Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Management
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 3181
Mărime: 32.26KB (arhivat)
Puncte necesare: 8
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Anicutei Maria

Extras din proiect

Titlul proiectului : DESCHIDEREA PIZZERIEI ‘PIZZA-GUSTOSO’

Membrii echipei :

Buget estimat(Euro) :20000€

Localitate : Resita

Parteneriate : -

Context :

Întreprinderea "PIZZA-Gustoso" SRL este o întreprindere de producţie.Activitatea întreprinderii se va axa pe producerea pizzei originale italiene şi livrarea acesteia la domiciliul clientului.

Pizza va fi produsă şi livrată în aşa mod incat să-şi păstreze gustul şi calitatea până la consumator. Exista mai multe feluri de pizza, clientul având posibilitatea să comande oricare în cantităţile dorite la un preţ accesibil. Preţul pizzei va fi mai mic sau egal cu preţurile de pe piaţă, însă calitatea produsului nostru va fi net superioară.

Investiţia necesară este de 20000 €. Acestea vor fi folosite pentru procurarea utilajelor de producţie şi materiei prime necesare. În primii ani întreprinderea va utiliza o capacitate de producţie de numai 60%. În următorii anii se planifică mărirea volumului vânzărilor şi ridicarea gradului de utilizare a capacităţii de producţie până la 80%.

Va exista 1 pizzerie localizata în centrul orasului Resita, care va produce şi realiza circa 5000 pizza lunar. Personalul întreprinderii va fi compus din director de productie si director de realizare, 2 bucătari, 4 ajutori ai bucătarului, 2 angajaţi pentru livrare.

Conform studiilor întreprinse piaţa pe care va activa întreprinderea este o piaţă în creştere, caracterizată printr-o cerere puternică la astfel de produse. Cumpărătorii vor fi în principal persoanele cu vârsta între 15-40 ani.

Estimând rezultatele financiare viitoare obţinem un profit anual de cca. 20000€, în condiţiile de venituri minime şi cheltuieli maxime, regimul de lucru fiind de 10 ore pe zi. În perspectivă se prevede extinderea întreprinderii şi în celelalte parti ale oraşului.

Obiectiv specific:

Atragerea de noi clienti.

Funcţionalitatea, calitatea serviciilor şi, în consecinţă, cresterea profitabilitatii firmei.

Prioritatile proiectului :

Prioritatea 1. Cresterea calificarii personalului specializat pe care il detinem.

Prioritatea 2. Introducerea de noi instrumente, proceduri de lucru.

Prioritatea 3. Dezvoltarea

Total costuri eligibile(costul total al proiectului) :

Suma solicitata de la Autoritatea contractuanta :

Scopul proiectului :

Scopul proiectului este satisfacerea necesităţilor populaţiei mun. Resita cu produse alimentare (pizza) şi prestarea de servicii prin activitatea de antreprenoriat pentru realizarea intereselor sociale şi economice ale membrilor asociaţi pe baza beneficiului obţinut.

Pentru realizarea scopurilor propuse întreprinderea va practica următoarele genuri de activitate:

- producerea şi realizarea la comandă a pizzei italiene originale;

- livrarea pizzei la domiciliu.

Preţul pizzei, precum şi preţul livrării va fi acceptabil.

Grupurile tinta :

Clienţii potenţiali ai întreprinderii sunt persoanele de toate vârstele, începând cu copiii de la 5 ani până la oamenii în vârstă. Totuşi piaţa ţintă a întreprinderii constituie persoanele vârsta cărora este între 15-40 ani.

Pentru ai determina pe clienţii să cumpere produsele fabricate de întreprindere, conducerea va pune accentul, în primul rând, pe calitatea deosebită a serviciilor prestate, preţul convenabil, amabilitatea la îndeplinirea comenzii, noutatea serviciului şi produsului. La toate acestea se mai adaugă faptul că produsele vor fi fabricate din materii prime ecologic pure.

Pentru început frecvenţa comenzilor produsului va fi mică, aceasta din urmă majorându-se odată cu afirmarea pe piaţa. De asemenea frecvenţa cumpărării se va deosebi de la o perioadă a zilei la alta, fiind mai mică în perioada zilei, apoi mărindu-se la sfârşitul zilei.

Produsele firmei vor fi distribuite direct consumatorului, în urma unei comenzi care poate fi data prin telefon. Distribuirea în raza pieţei alese va fi efectuată in circa 20-25 min., produsele fiind livrate în condiţii speciale, păstrându-se calităţile specifice.

Odată cu lărgirea activităţii şi pieţei de desfacere, se preconizează de a desface produsele şi prin intermediul unei reţele de magazine de firmă.

Preţurile la produsele livrate vor fi constituite din elementele proprii lor, reieşind din costurile de producţie şi din alte cheltuieli. Se preconizează de a stabili preţurile la un nivel mai jos, 4-9% în zilele de sărbători etc.

Lista grupurilor tinta si numarul estimat al beneficiarilor directi si indirecti

Beneficiarii directi ai proiectului sunt în principal locuitorii mun. Resita datorita faptului ca produsul care va fi fabricat de societatea noastra şi anume pizza italiană originală va satisface cele mai rafinate gusturi ale celor mai alintaţi gurmanzi. Produsul firmei noastre este orientat spre satisfacerea nevoilor zilnice.

Preview document

Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 1
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 2
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 3
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 4
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 5
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 6
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 7
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 8
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 9
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 10
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 11
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 12
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 13
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 14
Proiect finanțare Phare - deschiderea pizzeriei Pizza-Gustoso - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Proiect Finantare Phare - Deschiderea Pizzeriei Pizza-Gustoso.doc

Alții au mai descărcat și

Plan de Afacere - Pizzerie

Cap. 1 Introducere Motto : A mânca diferit este întotdeauna ceea ce căutăm când împingem ușa unei pizzerii. O conjunctură acceptabilă, o reală...

Aspecte practice privind auditul calității

3.4. Metodologia auditului sistemelor calitatii Standardul international ISO 10011 stabileste principiile, criteriile, practicile de baza si...

Plan de Afaceri Pizzeria Grande Italya

DATE DE IDENTIFICARE: 1. Numele firmei: S.C. GRANDE-ITALYA.S.R.L. 2. Codul unic de înregistrare: 3. Forma juridică de constituire: 4....

Mediul și firma

Mediul extern al firmei poate fi impartit in doua mari segmente: - mediul general sau mega-mediul - mediul specific(mediul sarcina);...

Sicomed - History and Development

WHO and HOW MADE IT POSSIBLE? In order to get where Sicomed has got one has to be very talented, very intelligent an also very patient. The...

Ai nevoie de altceva?