Promovarea Online a Partidului UNPR

Proiect
8/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 17 în total
Mărime: 1.24MB (arhivat)
Publicat de: Haralamb Petrache
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Ion Alexandru

Extras din proiect

Obiectivul general pe care îl urmarim prin această campanie de promoare online este de a informa cetățenii României cu privire la activitățile, statutul și programul politic pe care îl urmărește partidul.

UNPR se bazează pe trei piloni: dialogul social, progresul României și interesul național.

Datorită faptului că partidul este înfințat relativ recent misiunea noastră de promovare online este cu atat mai importantă pentru creșterea în sondaje a UNPR.

Urmărim creșterea accesărilor principalelor site-uri UNPR : www.unpr.eu

www.unprbucuresti.ro

www.unprtineret.ro

www.facebook.com/unpr

Pentru o promovare online mai eficientă trebuie să îmbunatățim și să dezvoltăm structura site-urilor. Acest lucru se poate implementa în urma unui studiu de caz desfășurat în rândul celor care vizitează în mod frecvent paginile online UNPR.

De asemenea, o altă acțiune va fi aceea de distrubuire și atragere a unui numar cât mai mare de aprecieri (Like) a paginii oficiale de facebook.

Extinderea imaginii partidului în alte rețele de socializare mai puțin cunoscute, dar eficiente (Ex. Twitter, Instagram, Myspace etc.), dar și crearea unui blog.

Promovarea prin intermediul altor site-uri cu trafic intens.

Reclamă plătită prin intermediul unor motoare de căutare (Yahoo,Google)

Trimiterea de mailuri informative prin accesarea unor baze de date cu emailuri.

Este necesară o astfel de promovare pentru a populariza UNPR-ul în rândul votanților și pentru a transmite mesajele, poziția și programele partidului într-un mod cât mai eficient și rapid.

Prin intermediul online ne propunem ca mesajele noastre să ajungă în mod special în rândul tinerilor, deoarece aceștia sunt cei mai mari consumatori de internet și reprezintă un electorat foarte important.

Conținut arhivă zip

  • Promovarea Online a Partidului UNPR.pptx

Ai nevoie de altceva?