Tehnici promoționale - Tata&Fiul

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Comerț
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 16 în total
Cuvinte : 4216
Mărime: 51.90KB (arhivat)
Publicat de: Izaura Drăgan
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Cristi Nistor

Extras din proiect

TATA & FIUL

STRADA ALEXANDRU LAPUSNEANU 24

TEL/FAX0232-229800,0741218351

CAP 1. ANALIZA PRELIMINARA A PRODUSULUI TATA SI FIUL

Asistam cu totii la schimbari majore in viata de zi cu zi,schimbari datorate in special ritmului alert in care traim.Schimbari esentiale au aparut si in domeniul vestimentatiei pentru ceremonii.

Noul sezon de ceremonie surprinde personalitatea puternica a barbatului cosmopolit si curajul sau de a o afisa .Mirele este elegant,increzator si cosmopolit, este un barbat sofisticat, cu o mai mare atentie asupra aspectului sau fizic, asupra detaliilor si accesoriilor.

Atat pentru mire cat si pentru ceilalti barbati care participa la o nunta Tata&Fiul recomanda costume elegante cu detalii atent lucrate, camasi din material pretioase, curele asortate,si nu in ultimul rand accesorii deosebite: butoni pretiosi, brau cu papioni, veste, cravate si lavaliere de matase.

Atat costumele business cat si cele de ceremonii s-au facut remarcate inca de la lansarea lor pe piata prin ceea ce numim stilul ‘Tata& Fiul’, stil propriu bine definit care face ca pana azi un costum barbatesc ‘Tata &Fiul’ sa poate fi usor de recunoscut, identificat .Stilul reprezinta de fapt un dozaj inteligent de ingrediente precum : stil, eleganta, rafinament , calitate si poate fi ca inainte de orice arta punerii in valoare a personalitatii puternice si impunatoare a fiecarui barbat.

Incercand sa gasim combinatia perfecta intre importanta evenimentului la care se preteaza aceste creatii si mesajul ce se doreste a fi transmis de fiecare client, ajungem, in mod inevitabil, cu gandul la brandul ‘Tata &Fiul’ .Aflandu-se astazi la cea de-a treia generatie de profesionisti, ‘Tata &Fiul’ reprezinta continuarea unei traditii familiale de peste 60 de ani de experienta in domeniu, reusind inca de la aparitia sa din anul 2000, acoperirea unui segment liber de piata.

Astfel, ‘Tata &Fiul’ a ales sa vorbeasca, prin creatiile sale, despre eleganta, despre felul in care se imbraca si se poarta barbatii sau, mai precis, despre cum ar trebui ei sa o faca.

Inca de la inceput, brand-ul si-a propus sa aduca in Romania o abordare noua si deschisa a unui aspect de viata vechi, dar in continua schimbare si transformare: eleganta clasica imbinata cu aspectele moderne; prin designul, materialele si accesoriile folosite, ‘Tata &Fiul’ reuseste sa imbrace, si nu doar sa acopere. Asta deoarece trecerea timpului a dovedit faptul ca modelele ‘Tata &Fiul’ pot impaca deopotriva gusturi ca ale unor personalitati ale high-life-ului modern din ziua de astazi dar si ale unor oameni obisnuiti, atat pentru tinute de zi cu zi cat si pentru a-i insoti pe acestia in cadrul unor zile care, prin semnificatia lor, impun o eleganta specifica.

Nu este si nici nu poate fi nimeni silit sa cumpere si sa poarte o creatie ‘Tata &Fiul’. Exista liberul arbitru!... Totusi, cei trei ani care s-au scurs de la deschiderea primului magazin ‘Tata &Fiul’ au aratat ca multi dintre cei care au iesit de aici cu un produs purtand aceasta semnatura s-au reintors pentru colectiile urmatoare.

RAPORTUL CALITATE-PRET

Un lucru foarte important este acela ca indiscutabila calitate care respira prin toti porii acestor creatii se impleteste intr-un mod foarte fericit cu un pret accesibil. Acest foarte bun raport calitate-pret vine in sprijinul cumparatorilor, publicului tinta, colectiile adresandu-se nu doar barbatilor cu venituri mari, ci si celor cu venituri medii.

Acest lucru nu poate decat sa intareasca ideea ca TATA si fiul este un brand tanar care insa se consolideaza din ce in ce mai mult o data cu trecerea timpului, venind in contradictie cu ideea ca lucrurile se intampla pur si simplu, pe nepregatite, ca o magie pentru ca, in acest caz, succesul nu este o simpla coincidenta ci vine ca urmare logica a pregatirii, muncii si daruirii intregii echipe, de la cei din procesul de productie si magazine si pana la cel care a transformat in realitate acest concept.

Pentru a justifuca succesul activitatii si promptitudinea serviciilor oferite de catre firma noastra va facem partasi la cateva din cele mai importante momente din istoria acestui brand:

• DECEMBRIE 2000 : deschiderea primului magazin ‘Tata &Fiul’ in Calea Mosilor

• AUGUST 2001 : deschiderea celui de-al doilea magazin: Bd Regina Elisabeta nr 63

• SEPTEMBRIE 2001 : directorul general incepe cursurile de specializare in creatia de tipare in Milano, Istituto Carlo Secoli

• OCTOMBRIE 2001 : prima prezenta la targul international de tesaturi de la Milano

• FEBRUARIE 2002 : o noua prezenta la targul Moda IN, in Italia

• IUNIE 2002 : participarea la targul international de confectii barbati de la Florenta, Italia: Pitty Uomo

• SEPTEMBRIE 2002; FEBRUARIE 2003 : participari la targul Moda IN, Milano

Preview document

Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 1
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 2
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 3
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 4
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 5
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 6
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 7
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 8
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 9
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 10
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 11
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 12
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 13
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 14
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 15
Tehnici promoționale - Tata&Fiul - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Promotionale - Tata&Fiul.doc

Ai nevoie de altceva?