Proiect Marketing la SC Katel Group SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 31 în total
Cuvinte : 5572
Mărime: 1.13MB (arhivat)
Publicat de: Norman Diaconu
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Emil Maxim
Fac de Stiinte Economice Iasi

Cuprins

  1. Capitolul I PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII
  2. I.1. Istoric
  3. I.2. Obiectul de activitate
  4. I.3. Organizare
  5. I.4. Personalul si manegerii
  6. Capitolul II MEDIUL EXTERN AL SC KATEL Group SRL
  7. II.1. Micromediul
  8. II.2. Micromediul
  9. Capitolul III MANIFESTARILE EXPOZITIONALE –
  10. COMPONENTA POLITICII PROMOTIONALE
  11. III.1. POLITICA PROMOTIONALA - concept, structura
  12. III.2. TARGURILE SI EXPOZITIILE – notiuni generale
  13. 2.1 Definitia targului si expozitiei
  14. 2.2 Clasificarea targurilor si expozitiilor (6)
  15. 2.3. Valoarea si importanta targurilor si expozitiilor
  16. 2.4. Analiza participarii SC KATEL Group SRL SA la expozitia “Expo TOWNS” desfasurata la Sala Palatului in perioada 23 – 27 MAI 2007.
  17. Capitolul IV CONCLUZII

Extras din proiect

I N T R O D U C E R E

In actualul peisaj economico-social din tara noastra - marcat de instalarea treptata a mecanismului unei piete libere, de afirmarea unor noi “reguli de joc” ale acesteia - mentalitatea agentilor economici ca si metodele lor de lucru se cer radical schimbate. Pentru a supravietui si, cu atat mai mult, pentru a desfasura o activitate profitabila in conditiile competitiei, specifica economiei de piata, unitatile economice trebuie sa fie receptive la semnalele si cerintele mediului extern, sa dispuna de o inalta capacitate de adaptare la schimbari, de flexibilitate in mecanismul de functionare. In esenta, intreaga lor activitate urmeaza a fi conceputa si desfasurata practic intr-o noua viziune, moderna - intr-o viziune de marketing.(2)

Intr-o asemenea viziune, marketingul, care exprima simultan o conceptie si o sfera de activitati - o conceptie care are ca obiectiv orientarea si adaptarea productiei potrivit cerintelor pietei si o serie de activitati legate de aducerea bunurilor si serviciilor de la producator la utilizatorul final, in contextul realizarii beneficiilor prin satisfacerea cat mai deplina a consumatorului trebuie integrat functional in activitatea cotidiana a firmelor romanesti si transformat in instrument de actiune a managementului acestora.(3)

Marketingul este “tocmai ceea ce lipseste actualmente managementului spre piata interna si externa” a firmelor romanesti.(1)

C A P I T O L U L I

PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII

1. ISTORIC

SC KATEL Group SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata si a fost infiintata in data de 5 octombrie 2000, avand numarul de inmatriculare la Oficiul Registrului Comertului J27/363/2000 si cod fiscal Ro 13446260.

Societatea are un capital social de 41000 ron, 20 de parti sociale si un singur administrator, avand numele Lungu Catalina. Obiectul principal de activitate al sociatatii il reprezinta activitatiile ce includ manegementul traficului rutier pe intreg intinsul tarii si anume semnalizarile rutiere si producerea de indicatoare rutiere

S.C. KATEL Group SRL are sediul social pe Str. General Dascalescu nr. 6A, Piatra Neamt. Detine filiare in Bacau, Galati. Activitatea acestor filiere este relativ redusa, baza desfasurarii activitatii fiind realizata in cadrul sediului de la Piatra Neamt.

SC KATEL Group SRL se afla in posesia urmatoarelor titluri de participare: la SC FAN TV SRL, proportia de capital detinuta reprezentand 80 %. Profitul obtinut de aceasta societate in anul 2005 este de 140.467,44 RON; la SC KATEL ADVERTISING SRL, proportia de capital detinuta reprezentand 50 %. Profitul obtinut de aceasta societate in anul 2005 este de 22.51 lei, dar care nu a fost repartizat; la S.C. KATEL ROUTE SRL, proportia de capital detinuta reprezentand 50 %. Profitul obtinut de aceasta societate in anul 2005 este de 91.940,86 RON; la SC KATEL GROUP NEAMT FILIALA BUCURESTI SRL, proportia de capital detinuta reprezentand 50 %. Profitul obtinut de aceasta societate in anul 2005 este de 0 lei; la SC OPTISEM SERVICE S.R.L., proportia de capital detinuta reprezentand 50 %. Profitul obtinut de aceasta societate in anul 2005 este de 53.567,34 RON.

In data de 05 ianuarie 2006 KATEL GROUP a obtinut certificarea ISO 9001/2000 privind managementul de calitatea a produsului atat comercializat, cat si realizat din productia proprie. Aceasta certificare ISO 9001/2000 a contribuit la maturizarea societatii si includerea ei in categoria societatiilor recunoscute international si national pentru calitatea, seriozitatea si inalta performanta cu care colaboreaza cu toate categoriile de ftrtilizatori.

Avand o experienta de mai bine de 7 ani in domeniul managementului de trafic rutier, societatea KATEL GROUP S.R.L. a reusit sa implementeze propriul management, fealizand, in acelasi timp, o performanta de invidiat prin distribuirea produselor sale pe intreg teritoriul tarii. Astfel, municipiul Bacau se bucura de o semnalizare de rang international, realizata de catre KATEL Group. Acestuia i se alatura municipiul Botosani, Onesti, Bistrita-Nasaud, Galati, Petrosani. Aici KATEL GROUP a implementat un sistem de trafic ratier usor de supravegheat, eficient si economic in acelasi timp.

KATEL Group SRL are amplasament favorabil, intr-o zona de interes a orasului, cu accese directe la artere rutiere majore, ce asigura pe de o parte legaturi facile pentru fluxurile de aprovizionare si desfacere, si pe de alta parte, functionarea in bune conditii a utilajelor si instalatiilor din dotare.

2. OBIECTUL DE ACTIVITATE

SC KATEL Group SRL in ceia ce priveste obiectul principal de activitate furnizeaza echipamente si servicii pentru siguranta rutiera (atat lucrari de semaforizare cat si producere de indicatoare rutiere)

Pe partea de Semaforizare SC KATEL Group SRL avand partener pe Swarco FUTURIT, lider mondial in productia de echipamente de control si supraveghere a traficului rutier, cu sediul central in Austria, pune la dispozitie echipamente performante, a caror fiabilitate a fost pe deplin testata si care au un rol esential in desfasurarea traficului rutier in conditii de normalitate si siguranta sporita.

Semaforizare cu leduri

Semafoarele cu led-uri inglobeaza cea mai noua tehnologie, oferind beneficiarilor foarte multe avantaje in exploatarea lor pe termen lung. Aceste dispozitive se adreseaza acelor lideri care doresc recuperarea integrala a investitiei intr-un timp foarte scurt, prin eliminarea costurilor de intretinere si reducerea costurilor legate de consumul de energie.

Preview document

Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 1
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 2
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 3
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 4
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 5
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 6
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 7
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 8
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 9
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 10
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 11
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 12
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 13
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 14
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 15
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 16
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 17
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 18
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 19
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 20
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 21
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 22
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 23
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 24
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 25
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 26
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 27
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 28
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 29
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 30
Proiect Marketing la SC Katel Group SRL - Pagina 31

Conținut arhivă zip

  • Proiect Marketing la SC Katel Group SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?