprime calitate întregii activităţi. Organigrama instituţiei este anexată la sfârşitul proiectului.

- Produse şi servicii

Organizaţia Serimage oferă clienţilor o variată gamă de produse şi servicii:

- Servicii de tipar offset şi serigrafie

- Gamă diversă de lucrări tipografice: pliante, volante, mape de prezentare, broşuri, calendare, antete, etichete, reviste, invitaţii, felicitări, cărţi de vizită, etc.

- Finisări diverse pentru aproape orice gen de lucrare tipografică: ştanţare, plastifiere lucioasa şi mată, lăcuire offset sau UV, totală şi selectivă, etc.

- Consultanţă şi mostrare pentru alegerea materialelor

Preview document

Proiect Management - Serimage - Pagina 1
Proiect Management - Serimage - Pagina 2
Proiect Management - Serimage - Pagina 3
Proiect Management - Serimage - Pagina 4
Proiect Management - Serimage - Pagina 5
Proiect Management - Serimage - Pagina 6
Proiect Management - Serimage - Pagina 7
Proiect Management - Serimage - Pagina 8
Proiect Management - Serimage - Pagina 9
Proiect Management - Serimage - Pagina 10
Proiect Management - Serimage - Pagina 11
Proiect Management - Serimage - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Proiect Management - Serimage.doc

Alții au mai descărcat și

Structura organizatorică a firmei Semirage

Brandul Serimage Din pasiune pentru calitate si din respect pentru clienti, echipa Serimage, prin comunicare, identifica nevoile clientilor si...

Studiu de Fezabilitate

1.INTRODUCERE 1.1. Scopul si obiectivele studiului Studiul de fezabilitate a fost elaborat in conformitate cu cerintele Bancii Comerciale ...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?