Magazinul Leonardo - Unirea Shopping Center

Proiect
9/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 21 în total
Mărime: 1.90MB (arhivat)
Publicat de: Pamfil Alin Drăgoi
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Compania “Leonardo” a fost înfiinţată în 1994 în Oradea de către Florin Panea şi Dan Pavel. Dupa 10 ani, acţionarii “Leonardo” au decis să se despartă, Florin Panea preluând întregul pachet de acţiuni. La rândul său, Dan Pavel şi-a înfiinţat propria reţea de magazine de încăltăminte şi accesorii “Benvenuti”.

Ritmul de dezvoltare a fost unul susţinut acoperind toate marile oraşe din Romania în mai puţin de 5 ani. În 2002 “Leonardo” ataca piaţa maghiară deschizând primul magazin în prestigiosul centru comercial “Mamut Center” din Budapesta, iar în 2006 ataca piaţa bulgară deschizând primele două magazine la Sofia şi la Veliko Tarnovo. Un an mai târziu, în 2007 deschide primul magazin în Republica Moldova, la Chişinău.

“Leonardo” este prezent în 42 de oraşe din România printr-un număr de peste 150 de magazine, 40 magazine în Ungaria, 2 magazine în Bulgaria şi unul în Republica Moldova. Magazinul “Leonardo” este prezent în numeroase oraşe din România, printre care: Bucureşti, Oradea, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Piteşti ş.a.

În Bucureşti, magazinul “Leonardo” se găseşte în toate centrele comerciale importante, cum ar fi: “Unirea Shopping Center”, “Mall Vitan”, “Plaza România”, “Afi Palace Cotroceni”, “Sun Plaza Mall”, “City Mall”, “Liberty Center”, “Carrefour Orhideea”, “Carrefour Grand Arena” s.a.

Suprafaţa magazine:

Suprafaţa magazinelor “Leonardo” variază între 600 si 1.000 de metri pătraţi, mărimea optimă fiind de 800 de metri pătraţi, potrivit managerului companiei. Există însă şi un magazin de circa 1.500 de metri pătraţi în Oradea.

Mărcile companiei:

Printre mărcile proprii ale companiei se numără “Patrizia Rigotti”, “Afrodita”, “Pablo Castillial”, “Best Walk” sau “Fun Girls”, însă magazinele “Leonardo” comercializează si mărci internaţionale precum “Head”,” Keys”, “Stonefly”, “Dr. Scholl”, “Samsonite”, “Adidas”, “Nike” sau “Puma”.

Magazinul “Leonardo” se află în “Unirea Shopping Center” (P-ţa Unirii nr.1 ) la etajul 3, Aripa Splai.

Mijloacele de transport ce ajung in zona magazinului “Unirea Shopping Center” sunt :

Autobuzele: 104, 116, 117, 123, 124, 232, 313

Tramvaiele: 27, 31

Linia express: 783

Locuri de parcare: Magazinul “Leonardo” nu are parcare proprie. Cumpărătorii îşi pot lăsa autoturismele în parcarea centrului comercial “Unirea Shopping Center”. Tariful parcării pentru o jumătate de ora este de 1.50 RON.

Căi de acces: Magazinul “Leonardo” dispune de două căi de acces: scările rulante din interiorul magazinului şi cele din afara lui.

Case de marcat: Cele două case de marcat se află chiar la intrarea principală a magazinului.

Pază şi protecţie: Magazinul dispune de sistem de pază şi protecţie din cadrul BGS, iar la intrarea în magazin se află un sistem anti-furt care declanşează alarma. Magazinul este , de asemenea, supravegheat video.

Personal magazin : 20 de vânzătoare , se lucrează în două schimburi

Uniforma personalului : pantaloni negrii şi tricou de culoare turcoaz pe care este imprimat numele magazinului

Conținut arhivă zip

  • Magazinul Leonardo - Unirea Shopping Center.ppt

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Te-ar putea interesa și

Politică de produs Leonardo

Termenul marketing este de origine anglo-saxona (market = piata), iar primele teorii si practici s-au dezvoltat in Statele Unite ale Americii....

Strategii de Distribuție

1.1 Distributia: definire, abordari teoretice Distributia reprezinta ansamblul activitatilor ce au ca scop transferul produsului de la firma...

Analiza satisfacției consumatorilor privind achiziția de articole de încălțăminte marca Leonardo

CAPITOLUL I INTRODUCEREA IN DOMENIU 1.1 Descrierea firmei Compania “Leonardo” a fost înființată în 1994 în Oradea de către Florin Panea și Dan...

Ai nevoie de altceva?