NaturaLIFE - apă termală

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 7 în total
Cuvinte : 1205
Mărime: 316.38KB (arhivat)
Publicat de: Doina Gheorghiță
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

NaturaLIFE firmă consacrată pe piaţa produselor cosmetice din România bazate pe ingrediente strict naturiste lansează pe piaţă un nou produs. Apa termală comercializată de NaturaLIFE provine din izvorul termal Govora situat in zona Râmnicu Vâlcea.

Calităţile apei termale sunt cunoscute încă din antichitate, apa termală fiind folosită in scopuri terapeutice atât pentru afecţiuni interne cât şi externe , pentru tratarea rănilor cutanate, fiind un puternic activator al catalizei(acţiune împotriva radicalilor liberi ).

Izvorul Govora este un izvor natural cu temperatura apei ce depăşeşte temperatura medie a zonei Râmnicu Vâlcea, fiind unul din rezultatele procesului vulcanismului.

Ţinând cont ca principalul ingredient utilizat in fabricarea produsului este apa termală a izvorului Govora aflat pe teritoriul ţării noastre, costurile de producţie sunt mai scăzute, motiv pentru care firma noastră oferă produsul la un preţ mai mic decât firmele concurente importatoare de apă termală.

I. Compoziţie.

În formula apei termale intră săruri minerale dintre care amintim: bicarbonaţi 396mg/1000ml, calciu 140 mg/1000ml, silicaţi 30 mg/1000ml, seleniu 60 mg/1000ml, zinc 22 mg/1000ml, cupru 5 mg/1000ml.

Flaconul apei termale este confecţionat din aluminiu, îmbuteliind cantităţi diferite. Cel de 50 ml este uşor de depozitat in geantă pentru a fi folosit in orice împrejurare, iar flaconul de 200 ml, fiind mai voluminos, poate fi folosit de întreaga familie in intimitatea casei.

Produsul este îmbuteliat în cele mai igienice condiţii, fiind testat sub control dermatologic, având atribute hipoalergenice.

Utilizări

Apa termală este recunoscută in medicină pentru favorizarea schimburilor celulare si a capacităţii de apărare a organismului. Este vizată şi in dermatologie pentru a mări toleranţa la nivel cutanat şi a calma iritaţiile, folositoare împotriva poluării şi stresului din oraş.

Utilizare principală:

-decongestionează;

-calmează pielea sensibilă;

-întăreşte capacitatea naturală de apărare a pielii;

-folosită in calmarea alergiilor şi mâncărimilor;

-utilizată după ras, expuneri solare ;

-recomandată după operaţiile cu laser;

-pentru calmarea zonelor iritate ale bebeluşilor.

Utilizare secundară:

-folosită ca tonic , pregăteşte tenul pentru aplicarea cremei şi ajută la fixarea machiajului .

După pulverizare, se lasă produsul să acţioneze câteva secunde apoi se usucă delicat faţa sau celelalte parţi ale corpului pe care se utilizează.

Spre deosebire de apa minerală care este doar de băut, apa termală este mai mult sau mai puţin fierbinte, având proprietăţi medicale folosite atât pentru uz intern cât şi extern.

Aspect

Prin aspectul unic dat flaconului de apă termală NaturaLIFE, produsul se face remarcat şi uşor de recunoscut pe piaţa de desfacere.

În promovarea unui produs,un lucru foarte important îl reprezintă forma exterioară de prezentare a ambalajului .Pentru o companie producătoare de cosmetice este foarte important sa-şi păstreze ambalajele,forma lor si culorile reprezentative,acestea fiind o modalitate de recunoaştere pentru clienţi.

Flaconul este ambalat într-o cutie cartonată in formă cubică, de culoare albastră pe care se regăsesc scrise ingredientele şi instrucţiunile de utilizare ale produsului. Ţinând cont că produsul este îmbuteliat în cantităţi diferite, ambalajul cartonat se prezintă în dimensiuni diferite.

Preview document

NaturaLIFE - apă termală - Pagina 1
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 2
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 3
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 4
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 5
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 6
NaturaLIFE - apă termală - Pagina 7

Conținut arhivă zip

  • NaturaLIFE - Apa Termala.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?