Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 12 în total
Cuvinte : 2583
Mărime: 773.31KB (arhivat)
Puncte necesare: 6
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Anca Purcarea
Academia de Studii Economice Facultatea de Comerţ

Extras din proiect

Prezentarea firmei EUROchoacing Performanţa

EUROchoacing Performanta SRL este o companie de Training şi Consultanta specializată în sectorul comercial, oferă servicii inovative şi soluţii personalizate atât în formarea profesională cât şi în evaluarea personalului care se afla în contact direct cu clienţii şi cu furnizorii. Firma a fost înregistrată în anul 2004, cu sediul localizat în Bucureşti pe strada Mărgelelor nr 2.

Cifră de afaceri a companiei a fost de 103.593 de ron în anul 2004. Aceasta a fost obţinută 100% din activităţi legate de consultanţă şi training. EUROcoaching Performanta SRL ocupa locul I în Top Afaceri România în anul 2009 conform datele de bilanţ raportate în anul 2009. (Anexa 1)

Structura organizaţiei, competentele acumulate, precum şi filosofia companiei sunt proiectate cu scopul de a aduce EUROcoaching mai aproape de clienţii săi, ideal atât de aproape încât să devină o extensie funcţională a departamentului, cu fiecare proiect dus la capăt împreună.

EUROcoaching propune clienţilor săi soluţii profesionale complete şi servicii de o calitate optimă printr-o abordare personalizată activă, participativă şi operaţională. Comparaţiile şi conexiunile dintre teorie şi practică abordate în timpul cursurilor îi determină pe participanţi să se confrunte cu situaţia din teren, favorizând interactivitatea sesiunilor.

Consultanţii EUROcoaching dezvăluie al lor "savoir-faire" pentru a preda aceste tehnici. Prin exerciţii concrete, studii de caz personalizate, ateliere de lucru şi jocuri de roluri prin care sunt simulate situaţii reale, EUROcoaching asigura constant contactul cu munca de teren.

Gama de servicii EUROcoaching Performanta SRL

TRAINING

Compania se angajează contra principiului "One Shot", propunând pachete de Training personalizate, care să susţină proiectele de dezvoltare ale clienţilor, atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Modulele de Training sunt concepute la cerere şi reprezintă soluţii profesionale personalizate. Cursurile sunt create în colaborare cu beneficiarii acestora, dezvoltând un produs care să răspundă direct problematicii clientului.

Combinând resursele pedagogice, studiile realizate pe alte pieţe şi instrumentele multimedia, EUROcoaching Performanta reuşeşte să ofere cele mai eficiente metode de instruire. Utilizează resurse şi tehnici interactive dezvoltate de cele mai cunoscute cabinete de management, facilitând receptarea şi înţelegerea mesajelor. Instrumentele de căutare, de selecţionare şi de evaluare sunt special studiate pentru posturi ale funcţiei comerciale.

În prezent, experienţa acumulată le permit companiei să organizeze sesiuni de training în limbile română, franceză şi engleză, prin intermediul materialelor suport vizuale, al studiilor de caz, al exerciţiilor şi al altor instrumente pedagogice.

Aria de acţiune EUROcoaching Performanta cuprinde, în special, problematici precum:

- CRM (Customer Relationship Management)

- Negociere comercială

- Prospectare

- Managementul conflictelor în relaţiile comerciale

- Managementul echipelor de vânzări

- Rezolvarea obiecţiilor şi reclamaţiilor

- Argumentarea în vânzare

- Psihologia vânzătorului şi a cumpărătorului

- Vânzarea prin telefon

- Leadership

- Customer Care

- Coaching şi Mentoring reprezentanţi comerciali

- Creativitatea în relaţiile comerciale

- Instrumente operaţionale pentru creşterea vânzărilor.

Mystery Shopping

Ancheta Mystery Shopping este o metodă de audit al calităţii serviciilor oferite, nu un simplu instrument de măsurare a opiniei. Satisfacerea clienţilor reprezintă cheia succesului companiei dvs. - dacă un client a fost tratat necorespunzător o dată, este deja prea mult. Cu alte cuvinte: "Aveţi grijă de clienţii dvs., iar afacerea va merge de la sine!" Ronald Mc Donald.

Evaluările Mystery Shopping au rolul de a informa clientul dacă i se respectă sau nu criteriile stabilite de acesta. Este de ajuns ca un singur criteriu să nu fie respectat şi calitatea globală a firmei, a produsului său a serviciului va fi afectată. Totalul criteriilor reflectă percepţia clienţilor dvs. asupra punctelor forte şi asupra aspectelor care necesită îmbunătăţiri în ceea ce

priveşte produsul şi serviciul puse la dispoziţia lor.

Compania recomanda clienţilor să recurgă la anchetele Mystery Shopping pentru a verifica satisfacţia clientului şi pentru a evalua în ce măsură comercial transmis de acesta este înţeles şi aplicat pe teren.

Preview document

Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 1
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 2
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 3
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 4
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 5
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 6
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 7
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 8
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 9
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 10
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 11
Proiect de practică - Eurochoacing Performanta SRL - Pagina 12

Conținut arhivă zip

  • Proiect de Practica - Eurochoacing Performanta SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?