Promovarea imobiliară prin intermediul propriului website - Foxtons Inmobiliario

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 21 în total
Mărime: 1.48MB (arhivat)
Publicat de: Janeta Zaharia
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

În perioada actuală, în care, atât complexitatea ofertei şi a ofertanţilor, cât şi a volumului şi structurii nevoilor cresc într-un ritm alert, pentru producător este foarte important să comunice posibililor clienţi datele necesare, pentru a cunoaşte avantajele ce le oferă produsele lui, iar pe de altă parte să recepţioneze reacţiile acestora, care sunt surse de informaţii pentru activitatea lui viitoare.

Canalele prin care o firma realizeaza o promovare eficienta a propriei imagini, a produselor sau serviciilor sale sau a formulei sale de afaceri sunt diverse. In ultimii ani, este evidenta folosirea pe scara larga a Internetului ca forma de promovare. Majoritatea agentiilor imobiliare sunt prezente pe World Wide Web cu propriul site.

Promovarea prin intermediul propriului website este definita ca fiind un set de procese permanente desfasurate în spatiul virtual, prin care oamenii sunt încurajati sa ia o decizie de cumparare a unui produs sau serviciu.

Pagina web va forma o imagine virtuală a firmei, prin prezentarea produselor, comunicate de presă, posibilitatea schimbului de informaţii on-line cu vizitatorii site-ului.

FOXTONS INMOBILIARIO

FOXTONS INMOBILIARIO este o agentie imobiliara care a inteles puterea promovarii prin intermediul propriului website si aplica cu succes aceasta reteta.

Fondata in 1981 aceasta si-a inceput activitatea ca o agentie cu 2 asociati in orasul Notting Hill, urmand ca o data cu trecerea timpului sa devina liderul pe piata imobiliara a Londrei.

Conținut arhivă zip

  • Promovarea Imobiliara prin Intermediul Propriului Website - Foxtons Inmobiliario.ppt

Ai nevoie de altceva?