Practică - SC Ans Com SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 3832
Mărime: 33.26KB (arhivat)
Publicat de: Teohari Paraschiv
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Introducere
  2. 1 Agentul economic
  3. 1.1 Obiectul de activitate al firmei
  4. 1.2 Scurt istoric
  5. 1.3 Organizarea firmei
  6. 2 Piaţa firmei
  7. 2.1 Furnizorii
  8. 2.2 Clienţii
  9. 2.3 Principalii concurenţi
  10. 2.4 Evoluţia cifrei de afaceri pe ultimii 2 ani
  11. 3 Mixul de marketing în cadrul firmei
  12. 3.1 Politica de produs
  13. 3.2 Politca de preţ
  14. 3.3 Politica de distribuţie
  15. 3.4 Politica de promovare Concluzii şi propuneri

Extras din proiect

INTRODUCERE

Firma la care s-a desfăşurat stagiul de practică în perioada 14 mai – 1 iunie 2012 se numeşte S.C. ANS COM S.R.L. Comuna Buciumeni Jud.D-ţa.

Deoarece este o societate pentru o categorie diversă de persoane, de la cei cu venituri mai mici şi medii până la cei cu venituri substanţiale m-a motivat în alegerea opţiunii în ceea ce priveşte practica de specialitate.

În cadrul stagiului de practică, personalul firmei a fost foarte generos, ajutându-mă să ma integrez în echipa de lucru, oferindu-mi toate datele necesare pentru realizarea proiectului.

S.C. ANS COM S.R.L. are ca public de adresabilitate populaţia din Comuna Buciumeni,clienţii fiind persoane atât fizice cât şi juridice, care utilizează seviciile oferite de firmă pentru îndeplinirea unor nevoi şi dorinţe.

Datorită strategiei adoptate de organizaţie şi anume cea a unei oferte diversificate, accesibilă unei sfere cât mai largi a cererii, clienţii firmei fac parte din toate categoriile sociale.

Stagiul de practică s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, echipa organizaţiei îndeplinindu-şi misiunea, şi anume aceea de a mă introduce cât mai rapid în sfera problematicii marketingului.

O asemenea practică de specialitate consider că a fost necesară pt acumulare nu numai de cunoştinţe teoretice ci şi practice, prezenta organizaţie oferindu-mi posibilitatea îndeplinirii în condiţii excelente a acestei misiuni.

1. Agentul economic

SC ANS COM SRL

1.1 Obiectivul de activitate în cadrul firmei

Obiectul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu amănuntul, de proximitate şi anume comerţul de cartier, având ca ţintă cumpărăturile zilnice axându-se pe un public aparte, un anumit tip de clienţi care îşi desfăşoară cumpărăturile în cea mai mare parte in unităţile societăţii comerciale ANS COM SRL

1.2 Scurt istoric

Complexitatea unor fenomene economice face ca în economiile moderne, prin crearea sistemului de piată, comerţului să-i revină rolul instrumentului de reglare a mecanismului de piaţă, organizând procesul confruntării dintre forţele cererii şi ale ofertei şi asigurând materealizarea respectivelor confruntări în acte de vânzare-cumpărare prin antrenarea a numeroase şi complexe mase de agenţi economici.

Societatea este o persoană juridică română, având forma juridică unei societăţi pe acţiuni cu răspundere limitată, fiind înregistrată la registrul comerţului sub numărul J15/48 în 1996 şi având codul fiscal RO 45 100 S.C. ANS COM S.R.L. este o firmă privată, cu un capital social subscris şi vărsat de 2000RON

Atribuţiile, responsabilităţile şi competenţele organismelor participative de managment sunt evidenţiate în Statutul firmei şi Regulamentul de organizare şi funcţionare. Toate aspectele privind constituirea, functionarea si inregistrarea societatilor comerciale sunt reglementate prin:

Legea 31/1990, modificata si republicata in 1998, privind societatile comerciale;

Legea 26/1990, modificata si republicata in 1998, privind Registrul Comertului;

S.C. ANS COM SRL a fost înfiinţată în 1996 avand în 2000- 8 angajaţi,si 3 puncte de lucru iar în prezent 1 singur punc de lucru şi 4 angajaţi.

S.C. ANS COM S.R.L. a apărut ca o dorinţă a directorului actual de a-şi înfăptui un vis mai vechi şi anume de a-şi pune în practică talentele manageriale pe care le deţine dar şi a cunoştinţele în ceea ce priveşte activitatea de comerţ, prin deţinerea unui patrimoniu profitabil, al unei societăţi cu care să poată concura pe piaţă alături de alţi patroni şi directori şi bineînţeles de a-şi face un renume în ceea ce priveşte modul de operare şi administrare al unei unităţi economice, al unei societăţi comerciale.

Preview document

Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 1
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 2
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 3
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 4
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 5
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 6
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 7
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 8
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 9
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 10
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 11
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 12
Practică - SC Ans Com SRL - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Practica - SC Ans Com SRL.docx

Ai nevoie de altceva?