Caiet de practică - La Bucovineanca

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 2 fișiere: doc, docx
Pagini : 24 în total
Cuvinte : 4233
Mărime: 8.48MB (arhivat)
Publicat de: Ronaldo R.
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Bogdan Anastasiei

Extras din referat

Sinteza raportului

Motivare

Pentru a efectua stagiul de practica al Masterului Turistic Hotelier, din anul II, am hotarat sa aplic pentru pensiunea „La Bucovineanca”, Vama, Suceava, fiindca aici mi-am petrecut Pastele in urma cu 2 ani, fiind impresionat de atmosfera din aceasta locatie. Pe perioada practicii, nu am intalnit probleme deosebite, stagiul de practica desfasurandu-se in conditii normale.

Capitolul I : Prezentare S.C La Bucovineanca SRL

Situata la poalele Obcinei Feredeului, la confluenta raurilor Moldova si Moldovita, cu un pitoresc impresionant pe masura perspectivei pe care o are catre Muntii Rarau, Vama - Bucovinei, propune, prin maretia naturii si ospitalitatea oamenilor, vacante si concedii, sejoururi de weeckend sau loc de pornire catre Manastirile Bucovinei : Moldovita, Putna, Voronet, Sucevita, Humor, Dragormirna, Arbore sau Cetatea de Scaun a Sucevei, catre Centrul de Ceramica de la Marginea, masivele Rarau si Giumalau. Este locul ideal pentru drumetii pe carari de munte, plimbari cu “mocanita”, iesiri cu saniile trase de cai, schii si sanius pe pirtiile de la Gura Humorului si Campulung Moldovenesc . Datini si obiceiuri strabune, mestesuguri vechi precum olaritul si incondeiatul oualelor, pastrate in mintea si inima vamenilor dau sfintenie acestor locuri .

Pensiunea La Bucovineanca sta la dispozitia dvs. intr-un cadru natural pitoresc cu 40 de locuri de cazare in 15 camere in care ne vom stradui sa va facem sa va simtiti mai bine ca acasa.

S.C La Bucovineanca SRL a fost inregistrata la Camera de Comert Iasi la data de 15.01.1994 sub numarul de imatriculare in Registrul Comertului J22/89/1994, Cod Fiscal 11104495, cu sediul in orasul Iasi, Soseaua Bucium nr.55.

1.1 Obiectul de activitate

Obiectul consacrat de activitate al unităţii il reprezintă serviciile hoteliere, cuprinzand diverse tipuri de servicii, menite să satisfacă exigenţele clienţilor noştri şi să-l ajute la realizarea scopurilor pentru care s-au deplasat in acestă zonă.

Pachetul de servicii turistice pe care il oferim clienţilor cuprinde:

- Servicii de cazare in camere single, duble;

- Servicii de alimentaţie publică – mic dejun servit bufet suedez, restaurant cu o capacitate de 40 de locuri, oferta variind de la tradiţionalele reţete moldoveneştipana la menu-uri care satisfac şi cele mai distinse gusturi.

- Organizarea de excursii, incepand cu turul manastirilor din zona ( Putna, Moldovita, Sucevita, Voronet, Humor, Dragomirna etc) si pana la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Punctele noastre forte sunt urmatoarele :

- Locatia : Asezata in „inima” Bucovinei, la confluenta raurilor Moldova si Moldovita, cu un pitoresc impresionant pe masura perspectivei pe care o are catre Muntii Rarau, Vama - Bucovinei, propune, prin maretia naturii si ospitalitatea oamenilor, vacante si concedii, sejoururi de weeckend sau loc de pornire catre Manastirile Bucovinei.

- Tarifele : Aceasta unitate aplica tarife accesibile turiştilor care ne vizitează şi celor veniţi în interes de serviciu. Pentru persoanele care efectueaza perioade mai lungi de cazare, pot face obiectul unor tarife personalizate;

- Marime : Pensiunea „La Bucovineanca” ofera turistilor numai putin de 14 tipuri de camere : 1 garsoniera, 1 apartament pentru 2 persoane, 2 apartamente pentru 3 persoane, 3 camere duble de lux, 2 camere duble superioare, 3 camere matrimoniale, 2 camere dubla twin.

- Servicii : cazare : frigider in unitate, masa de ping-pong, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, terasa, foisor in curte, living, sala de mese, semineu, livada, loc amenajat de joaca, bar, restaurant; Pentru camere exista urmatoarele servicii : internet in camera, frigider in camera, uscator de par, baie cu cada, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

1.2 Structura interna a S.C La Bucovineanca SRL

Personalul angajat nu este unul numeros, fiind format doar din 2 receptioneri , 2 bucatari, 2 cameriste, un administrator si directorul general care este totodata si propietarul pensiunii. Motivarea salariaţilor are loc prin mai multe metode‚ dintre care menţionăm că ideile salariaţilor sunt puse în practică şi le sunt acordate diplome‚ le sunt oferite instruiri. Concediile se dau planificat la începutul anului‚ prin rotaţie.

1.3 Consumatori si clienti

Serviciile oferite de către aceasta unitate de turism se adresează în principal grupurilor de persoane, turisti din tara si din strainatate, care urmaresc să-şi petreaca timpul liber şi care doresc să viziteze zonele pitoreşti din nordul Moldovei.

Preview document

Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 1
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 2
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 3
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 4
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 5
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 6
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 7
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 8
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 9
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 10
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 11
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 12
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 13
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 14
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 15
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 16
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 17
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 18
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 19
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 20
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 21
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 22
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 23
Caiet de practică - La Bucovineanca - Pagina 24

Conținut arhivă zip

  • Caiet de Practica - La Bucovineanca.docx
  • Practica la bucovineanca.doc

Alții au mai descărcat și

Practică pensiune - Casa Reims Brașov

Capitolul I Prezentarea firmei I.1: Denumirea, localizarea Pensiunea Casa Reims, este o unitate de patru margarete, fiind o componentă a firmei...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Raport practică de licență - SC Oldinex Tur

INTRODUCERE Pentru a obține titlul “licențiat în domeniu”, in conformitate cu Legea Învățămîntului, adoptată de guvernul Republicii Moldova din...

Stagiu de Practica Extensiunea UAIC la Bălți

1. Prezentarea obiectivelor proprii în efectuarea stagiului de practică, relaţionat cu programa de studii şi specializarea urmată (ECTS)...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Caiet de practică la Pensiunea Vital

Data / Ziua Activitatea desfăşurată Îndrumator 17.05.2010 Ziua 1 Am parcurs un traseu de aproximativ 400 km până în Chilia Veche, unde se află...

Lucrare de practică - Casa Ungurească Brașov

1.1. Date de identificare a restaurantului „Casa Ungureasca” Numele firmei : SC SUPER GASTRO SRL Forma juridica : Societate cu raspundere...

Ai nevoie de altceva?