Salonul Glossy Style Analiza Swot

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 1609
Mărime: 17.10KB (arhivat)
Publicat de: Octaviu Ciocan
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

I. Profilul firmei

Pornind de la faptul ca in Brasov este foarte greu sa te aranjezi fara o programare, care poate dura si cateva zile, si in plus calitatea serviciilor poate fi nesatisfacatoare ne reflectand preturile mari practicate de diferiti comercianti, ne-am gandit sa infiintam acest mic salon de coafura,cosmetic si manechiura, numit Glossy Style.

Printe alte motive se afla si faptul ca: nu este nevoie de un capital mare, este usor sa-ti gasesti un furnizor de produse de styling de calitate, este o piata a carei cerere este destul de ridicata, de asemenea amplasarea salonului este foarte avantajoasa.

Pentru noi clientul ideal ar fi femeia cu varsta cuprinsa intre 23 si 45 ani, cu un statut social mediu, moderna, care poate reveni cel putin odata pe luna pentru a beneficia de serviciile noastre. Este femeia care este dornica mereu de o schimbare de look, o femeie puternica.

Scopul afacerii este acumularea de profit si prestarea de servicii noi si calitative consumatorilor vizati, iar activitatea de baza este acordarea celor mai calitative si noi tipuri de servicii de coafura .

Zona vizata pentru deschiderea afacerii este formata din cartierele: Florilor, Craiter, Scriitorilor si Garii. De aceea pentru lansarea afacerii s-a inchiriat o camera dintr-un apartament de pe strada Cocorului. Apartamentul este spatioas avand intrare proprie din strada, baie si vestiar, de asemenea prezinta confortul necesar infiintarii unei astfel de afaceri.

Serviciile vor fi prestate de persoane calificate in aceasta meserie, la preturi accesibile si cu un program de lucru favorabil pentru client.

Numarul locurilor de munca vor fi 6, patru dintre locuri fiind ocupate de doi dintre asociati, acestia avand cunostinte si experienta in domeniu, celelalte doua locuri fiind ocupate de persoane calificate in acest domeniu.

Pentru a acoperi consumurile si cheltuielile de activitate in medie pe zi, este necesara deservirea a 6 clienti. Incepand cu al 9 lea client, salonul va inregistra profit.

Pentru procurarea echipamentului necesar si pregatirea localului s-a solicitat un credit in valoare de 22000 euro, rambursabil in 5 ani si cu o dobanda anuala de 8%.

Inmatricularea firmei necesita parcurgerea unor etape si completarea unui dosar format din mai multe acte , aceste etape si tipuri de documente necesare se gasesc in anexa 1.

Astfel in urma respectarii acelor pasi reiese:

1. Denumirea agentului economic: S.C. „GLOSSY STYLE” S.R.L. BRASOV

2. Forma juridică: societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc.

3. Adresa sediului social: Brasov, Str. Cocorului, nr. 7

4. Telefon / fax: 0238.125352

5. Înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J33/907/29.06.2007, Cod Unic de Identificare R 17739173.

6. Asociaţi: Dan Nicoleta Daniela, Gacea Mirabela, Goia Eleonora, Maier Gabriela

7. Valoarea capitalului social subscris şi vărsat: 8000 RON, a cate 2000 RON de fiecare asociat.

8. Principalul obiect de activitate: 9302 – Coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare.

De asemenea si contractual de societate este inclus in anexa 2.

II. Mediul de afaceri

1. Piata si clientela

Consumatorii de baza ale serviciilor oferite de salonul nostru vor fi in principiu femeile cu varste cuprinse intre 15-49 ani din cartierele Craiter, Florilor, Scriitorilor si Garii, salonul fiind la rascrucea dintre aceste cartiere.

Preview document

Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 1
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 2
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 3
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 4
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 5
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 6
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 7
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 8
Salonul Glossy Style Analiza Swot - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Salonul Glossy Style Analiza Swot.doc

Alții au mai descărcat și

Practică la SC Beautifull SRL

Efectuarea unui stagiu de practică în timpul facultăţii este foarte folositoare pentru ca îi oferă posibilitatea studentului să se familiarizeze cu...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Femeia Manager

Timp de secole,femeiile au trait intr-o lume a barbatilor,neavand nici un drept,ci doar datoria de a fi o sotii si mame bune. Pana nu demult,...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?