Program Turistic Internațional în India

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 13 în total
Cuvinte : 2831
Mărime: 103.29KB (arhivat)
Publicat de: Casian-Moise Voinea
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Capitolul 1 Alegerea tipului de turism 3
  2. Capitolul 2 Descrierea programului turistic 5
  3. Capitolul 3 Analiza prețului pachetului turistic 9
  4. Capitolul 4 Modalități de promovare 12

Extras din proiect

Capitolul 1

Am ales să realizăm un circuit turistic în India, deoarece dorim să realizăm ceva inedit, să vedeți această țară așa cum nicăieri nu veți vedea, nici la televizor, în documentare, nici pe internet, nici în poze, nici din spusele celor cunoscuți. Dorim să descoperiți India așa cum este ea, cu tradițiile ei, cu enigmele ei, cu misticul ei, în special bucătăria indiana, care este vestită în lume pentru condimentele pe care indienii pe folosesc. India nu înseamnă doar curry. Arta culinară indiană este veche, plină de mister și arome. Și este cu atât mai încărcată de bogăția sufletului indienilor, dacă avem în vedere că puține cărți de bucate sunt publicate în această țară.

India este una dintre cele mai vechi civilizații ale lumii, o țară cât un continent, plină de istorie și de tradiții, de religii, obiceiuri, preparate culinare inedite, condimente nemaiîntâlnite.

Ne adresăm celor pasionați de gastronomie, de descoperire a secretelor bucătăriei indiene, celor curioși, persoane cu vârste cuprinse între 25-40 ani, în special gurmanzilor, atât bărbați, cât și femei cu venituri mari spre ridicate, care doresc să descopere o altă lume, alte tradiții, o altă bucătărie, să vadă India pe întregul ei. Turiștii vor intra într-o nouă lume a bucătăriei și vor testa gusturile indiene. Așa am ajuns la denumirea vacanței oferite de noi și anume „Incursiuni în lumea gustului”.

Așezare geografică

India este o țară în sudul Asiei, având 28 de state. India se află pe locul 7 în ierarhia țărilor după suprafață, pe locul 2 după numărul locuitorilor și este democrația cu cei mai mulți locuitori. Ca orașe importante amintim New Delhi, Calcutta, Bombay, Madras, Hyderbad, New Delhi fiind și capitala Indiei. New Delhi a fost cosntruită la începutul secolului XX, de sir Edwin Lutyens și sir Herbert Baker, doi arhitecți celebri, urmând să devină în 1931 noua capitală a Indiei moderne și reprezintă o îmbinare interesantă și atractivă a stilurilor vestice și orientale, aplicate vechilor structuri arhitecturale deja existente în India.

Relief

Pe teritoriul Indiei se deosebesc trei mari regiuni naturale: regiunea munților înalți, Câmpia Indo-Gangetică și Podișul Deccan. Regiunea munților înalți, situată în nordul și nord-estul țării cuprinde cea mai mare parte a munților Karakorum și o parte a munților Himalaya. Munții îanlți sunt acoperiți de zăpezi persistente, au numeroși ghețari și sunt puternic fragmentați de cursurile de apă. Câmpia Indo-Gangetică este aluvială, joasă, netedă. Relieful Indiei peninsulare este cosntituit din întinsul Podiș Deccan, au margini abrupte la baza cărora se găsesc câmpii litorale. Cel mai inportant râu al Indiei este Gangele.

Atracții turistice

Casa Parlamentului și sediul Secretariatului Central, două clădiri alăturate reședinței prezidențiale.

Templul hindus Laxami Naravan, cunoscut și sub numele de Birla Mandir.

Gurdwara-Akal Thakat Sahib, cunoscut și sub numele de Templul de Aur.

Jama Masjid cea mai mare moschee din India.

Red Fort, fortul Roșu, numit așa, datorită cărămizilor de piatră roșie din care este clăit.

Memorialul Mahatma Gandhi, monumentul celui care a fost și rămâne, în conștiința poporului, părintele spiritual al Indiei moderne, făuritorul unei puteri clădită pe sărăcie și unitate, oratorul desăvârșit, filosoful futurist, creatorul unui sistem dur și coercitiv, bazat pe înțelegere reciproca bunatate, non-violență și armonie.

Poarta Indiei este un memorial construit în cinstea tuturor eroilor care și-au sacrificat viața luptând pentru independența sau pentru cauza Indiei.

Templul Bahai, unic și superb, construit într-o armonie care se apropie foarte mult de perfecțiune, din beton, marmură și sticlă.

Qutb Minar este un turn din piatră roșie, construit în mai multe etape, prima din ele, în secolul IV, ca un omagiu al victoriilor primei dinastii mongole care a ocupat India. Cu o înalțime de peste 70 de metri, turnul pare o îngemănare de coloane alternative, cu secțiune rotundă și triunghiulară, ce se înalță spre cer, cu cinci balcoane circulare succesive li cu mai multe inele pe care sunt gravate Versete din Coran. În jurul lui, o moschee, un mic palat și mormântul lui Iltutmish, unul dintre primii conducători ai dinastiei mongole ce au condus India.

Connaught Palace, un conglomerat circular de magazine mici, în care găsești de toate.

Taj Mahal – celebrul monument construit de către Shan Jahan, ca un cadou menit să demonstreze dragostea lui către soția favorită, Mumtaz Mahal. Marmura albă a fost transportată cu elefanții tocmai din Rahajastan și pietrele prețioase au fost aduse din toate colțurile lumii. Tot ce se regăsește în Taj Mahak este cosntruit din blocuri masive de marmură.

Sariska, un parc rezervație naturală aflată la 239 km sud-vest de Delhi. Adăpostește numeroașe specii de animale, ce trăiesc într-un habitat natural, propice perpetuării speciei.

Capitolul 2

Descrierea programului turistic

București – Delhi – New Delhi – Jaipur – Agra - Jhansi – Khajuraho - Varanasi – Kathmandu

Am ales ca circuitul turistic să aibă loc în perioada 31 martie – 12 aprilie 2014, deoarece este o perioadă foarte bună de vizitare.

Ziua 1 (31 martie) București – Delhi

Va avea loc întâlnirea cu toți cei care vor merge în această vacanță la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 16:00 pentru îmbarcarea spre Delhi (via Amsterdam). Decolarea va avea loc la ora 18:25.

Ziua 2 (1 aprilie) Delhi

Aterizare la ora 07:40 ora locală. Transport și cazare la hotelul Shanti Home. După-amiază tur al orașului Old-Delhi, simbol al măreției mogule și un etalon al arhitecturii Indo-Islamice. Vizită la Fortul Roșu. După aceea o mică plimbare prin vechiul centru comercial Chandni Chowk. Cină și cazare în Delhi.

Preview document

Program Turistic Internațional în India - Pagina 1
Program Turistic Internațional în India - Pagina 2
Program Turistic Internațional în India - Pagina 3
Program Turistic Internațional în India - Pagina 4
Program Turistic Internațional în India - Pagina 5
Program Turistic Internațional în India - Pagina 6
Program Turistic Internațional în India - Pagina 7
Program Turistic Internațional în India - Pagina 8
Program Turistic Internațional în India - Pagina 9
Program Turistic Internațional în India - Pagina 10
Program Turistic Internațional în India - Pagina 11
Program Turistic Internațional în India - Pagina 12
Program Turistic Internațional în India - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • Program Turistic International in India.docx

Te-ar putea interesa și

Impactul globalizării serviciilor turistice asupra economiei mondiale - studiu de caz

INTRODUCERE În contextul definirii prin analogie cu comerţul internaţional a unor concepte specifice turismului internaţional şi identificând...

Managementul activității turistice în cadrul SC Secret Tourism SRL

INTRODUCERE În ţările cu activitate turistică intensă, agenţia de voiaj este o firmă independentă sau o reţea de firme având ca obiect rezervarea...

Portofoliu agenție turism Loredana Paltour

1.PREZENTARE GENERALA Agentia de turism LOREDANA PALTOUR s-a infiintat pe data de 03 octombrie 2009 cu scopul de a veni in intampinarea dorintelor...

India - prezentare generală

Nimeni nu se simte neutru fata de India. Aceasta tara va loveste in fata cu caldura, mirodenile si mizeria sa, apoi va seduce cu culoarea si...

Program de marketing pentru lansarea stațiunii turistice montane Sinaia pe piața turistică a Italiei

Introducere La inceputul mileniului, oportunitatile pe pietele internationale sunt mai mari şi mai diversificate ca niciodata. Au aparut noi...

Strategia de Branding a Japoniei

I. Abordari teoretice privind brandul si brandingul de tara Conform American Marketing Asociation (AMA) „Un nume, termen, design, simbol sau orice...

IFFI - Festivalul Internațional de Film din India

India, “a saptea minune a lumii moderne” Cate un pic din “Slumdog millionaire”, “O floare si doi gradinari”, Taj Mahal, “Maytrey”, Raj Kapoor si...

Circuit Turistic - India Nepal

Cap. 1 Alegerea tipului de program turistic 1.1 Circuit INDIA & NEPAL O călătorie de o frumuseţe magică, care acompaniată de fascinante poveşti...

Ai nevoie de altceva?