SC Spring Prod COM SRL

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 5987
Mărime: 85.97KB (arhivat)
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

FORMA DE ORGANIZARE: Societate cu Răspundere Limită

OBIECT DE ACTIVITATE: Cod CAEN-5530

Această clasă include: prepararea si vânzarea la comandă, de mâncăruri calde, inclusiv vânzarea de băuturi care însoţesc masa cu sau fără program distractictiv. Aceste activităţi se desfăsoară prin: restaurante, restaurante cu autoservire, cafenele, restaurante si rulote fast-food, unităţi de pregatire a hranei la pachet, standuri pentru vânzarea pestelui preparat si a cartofilor prăjiţi, tonete de ingheţată, vagoane-restaurant.

Segmentul de piaţă căruia i se adresează este acela al persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20-40 de ani, cu venituri medii si ridicate. Sunt în general persoane active si sociabile cu educaţie medie si peste medie.

Profilată pe activitatea alimentaţie publică, S.C. SPRING PROD COM. S.R.L. este unul din primele lanţuri de restaurant de pe piaţă din România cu o prezenţă pe piaţă de peste 14 ani. Deschiderea primului restaurant de tip fast-food din România, restaurant situat în piaţa Victoriei a avut loc în 1992. Rând pe rând s-au deschis si celelalte restaurante , ca urmare a cererii venite din piaţă pe segmental food, ajungând in momentul de faţă la un număr total de 17 restaurante în Bucuresti si unul situate pe litoralul românesc, în staţiunea Neptun.

Controlul întregului proces de fabricaţie asigură un înalt nivel al calităţii tuturor produselor Springtime. Toate intervenţiile asupra produselor alimentare de la recepţie până la obţinerea produselor finite sunt executate de personal instruit. Verificarea calităţii se face în laboratoare acreditate de personal specializat.Fabrica proprie de la Buftea lucrează toate produsele de panificaţie necesare restaurantelor Springtime la cel mai înalt nivel de calitate, utilizând tehnologii moderne. Reţete special pentru fiecare dressing sunt produse în fabrica proprie sub strictă supraveghere.

Restaurantele de tip fast-food devin din ce în ce mai profitabile. Speculând tendinţa multora dintre români de a consuma în timpul zilei mâncăruri semipreparate din cauza crizei aproape permanente de timp, lanţurile de fast-food-uri s-au extins rapid în ultimii ani, aceste reţele numărând în prezent peste 100 de locaţii. Schimbarea ritmului de viaţă a locuitorilor din marile orase, dar si a obiceiurilor, cresterea puterii de cumpărare, apariţia unei clase de mijloc sunt principale explicaţii pentru cresterea consumatorilor de mâncare fast-food. Pe de altă parte, un alt factor care a sprijinit expansiunea segmentului food-service a fost dezvoltarea comerţului modern. Potrivit unui studiu realizat de Euromonitor International, România a fost considerată piaţa est-europeană care a cunoscut cea mai mare crestere medie anuală a industriei food-service, atât din punctul de vedere al valorii vânzărilor, cât si prin prisma numărului de locaţii deschise.

Activitatea societăţii se încadrează în sfera alimentaţiei publice, focalizându-se pe segmentul consumatorilor între vârsta de 20-40 de ani. Conform studiilor întreprinse piaţa pe care va activa întreprinderea este o piaţă în creştere, caracterizată printr-o cerere puternică la astfel de produse. Produsele care vor fi fabricate de societate şi anume pizza italiană, preparate fast-food,va satisface cele mai rafinate gusturi ale celor mai pretenţiosi clienti. Produsul firmei noastre este orientat spre satisfacerea nevoilor zi de zi, fie zi de lucru, fie zi de sărbătoare. Condiţia esentială de competitivitate într-un astfel de sector o reprezintă satisfacerea exigenţelor clienţilor printr-un meniu variat, asigurarea unui ambient plăcut în incinta restaurantului precum si promptitudinea livrărilor pentru serviciile de catering.

SC SPRING PROD COM SRL oferă un meniu privind mâncăruri si băuturi de fast-food, prepararea pizzei italiene si livrarea acestora la domiciliu ,clienţii săi având de ales dintr-o gamă largă de preparate. Mâncarea va fi produsă şi livrată în aşa mod ca să-şi păstreze gustul şi calitatea până la consumator. Societatea va fi renumită pentru politica strictă de asigurare a calităţii seviciilor sale, făcând din aceasta un avantaj concurenţial.

Ce le mai mari riscuri provin din posibilitatea intrării pe piaţă a unor reprezentanţi ai lanţurilor internaţionale de restaurante(ex McDonals) .

Solicitările financiare:

Ca urmare a cresterii continue a cererii pentru asemenea serviciile în conditiile unei capacităti limitate, s-a hotărât deschiderea acestui Fast-Food care vine în întâmpinarea tendinţelor pieţei.

Înainte de intrarea pe o nouă piaţă, principala problemă pe care o intampina un lant de restaurante de tip fast-food este nivelul mare al investitiilor necesare pentru demararea afacerii: amenajarea, echipamentele, structura logistica care sa asigure packaging-ul, aprovizionarea, promovarea si marketingul. In plus, operarea unui singur restaurant nu justifica investitiile facute, care nu se reflecta corespunzator in amortizare, au adaugat reprezentantii companiei.

Pentru dezvoltarea activitătii societatea consideră necesară deschiderea la primul nivel al cladirii a unei spalatorii auto in dorinta satisfactiei clientelei, investitie care necesită 177.000 Euro. Acestea vor fi folosite pentru cumpararea cladiri si a terenului, procurarea utilajelor de producţie şi materiei prime necesare.

Estimând rezultatele financiare viitoare obţinem un profit anual de cca. 8611.71 Euro, în condiţiile de venituri minime şi cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi. În perspectivă se prevede extinderea întreprinderii şi în celelalte sectoare ale oraşului.

I.Descrierea afacerii

Descrirea ideii de afaceri:

Prin intermediul societatii, SC SPRING PROD COM SRL se doreste prestarea serviciilor de alimentaţie publică si a celor privind prestarea serviciilor în cadrul spălătoriei de la subsol. Calitatea ofertei si preţurile accesibile vor atrage totusi un număr important de consumatori din zona Bucuresti. Se doreste să avem o capacitatea de deservire a restaurantului utilizată în proportie de 75%.

Dorim să ne adresăm unui spectru larg de consumatori, cărora să le oferim produse proaspete, de calitate si cu o amprentă specifică a conceptului de bucătărie de fast-food, concept introdus si în România de marile companii după anul 1990. Produsele noastre se bazează pe carne de pasăre si vită, legume proaspete de la producătorii cu tradiţie din zona si condimente specifice acestor produse importate din ţările cu tradiţie în astfel de alimente. Echipa de bucătari si salatieri si-a pus o amprentă specifică pe aceste produse, prin reţetele Fresh Food. Rămâne de văzut dacă aceste produse vor fi bine primite de dvs.

Pe lângă consumatorii care ne vor călca pragul zi de zi, dorim să venim în intâmpinarea dorinţelor dvs. si să vă ajutăm prin organizarea unor zile onomastice sau sărbători familiare ori de câte ori veţi dori acest lucru dar în primul rând pentru cei mici.

Pentru spaţiile de birouri din zonă dorim să le devenim un furnizor tradiţional al gustărilor rapide, proaspete si variate iar cei care ne vor solicita pe baza unor contracte de lungă durată le vom acorda si o serie de reduceri ori de câte ori vom avea posibilitatea. Pentru realizarea scopurilor propuse întreprinderea va practica următoarele genuri de activitate:

- producerea şi realizarea la comandă a pizzei italiene si a preparatelor de fast-food;

- livrarea produselor la domiciliu.

- Serviciile de catering - onorarea zilnică a comenzilor faţă de companii

- Prestarea serviciilor în cadrul spălătoriei

Preţul pizzei si a celorlalte preparate culinare precum şi preţul livrării va fi acceptabil.

Va exista o gama largă de preparate, clientul având posibilitatea să comande oricare în cantităţile dorite la un preţ accesibilde 2 Euro. Preţurile vor fi mai mici sau egale cu preţurile de pe piaţă, însă calitatea produselor se doreste a fi net superioară.

Preview document

SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 1
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 2
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 3
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 4
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 5
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 6
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 7
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 8
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 9
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 10
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 11
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 12
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 13
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 14
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 15
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 16
SC Spring Prod COM  SRL - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • SC Spring Prod COM SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Inițierea unei afaceri - SC Cool Park SRL

I. Descrierea generala a afacerii I.1 Descrierea afacerii în care se doreste sa se intre. SC COOL PARK SRL este o societate prestatoare de...

Plan de Afaceri - Kid's Mall

1.Sinteza Acest plan de afaceri are ca scop conturarea posibilităţilor ideii de înfiin- ţare a unui spaţiu de agrement pentru copii....

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Te-ar putea interesa și

Organizarea Resurselor Umane - Titan SA

I. 1. Argument In domeniul resurselor umane, pentru a avea succes si mai ales pentru a supravietui, organizatiile in general si firmele in special...

Ai nevoie de altceva?