Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 1739
Mărime: 12.62KB (arhivat)
Publicat de: Geta Mirea
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Cap. I. Date de identificare si descriere a organizatiei

Societatea a fost înfiiţată prin acordul liber al cetăţenilor Podoleanu Daniel şi Cercel Iulian care au luat hotărârea să se asocieze prentru a da naştere unei societăţi cu raspundere limitată care are denumirea de Dan Iuliuss SRL. Sediul societăţii este în judeţul Iaşi , Calea Chişinăului, nr.27 în incinta SC ICIT FIBRESIN SA Iaşi, etaj 4, camera 45 în suprafaţa de 33 mp.

Emblema societăţii reprezintă un grup de şase paralelipipede alături de numele societăţii.

Societatea dispune in prezent de personal de specialitate cu experienta in domeniu, capabil sa execute lucrari de complexitate cu forte proprii sau prin detasare in functie de necesitati, respectiv: fierari betonisti, dulgheri, zidari, faiantari, zugravi, lacatusi si muncitori necalificati.

De asemenea societatea are contracte ferme cu societati care dispun de mijloace mecanice pentru sapat, incarcat si transport pamant, piatra si alte materiale, precum si de mijloace proprii de transport pentru deplasarea personalului si dotare cu scule si dispozitive necesare care sa permita executarea operativa si de calitate a lucrarilor.

In prezent societatea poate angaja contracte directe sau in subantrepriza pentru toate tipurile de lucrari de investitii, social culturale, industriale si agrozootehnice.

Activitatea firmei se rezuma in principal la lucrari in Municipiul Iasi si localitatile judetului.

- constructia tuturor tipurilor de cladiri;

- lucrari de geniu:

- asamblarea si ridicarea de constructii din prefabricate, pe santier.

- lucrari de consolidari;

- tîmplărie din aluminiu, şi PVC;

- activităţi de arhitectură, design, decoraţiuni interioare.

- activităţi de inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea;

- elaborare studii de prefezabilitate, fezabilitate, documentaţii de licitaţii;

- proiectare constructii/instalatii.

Misiunea firmei este să oferim produse şi servicii în construcţii, gata să răspundă necesităţilor şi exigenţelor clienţilor. Profesionalismul şi entuziasmul unei echipe tinere, ne diferenţiază pe noi, SC Dan Iuliuss SRL, prin orientarea permanentă spre client, calitate şi promptitudine.

Obiective:

- Extinderea regională prin deschiderea de noi puncte de lucru;

- Îmbunătaţirea permanentă a calităţii şi a promptitudinii produselor şi serviciilor la nivelul cerinţelor pieţei interne şi internaţionale;

- Modernizarea utilajelor şi echipamentelor;

- Instruirea personalului pentru atingerea calităţii muncii şi serviciilor;

Strategii de marketing:

- Orientarea către schimbare şi adaptare la noile tendinţe din domeniu;

- Orientarea către clienţi a tuturor activitaţilor companiei.

Cap II. Formarea si dezvoltarea angajatilor

Pentru a realiza o crestere a productivitatii muncii SC Dan Iuliuss SRL a apelat la contracte cu alte companii care organizeaza traininguri pentru constructori, arhitecti si meseriasi cum ar fi fabrica Ceresit. De asemenea a apelat la cursurile gratuite oferite de Centrul regional de formare profesionala continua, evaluare si certificare in activitatea de constructii din cadrul Agentiei judetene pentru ocuparea fortei de munca Iasi.

Henkel Bautechnik Romania a inaugurat recent, la fabrica Ceresit, Centrul international de instruire, ce va deservi nevoile de instruire ale tuturor celor ce lucreaza in constructii. Compania a investit 30 de mii de euro pentru amenajarea si dotarea acestui centru de training, creat special pentru instruirea partenerilor sai - constructori, arhitecti si meseriasi - ce doresc sa obtina informatii de ultima ora din domeniul constructiilor.

Centrul international de instruire profesionala Henkel Bautechnik Romania dispune de o sala de conferinte cu o capacitate de 80 de persoane, o sala de curs si o sala de aplicatii practice. Sala de curs are capacitate de 30 de persoane, in interiorul acesteia fiind prezentate la scara reala sistemele complete de lucru oferite de companie. Sala de aplicatii practice este destinata efectuarii de teste si demonstratii cu produsele Ceresit si Thomsit, fiind complet utilata cu aparatura si uneltele necesare.

Preview document

Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 1
Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 2
Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 3
Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 4
Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 5
Formarea și dezvoltarea angajaților pentru consumatori în firma SC Dan Iuliuss SRL - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Formarea si Dezvoltarea Angajatilor pentru Consumatori in Firma SC Dan Iuliuss SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?