Lucrare de practică - Kouzina pick&eat

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 2477
Mărime: 34.46KB (arhivat)
Publicat de: Abel Balint
Puncte necesare: 0

Extras din referat

A.Cunostinte generale

1. Profil de activitate.

Firma KOUZINA PICK&EAT este o Societate comericla cu Raspundere Limitata (S.R.L.),avand Cod Unic de Inregistrare(C.U.I.) 27923997 cu sediul social in Bucuresti, Sectorul 3, Aleea Codrii Neamntului,nr.9,Bloc C2B,Scara A, Apartament 34,care a luat fiinta in anul 2007.

Firma indeplinaste conditiile de functionare,specfice pentru fiecare autoritate publica,actiitatea decarata,incadrata in clasa CAEN: 5610 Restaurante.

De atunci pana astazi activitatea societatii este specifica unui restaurant si este desfasurata la sediul secundar din Bucuresti, Sectorul 1,Piata Amzei, Nr. 5,Corp A, Etaj P.

Activiatea este impartita in 5 deartamente administrative (contabilitate,bucatarie,aprovizionare,livrare si servicii)interne specifice si din punctual de vedere al dispersiei teritoriale,conform ultimului studio managerial evectuat la data de 30 martie 2011 se incadreaza intr-un procent de 67% notorietate la nivelui capitalei.

Principalul obiectiv al KOUZINA PICK&EAT este efortul constant pentru calitate. Se folosesc cunostintele si experienta pentru a controla toate stadiile productiei incepand de la alegerea materiei prime si pana la produsul final.

Folosirea celor mai bune si rafinate ingrediente, controlul strict al tuturor stadiilor de preparare le permite sa sporesca si sa imbunatateasca in permanenta calitatea si de aceea sunt in masura sa garanteze pentru ea.

Fiind vorba de produse de consum, obiectivele firmei se pot transpune in urmatoarele elemente:

-cea mai buna cota de piata: informari pe directia de comunicare de sus in jos, prin prezentarea studiilor de piata intocmite de firma specializata in cadrul fiecarei sedinte a tuturor departamentelor

-cresterea volumului de vanzari: prezentarea cu preponderenta in forma grafica si tabelara a situatiilor volumului de vanzari la zi, dar si situatii comparative;

-exigenta din punct de vedere al calitatii produselor: urmarirea respectarii parametrilor optimi de fabricatie a produselor;

-cresterea notorietatii, lansare de noi produse: prezentarea planului de marketing;

-obtinerea unui profit mai mare decat cel din anii anteriori: planificarea procentului de crestere in functie de potentialul si resursele de care se va dispune.

2. Structura organizatorica a firmei :

Regulamentul de ordine interioara:

-Programul de lucru:restaurantul este deschis in fiecare zi de la ora 10:00 pana la ora 23:00 exceptand zilele de weekend(sambata si duminica),ora de deschidere pentru aceste zile fiind 12:00.

-Obligativitatea;pentru fiecare angajat al firmei este necesara uniforma,indifferent de departamentul in care lucreaza.Pentru angajatii ce fac parte din bucatarie incluzand bucatarii si pizzarii pantalonul,bluza si sapca alba sunt obligatorii.In cazul persnalului caserie,uniforma consta in pantalon negru,bluza alba si sapca sau batic.Ospatarii sunt obligati sa poarte pantalon negru,pantofi de lucru negrii si camasi si intotdeauna parul trebuie sa fie prins.Angajatii care efectueaza livrarile sunt obligate sa poarte bluza cu sigla firmei atasata in partea dreapta.

-Agentul de curatenie va puta pantalon negru si bluza alba,rosie sau gri.

-Toti angajatii firmei poarta ecusoane cu sigla firmei si nume.

-In timpul programului de munca nici un angajat nu are voie sa fumeze,sa vorbeasca la telefon sau sa se aseze la masa in prezenta clientilor..

-Pauza de masa este acordata fiecarui angajat zilnic si este de o ora.

-La fiecare schimb de tura,se verifica:numerarul incasat pana la momentul respectiv,produsele consumate si se completeaza daca este nevoie un bon de consum pentru a se asigura necesarul pentru restul zilei.

-Protectia muncii;se face lunar angajatilor.

-Produsele aflate in depozit se elibereaza doar pe baza de nota recetie de catre gestionarul sef.

- Plata se efectueaza de catre clienti numai in baza unei facturi proforme emis de sistemul informatic si este incasata de catre ospatari.

-Personalul din bucatarie(bucatari si pizzari) sunt obigati sa aiba uniforma de schimb in permanenta pentru a putea fi intotdeauna curate.

-Personalul caseriei si oaspatarii trebuie sa abia o atitudine primitoare si prietenoasa cu orice client al restaurantului.

-Fiecare angajat va fii responsabil la locul de munca.

-Toti angajatii vor respecat normele de protectie a muncii si de igiena.

-Neprezenatrea la lucul de munca nejustificata va fi sanctionata.

Preview document

Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 1
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 2
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 3
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 4
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 5
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 6
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 7
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 8
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 9
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 10
Lucrare de practică - Kouzina pick&eat - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Lucrare de Practica - Kouzina Pick&Eat.doc

Alții au mai descărcat și

Studiu de Caz privind Fundamentarea, Elaborarea, Implementarea și Evaluarea Strategiei Generale a Heineken România SA

CAPITOLUL I: Notiuni generale 1.1. Conceptul de strategie Este un concept cu o istorie îndelungata, întâlnit pentru prima oara in antichitatea...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Lucrare de practică - SC AS’94 SRL

PARTEA I PREZENTAREA DE ANSAMBLU A FIRMEI S.C. AS’94 S.R.L. Societatea comerciala AS’94 s.r.l. este persoana juridica romana cu sediul in...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?