Mix-ul de Marketing - brainLAX

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 2777
Mărime: 81.67KB (arhivat)
Publicat de: Sever Feraru
Puncte necesare: 0

Extras din proiect

19 mai 2010

...despre echipa „Meteoriţii”

Facem parte din echipa „Meteoriţii” , angajaţi în departamentul de Marketing al firmei „S.C.Luxor S.A.. Obiectul de activitate este reprezentat de metode şi tehnici de relaxare atestate medical , fie că sunt masaje , fie că este apucuntură sau yoga.

...despre brainLAX

În premieră pe piaţa naţională şi internaţională , firma „Luxor” lansează pe piaţă tehnica „brainLAX” , în esenţă fiind un dispozitiv ce acţionează direct asupra creierului. Astfel , printr-o tehnologie avansată bazată pe senzori infraroşii şi ultrasunete , acest aparat induce sistemului nervos central o stare avansată de relaxare.

Reamintim faptul că „brainLAX” este o invenţie patentată în România , realizată în colaborare cu firma americană „MindPlace”. De asemenea , este în totalitate aprobat şi testat de organe abilitate şi autorizate medical.

...despre piaţă

Mediul de marketing : Firma „Luxor” are sediul în localitatea Iaşi , unde are deschise un număr de 5 saloane în marile cartiere rezidenţiale De asemenea , Statele Unite ale Americii găzduiesc un număr de 10 saloane , filiale ale firmei nostre.

Piaţa consumatorilor : Reamintim rezultatele obţinute din cercetarea efectuată în partea I a proiectului ( „Piaţa” ) , pentru următorii coeficienţi :

*populaţia totală a localităţii Iaşi: N=400.000 persoane

*consumatori : C=60.000 persoane

*nonconsumatori : NC=340.000 persoane *nonconsumatori relativi : NR=68.000 persoane

*nonconsumatori absoluţi : NA=272.000 persoane

*piaţa totală : PT=128.000 persoane

*piaţa actuală : PA=60.000 persoane

*piaţa actuală a intreprinderii :PAI=24.000 persoane

*piaţa actuală a concurenţei : PAC=36.000 persoane

Segmentarea pieţii : Serviciile oferite de firma „Luxor” se adresează clienţilor din localitatea Iaşi. Dorim de asemenea extinderea pe toată raza României. Având în vedere profitul obţinut de la saloanele din Statele Unite ale Americii , dorim extinderea şi pe raza continentului Europa. Clienţii noştrii se încadrează în grupa de vârstă 18-50 ani , puternic solicitate din punct de vedere intelectual. Venitul nu reprezintă un impediment , deoarece avem multe strategii financiare de stimulare a clienţilor. Din punctul de vedere al celorlalte două variabile analizate , firma „Luxor” nu are graniţe.Indiferent de mediul de provenienţă(rural/urban) sau clasa socială , serviciile practicate de noi se adresează persoanelor solicitate din punct de vedere intelectual.

Produs : 1. Bun material rezultat dintr-un proces de muncă; totalitatea obiectelor sau a bunurilor obținute în procesul de producție; bun, product . 2. Rezultat material al unui proces social sau natural, al unui proces fiziologic sau de creație; rezultat material al unui complex de fenomene sau de acțiuni;

Preţ : 1. Sumă de bani pe care trebuie să o plătească cumpărătorul pentru achiziționarea unui produs sau pentru un serviciu. 2. Ceea ce se dă cuiva sau primește cineva pentru o muncă prestată, pentru un serviciu făcut; plată, răsplată. Tarif.

Promovare : A susține făcând să capete (o largă) răspândire.

Preview document

Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 1
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 2
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 3
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 4
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 5
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 6
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 7
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 8
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 9
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 10
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 11
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 12
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 13
Mix-ul de Marketing - brainLAX - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Mix-ul de Marketing - brainLAX.doc

Ai nevoie de altceva?