Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale

Proiect
8.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 8 în total
Cuvinte : 7732
Mărime: 73.69KB (arhivat)
Publicat de: Clementina Vasiliu
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Mariana Ciorcila
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE

Extras din proiect

Scurt istoric si obiectivele firmei

BRD - Groupe Société Générale este, la mai bine de 7 ani de la privatizare, cea mai importanta banca privata din România, un nume de referinta atât prin diversitatea si calitatea ofertei sale, cât si prin prestigiul de care ea se bucura la nivel national si international. Aceste performante au fost realizate de cei peste 6.000 de angajati de la BRD, care prin profesionalism si dedicatie au contribuit la succesul companiei .

Ambitiile lor nu se opresc însa aici. Doresc sa se dezvolte mai departe pe coordonatele strategice pe care si le-au fixat, adica în directia pietei persoanelor fizice, pe piata de "corporate banking" si nu în cele din urma pe cea de "investment banking".

În spatele fiecarei viziuni strategice exista însa un mecanism foarte sensibil: resursele umane. La ora actuala, au pus bazele unei politici de resurse umane capabile sa asigure cresterea pe termen lung. Detine acum mijloacele pentru a reusi sa creeze la BRD o echipa puternica, formata din angajati dinamici, bine instruiti, bine motivati si dornici sa progreseze.

Acest demers al lor se bazeaza pe cele trei valori fundamentale pe care BRD le împartaseste cu actionarul sau majoritar, Grupul Société Générale: profesionalismul, spiritul de echipa si capacitatea de a inova. Cultura companiei , mediul de lucru profesionist si motivant fac din BRD unul dintre angajatorii preferati, atât pentru tinerii absolventi, cât si pentru profesionistii cu experienta.

Una dintre expresiile folosite în Grupul Société Générale este « diversificarea talentelor » , ea este una dintre principalele surse de valoare adaugata pentru clientii BRD.

Forta de vanzare este cea care asigura legatura intre clienti si banca. Imaginea bancii sta in mana personalului si a felului in care forta de vanzare reuseste sa inspire incredere clientilor si sa atraga noi clienti.

Gestiunea carierei

Gestiunea carierei se bucura de o atentie deosebita în cadrul BRD.

Pentru fiecare persoana se stabilesc traseul profesional si programele de formare care acompaniaza dezvoltarea acesteia.

Mecanismul de identificare a persoanelor cu potential:

- Întâlnirea de evaluare: instrument de gestiune a carierei ce se aplica întregului personal si care are ca obiectiv evaluarea realizarilor anterioare si definirea obiectivelor viitoare

- Întâlnirea de cariera: are ca obiectiv identificarea competentelor si a dorintelor de evolutie ale angajatilor

- Comitetele de cariera: au ca obiectiv previziunea pe termen mediu a evolutiilor care favorizeaza dezvoltarea competentelor angajatilor în functie de potentialul lor si de necesitatile bancii.

Exemplu de traiectorie:

La BRD-Groupe Société Générale exista toate conditiile care sa le permita salariatilor dezvoltarea personala si profesionala. Motivarea si dezvoltarea competentelor salariatilor este o dovada a recunoasterii pe care le-o poarta.

CUM SA CANDIDATI?

BRD - Groupe Société Générale dispune de o baza de date unde sunt înregistrate toate CV-urile primite de la candidati.

Pentru a figura în aceasta baza de date, cel mai scurt traseu pentru candidatura dumneavoastra consta în depunerea CV-ului si a scrisorii dumneavoastra de intentie pe site-ul nostru institutional, în sectiunea Depunere CV. Astfel, CV-ul dumneavoastra va fi înregistrat automat în baza de date, chiar din ziua depunerii sale.

Candidaturile se pastreaza în baza de date pentru o perioada de minimum un an calendaristic.

TRASEUL CV-ULUI DUMNEAVOASTRA

Odata înscris în baza de date, CV-ul dumneavoastra poate fi selectat la momentul aparitiei solicitarilor de recrutare, în functie de optiunea dumneavoastra pentru ocuparea unui anumit post, cât si de profilul si numarul posturilor disponibile.

Selectia CV-urilor se efectueaza pe baza criteriilor stabilite de entitatea care solicita ocuparea posturilor vacante prin recrutare externa.

Candidaturile astfel selectate sunt analizate cu atentie, iar persoanele ce întrunesc cele mai multe criterii vor fi contactate si invitate la un prim interviu de recrutare.

INTERVIUL

Pentru a asigura obiectivitatea procesului, fiecare candidat va fi invitat la minimum doua interviuri de recrutare, pe care le va sustine succesiv cu un consilier de recrutare din cadrul Departamentului de Resurse Umane si cu responsabilul ierarhic al postului vizat.

Interviul constituie un moment important de informare reciproca si de evaluare a potentialului candidatului, potrivit competentelor stabilite pentru postul respectiv.

Candidatura poate fi trimisa prin email sau prin fax.

Preview document

Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 1
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 2
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 3
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 4
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 5
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 6
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 7
Tehnici de vânzare - forța de vânzare la BRD - Groupe Societe Generale - Pagina 8

Conținut arhivă zip

  • Tehnici de Vanzare - Forta de Vanzare la BRD - Groupe Societe Generale.doc

Alții au mai descărcat și

Marketing Financiar-Bancar

In lumea moderna a unei concurente în fiecare domeniu de activitate, devine din ce în ce mai importanta diferentierea fata de competitori. Exista...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Te-ar putea interesa și

Mixul de Marketing Bancar - Studiu de Caz BRD

INTRODUCERE Un număr foarte mare de oameni se ocupă de manipularea banilor în beneficiul şi contul altora, în lumea economico-socială în care...

BRD - Mediul de Marketing

INTRODUCERE În cadrul sectorului financiar, băncile joacă un rol crucial, fiind un sistem indispensabil al sectorului economic fără de care...

Monografie BRD

Capitolul 1 Prezentarea firmei 1.1. Date generale Banca Română pentru Dezvoltare s-a înfiinţat în 1990 conform Hotărârii de Guvern nr. 1178 din...

Tehnici promoționale - Banca Transilvania

1. Analiza firmei Mediul de marketing al BĂNCII TRANSILVANIA: Banca Transilvania este cunoscută pe piaţa din România ca fiind „Banca Oamenilor...

Miniplan promoțional BRD

Scurt istoric promoţional BRD Groupe Societe Generale a efectuat urmatoate campanii promotionale : • În perioada 15 octombrie 2008- 15 decembrie...

Ai nevoie de altceva?