Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 3495
Mărime: 27.72KB (arhivat)
Publicat de: Nicolaie Costache
Puncte necesare: 7

Extras din proiect

1.Descrierea societatii :

Societatea „BICSICOM” S.R.L. se constituie ca persoana juridica româna în anul 1995, sub forma de societate cu raspundere limitata, cu capital privat si îsi desfasoara activitatea potrivit legislatiei române. A fost înregistrata la Camera de Comert si Industrie a României, Oficiul Registrului Comertului al Municipiului Sibiu sub numarul J32.71/1995 si la Ministerul Economiei si Finantelor sub numarul R696696.

La început societatea a avut asociat unic pe domnul Horumba Niculae dar în anul 1996 se modifica numarul asociatilor la 2 prin cesiunea a 16 parti sociale.

În prezent societatea cu raspundere limitata apartine domnului Horumba Niculae si domnului Muldberger Gerhard (de origine germana) fiecare având 50% din capitalul firmei.

Obiectul de activitate al societatii prevazut în statutul acesteia este operatiuni de mecanica generala, acesta fiind obiectul principal, alaturi de care sunt mentionate si comertul intern cu ridicata si cu amanuntul cu materii prime si produse industriale, servicii de transport rutier intern si international de marfuri si persoane.

Firma se axeaza pe operatiuni de prelucrare prin aschiere si anume produce piese pentru diferite utilaje, masini pe care apoi la exporta în Germania unde cel de-al doilea asociat al firmei ce îsi are resedinta în aceasta tara se ocupa de plasarea lor diferitilor clienti. O alta activitate a firmei este producerea de tâmplarie de aluminiu si PVC (plastic) adica firma produce geamuri termopane atât din plastic cât si din aluminiu.

Deoarece numarul de angajati este de 9 societatea se încadreaza la categoria microîntreprinderilor lucru care îi confera anumite avantaje în ceea ce priveste modul de impozitare.

Administratorul societatii „BICSICOM” este domnul Horumba, cetatean de origine româna domiciliat în Sibiu, Str. Noua nr. 50.

2.Evaluarea mediului intern al întreprinderii :

Pentru îndeplinirea obiectului de activitate societatea are nevoie de resurse materiale, materiale auxiliare, resurse sociale, spatii, depozite, resurse umane si resurse informationale acestea din urma având o importanta mare.

Spatiile detinute de societate sunt în numar de 2 si anume sediul acesteia si punctul de lucru unde se gaseste si depozitul firmei. Sediul societatii este în Sibiu pe Str. Noua, nr.50 unde firma are contract de comodat cu unul dintre asociatii ei si anume cu domnul Horumba. Punctul de lucru împreuna cu depozitele ce se gasesc în Localitatea Selimbar Str. Râului, nr.314.

Atelierul existent în Selimbar este dotat atât cu mijloacele necesare prelucrarii prin aschiere cât si cu cele necesare tâmplariei de aluminiu si PVC. Utilajele de care are nevoie firma pentru prelucrarea prin aschiere, utilaje pe care le si detine, sunt: 2 freze cu comanda numerica, un strung cu comanda numerica, ferastrau de debitat, polizor etc. Utilajele necesare pentru obtinerea geamurilor termopane, a usilor si a peretilor cortina sunt: masina de debitat profiluri de aluminiu, masina de frezat profiluri de aluminiu, stanta pentru aluminiu, masina de lipit plastic, masini de gaurit cu percutie.

De asemenea societatea dispune si de o serie de materiale auxiliare cum sunt: masini de gaurit, burghie, freze, tarozi, cutite de strung, pile, ciocane, elemente de lacatuserie, suruburi percutant.

Pentru transportul angajatilor firma se foloseste de un microbuz iar pentru transportul materiilor prime si a produsului finit societatea detine o camioneta de 3,5 tone.

Materiile prime necesare pentru atingerea obiectivului firmei si anume producerea de piese pentru export sunt destul de greu de procurat si mai ales nu se gasesc în Municipiul Sibiu lucru care obliga firma sa faca destul de des drumuri pâna la Slatina care este punctul de aprovizionare cel mai apropiat de sediul firmei. Principalele materii prime de care are nevoie firma pentru a produce sunt: tabla groasa de aluminiu de la 10 la 40 de milimetri, bare extrudate de aluminiu, bare rotunde de aluminiu si otel. În ceea ce priveste tâmplaria materiile prime necesare sunt mai usor de gasit: profiluri de aluminiu, profiluri de plastic, mânere pentru usi si geamuri, balamale, dispozitive cu dubla deschidere, coltari, geam termopan, geam simplu, rigidizori PVC.

Preview document

Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 1
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 2
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 3
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 4
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 5
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 6
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 7
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 8
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 9
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 10
Evaluarea mediului de marketing al societății - SC Bicsicom SRL - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Evaluarea Mediului de Marketing al Societatii - SC Bicsicom SRL.doc

Ai nevoie de altceva?