Iama Studiu de Fezabilitate

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 27 în total
Cuvinte : 7805
Mărime: 45.98KB (arhivat)
Publicat de: Nicolaie Suciu
Puncte necesare: 9
Studiu fezabilitate Firma Web Design

Extras din proiect

1. Descrierea generala a afacerii

1.1. Descrierea afacerii în care se doreşte să se intre

Ne place sau nu, de cele mai multe ori conceptele de afaceri pe care le implementăm în România au deja state vechi de plată în ţări care au făcut cunoştinţă mai devreme cu economia de înalt nivel. A pune pe roate o afacere ce s-a dovedit cu vârf şi îndesat profitabilă este o decizie mai mult decât înţeleaptă. A dezvolta o idee noua ce încă nu şi-a încheiat perioadă de afirmare în ţări că S.U.A, Franţa, sau Germania, este însă o provocare. Şi de foarte multe ori banii adevăraţi vin din provocări.

Web Design-ul, în fapt realizarea de pagini web pentru diverşi clienţi, este o afacere ce are o istorie scurtă. Cu alte cuvine sunt aproximativ 10 ani de când câţiva americani s-au gândit că paginile web vor trece rapid graniţe dintre cercetare şi profit.

Web Design-ul este o afacere de care se vorbeşte în România numai la timpul prezent şi viitor, nefiind o afacere din care să câştigi milioane de euro peste noapte. Conform unui studiu realizat în România la începutul anului 2008, s-a constatat că această este una din ţările lumii cu cea mai mare rată de creştere a numărului de utilizatori de Internet. Peste 8.000.000 de români consulta Internetul săptămânal.în căutare de informaţii de produse la preţuri promoţionale vândute prin magazinele virtuale sau pur şi simplu pentru divertisment.

Numărul domeniilor ‚.ro” cumpărate în judeţul Iaşi, era în 2007 aproximativ 340400. Din acestea cu conexele „com.ro” sau „net.ro” mai puţin de 315.000 sunt active. Deoarece există 25.000 de domenii ce au fost cumpărate şi pentru care nu există pagină web considerăm această afacere mănă de aur pe care am dorit să o exploatăm.

S.C. „Ia’şi Web” S.C.S.. cu sediul în Iaşi este o societate care are că domeniu principal de activitate tehnică de calcul, hardware şi software oferind servicii şi soluţii IT complete precum şi consultanţă în domeniul informatic pentru varii companii.

„Ia’şi Web” este reprezentată de cinci persoane fizice (cetăţenie romană), fiind înfiinţată la data de 1 mai 2008, înregistrată la Camera de Comerţ şi Industrie, înmatriculată la Oficiul Registrul Comerţului Iaşi şi funcţionează în conformitate cu legislaţia romană în bază contractului de societate şi a Statutului Societăţii.

Capitalul societăţii este constituit din 300 milioane lei aparţinând celor cinci patroni-persoane fizice cu cetăţenie romană şi un credit de 300 milioane lei obţinute de la bancă.

Societatea „Ia’şi Web” nu înseamnă doar web design de excepţie, bazat pe principii de web branding şi web usability, ci şi soluţii e-business complexe şi verificate oferindu-le clienţilor o investiţie sigură.

1.2. Descrierea generală a produselor/serviciilor care se vor vinde

Societatea noastră oferă de la înfiinţarea ei, în 2008, soluţii profesionale de branding, web design şi dezvoltare web clienţilor din România. Cu expertiză astfel dobândită, venim acum în întâmpinarea nevoii crescânde a clienţilor noştri de a se alinia la tendinţele europene, occidentale şi internaţionale.

Reclama este sufletul comerţului, iar un site pe internet este cea mai eficientă soluţie pentru ca o firmă să fie cunoscută, cu un efort financiar cât mai mic. Demarăm o afacere foarte profitabilă, din promovarea clienţilor prin intermediul unui site atractiv, complet, realizat profesional, care să fie în acord cu filozofia firmei-client. În acest scop, vom înfiinţă o firmă de web design pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor clienţilor, pentru a le face cunoscută afacerea.

Indiferent de tipul de site şi de domeniul de activitate, oferim soluţii complete de la concept până la finalizare. Noi ştim că fiecare client este expert pe domeniul său de activitate, de aceea venim în întâmpinarea nevoilor sale printr-un proces creativ, gândit în aşa fel încât accentul este pus pe nevoile de business şi nu pe detalii tehnice. Site-urile pe care le dezvoltăm sunt de mai multe tipuri, dintre care cele mai importante sunt:

*Site-uri de prezentare

*Site-uri/corporatiste (business-to-business sau business-to-consumer)

*Site-uricomerciale

* Site-uri personale

Toate site-urile create de noi complet modificabile de către client. Acesta poate modifica conţinutul site-ului direct. Acest lucru este posibil prin SquareCMS - program de management conţinut de noi ce ne permite într-un timp foarte scurt, cu un cost scăzut cu un grad de stabilitate flexibilitate foarte ridicat,modificarea conţinutului site-ului ce se poate face foarte uşor, chiar de persoane cu cunoştinţe tehnice foarte reduse, dar acelaşi timp funcţionalităţi avansate pentru acei utilizatori care doresc mult control.

Preview document

Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 1
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 2
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 3
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 4
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 5
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 6
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 7
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 8
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 9
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 10
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 11
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 12
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 13
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 14
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 15
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 16
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 17
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 18
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 19
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 20
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 21
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 22
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 23
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 24
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 25
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 26
Iama Studiu de Fezabilitate - Pagina 27

Conținut arhivă zip

  • Iama Studiu de Fezabilitate.doc

Alții au mai descărcat și

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Te-ar putea interesa și

Înființarea unei firme - Biogen Pharm

Cap. I. Descrierea generală a afacerii SC.BioGen Pharm SA a fost înființată în anul 2012, având sediul pe strada Carpaţi, nr. 8, bloc 624, parter...

Studiu de fezabilitate IAMA (Initiere în Administrarea Micilor Afaceri)

I. Descrierea generală a afacerii a. Descrierea afacerii în care se dorește să se intre Afacerea pe care ne dorim să o înființăm este o sală de...

Ai nevoie de altceva?