Sind România campanie promoțională

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 1969
Mărime: 15.88KB (arhivat)
Publicat de: Simina Macovei
Puncte necesare: 6
Reclama tv radio si in presa pentru Sind Romania

Extras din proiect

SIND Romania este cotata drept cea mai mare companie de turism din Romania datorita activitatilor de turism organizat sau individual si a experientei de 25 de ani.

Sind Romania detine peste 20,000 locuri de cazare in hoteluri si vile de 2 stele in principalele statiuni din Romania.

Legatura permanenta cu clientii este asigurata prin cele 37 de agentii de turism situate in Bucuresti si marile orase ale tarii.

Sind Romania va garanteaza prin profesionalismul angajatilor sai succesul in urmatoarele directii:

1. Excursii interne pentru grupuri si persoane individuale.

3.Sejururi la munte si la mare in tara in hoteluri si vile in urmatoarele statiuni: Amara, Caciulata, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Novodari, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Sangeorz Bai, Slanic Moldova, Soveja, Vatra Dornei si Voineasa ;

4.Servicii de consulting in turism pentru agentii si persoane private.

5.Calatorii in Romania;

6.Inchirieri de masini;

Numerosii ani de experienta ne permit sa oferim asistenta turistica de clasa si servicii complexe nu numai in hotelurile proprii ci si in toata tara si in afara ei.

Astfel putem pune la dispozitia turistilor toate categoriile de cazare , de la hoteluri la vile si campinguri.

Dar , pentru a da valoare banilor investiti de Dumneavoastra intr-un sejur turistic , circuit sau excursii de studii , noi personalizam serviciile oferite prin introducerea de idei noi de programe , trasee si preturi.

Si pentru ca un om bine informat stie intotdeauna ce alegere sa faca, pentru orice servicii turistice ,de la rezervari de spatii de cazare, tratamente balneare si pana la transporturi turistice organizate sau turism de afaceri , suntem gata sa raspundem tuturor intrebarilor Dumneavoastra.

TENDINTE ALE SECTORULUI TURISTIC ROMANESC

Romania poate miza pe resursele sale naturale si culturale, pe imbunatatirea conditiilor si serviciilor de cazare si nu numai, si nu in ultimul rand pe modernizarea infrastructurii, pentru a facilita accesul in zonele cu potential turistic, dar si pe o activitate de prezentare interna si internationala a potentialului turistic.

WTTC sustine ca sectorul turistic si de calatorii din Romania va genera in acest an activitati economice cu incasari totale de circa sapte miliarde de dolari. Industria de calatorii va avansa cu 9,2% in 2006, si cu 7,9% pe an in intervalul 2007-2016. Aceasta piata, impreuna cu zonele conexe cu impact direct sau indirect, va avea o contributie de 4,8% din PIB si va reprezenta 5,8% din forta de munca raportata la nivel national, respectiv 458.000 de locuri.

Autoritatea Nationala pentru Turism estimeaza ca in acest an numarul turistilor romani care vor alege sa isi petreaca vacanta in destinatii locale va creste comparativ cu anii trecuti, in defavoarea unor locatii externe.

In acest contex favorabil,SIND Romania isi propune elaborarea unei strategii de dezvoltare a companiei,prin promovarea calitatii si diversificarii serviciilor oferite, in speta turistilor romani.

Sjururile in hoteluri si vile pozitionate intr-un cadru perfect al naturii,calatoriile in majoritatea zonelor istorice si de atractie turistica ,servicii de inalta calitate si programele captivante( educationale,culturale),sunt princilalele servicii pe care compania le va utiliza drept arme de promovare si valorificare a activitatii sale.

Preview document

Sind România campanie promoțională - Pagina 1
Sind România campanie promoțională - Pagina 2
Sind România campanie promoțională - Pagina 3
Sind România campanie promoțională - Pagina 4
Sind România campanie promoțională - Pagina 5
Sind România campanie promoțională - Pagina 6
Sind România campanie promoțională - Pagina 7
Sind România campanie promoțională - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Sind Romania Campanie Promotionala.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Politică de promovare în turismul balneoclimateric. studiu de caz SC Montana SRL

INTRODUCERE Dezvoltarea turismului şi asistenţei medicale de recuperare în staţiuni balneare şi de odihnă este un fenomen socio-economic complex,...

Impactul publicității asupra copiilor

Am vazut acum doua saptamani,diverse afisaje cu sloganul:”Copii fac ce vad”,m-am informat la ce anume se refera acest slogan si mi-am dat seama ca...

Ai nevoie de altceva?