Raport de practică - SC Bogaciuc și C

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Economie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 22 în total
Cuvinte : 7216
Mărime: 103.14KB (arhivat)
Publicat de: Florea Nicoară
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Î.I. “Bogaciuc și C”

RM, 3100, mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare, 1/6

BC “MoldovaAgroindbank” S.A. fil. Bălți

BIC AGRNMD2X750

Cod

Tel/fax:

Piața națională de prestare a serviciilor în domeniul transportului internațional și intern s-a dezvoltat considerabil în ultima perioadă dat fiind faptul că persoanele fizice și juridice au nevoie de organizații care să ofere serviciile respective la un nivel înalt. Î.I. “Bogaciuc și C” vine în întîmpinarea clienților ce caută să obțină servicii de transport la un preț mai avantajos. Î.I. “Bogaciuc și C” are o experiență destul de vastă în domeniul prestării serviciilor de transport cum ar fi: materiale de construcție, piese de schimb, mobilă și alte produse și mărfuri care nu necesită condiții de livrare speciale. Î.I. “Bogaciuc și C” este una din multele întreprinderi individuale din Republica Moldova care și-au adaptat condițiile de prestare a serviciilor celor mai înalte cerințe prin folosirea mijloacelor de transport conform tehnologiilor noi.

Î.I. “Bogaciuc și C” este o întreprindere relativ tînără și dinamică, care a știut de la bun început că pentru a cîștiga o poziție și experiență solidă pe piață trebuie să respecte criteriile și exigențele acesteia, calitatea fiind cuvîntul cheie al întreprinderii.

Întreprinderea Individuală “Bogaciuc și C” a fost fondată la data de 17 februarie anul 1996 de către Alexandru Bogaciuc în baza Legii cu privire la antreprenoriat și întreprinderi, nr. 845-XII din 03.01.1992, și Legii privind înregistrarea de stat a persoanelor juridice și întreprinzătorilor individuali, din 19.10.2007.

Întreprinderea dată este o întreprindere individuală care inițial a avut sediul în orașul Bălți, str. Bulgară, 27/12, care este și adresa juridică actuală a companiei. În prezent însă, întreprinderea își are sediul pe strada Ștefan cel Mare, 1/6. Patrimoniul întreprinderii date s-a format din surse proprii a fondatorului, care nu sunt interzise de legislație. Întreprinderea și-a început activitatea avînd la dispoziție 10 camioane de marca KamAZ și 10 șoferi, care se supuneau managerului – Erulevici Victor.

Scopul primordial al întreprinderii a fost satisfacerea cererii la prestarea serviciilor de transport pe piața Moldovei (în special a Regiunii de Nord), a Rusiei și Ucrainei.

Strategia întreprinderii date este bine definită încă de la început și urmărită cu tenacitate și seriozitate în condițiile deloc ușoare ale economiei de piață a Republicii Moldova. Actualmente întreprinderea este dotată cu 2 camioane de marca MAN și 2 camioane de marca KamAZ.

Cu trecerea timpului și acumularea de experiență, întreprinderea s-a dezvoltat în mod firesc, treptat reușind să-și stabilească o poziție stabilă pe piață. Deci, întreprinderea a făcut pași serioși în dezvoltarea sa, punînd mereu accent pe calitatea serviciilor prestate și pe publicitate. Metodele moderne de management, formarea obiectivelor și alegerea corectă a strategiilor au permis întreprinderii să se dezvolte într-un mod accelerat în comparație cu concurenții existenți pe piață. Cu ajutorul acestor factori întreprinderea a avut posibilitatea să-și dezvolte capacitățile și modalitatea de prestare a serviciilor, de care se pot bucura toți clienții firmei.

În prezent întreprinderea prestează servicii complexe de la încărcare-transport-descărcare a materialelor, produselor, pieselor, etc. Colectivul de lucrători în domeniul ce au experiență de lucru nu mai puțin de 20 ani, este foarte bine instruit de a aduce clientului tot spectrul de servicii de care se pot bucura toți, inclusiv și potențialii clienți.

Pentru a avea o calitate înaltă, întreprinderea construiește relații cu diferite firme, chiar și cu companii destul de prestigioase de producere a materiei prime, care sunt recunoscute ca brend. Întreprinderea conlucrează cu “Ceragem-Nord”, “Stroi-Lux”, “Povladar”, “Volber”, precum și unele uzine și întreprinderi din Ucraina.

Întreprinderea urmărește satisfacerea clienților cu o gamă cît mai diversificată de servicii, dispune de spații de depozitare, specialiști în domeniul, utilaje specifice și mașini de transport pentru a fi în pas cu tendințele actuale și pentru a acționa pe mai multe segmente de piață. Dorind să iasă din tiparele impuse de majoritatea firmelor care prestează servicii de transport, Î.I. “Bogaciuc și C” a reușit să se impună pe piața locală prin corectitudine și profesionalism, dovedind astfel că-și merită un loc aparte printre firmele prestatoare de servicii de transport.

Interesul pentru client și profesionalismul serviciilor oferite în domeniu sunt principiile care stau la baza activității întreprinderii. Au o experiență de peste 15 ani pe piața națională de prestare a serviciilor și de aceea este ușor să pună la dispoziția clienților o gamă largă de servicii, cu atuul conducătorilor experimentați, dinamici și extrem de eficienți avînd competența și flexibilitatea necesară abordării oricăror situații.

Preview document

Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 1
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 2
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 3
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 4
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 5
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 6
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 7
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 8
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 9
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 10
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 11
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 12
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 13
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 14
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 15
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 16
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 17
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 18
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 19
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 20
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 21
Raport de practică - SC Bogaciuc și C - Pagina 22

Conținut arhivă zip

  • Raport de Practica - SC Bogaciuc si C.docx

Alții au mai descărcat și

Mediul extern al SC Agdesy SRL - oportunități și restricții

Analiza macro-mediului intreprinderii Studiul macro-mediului intreprinderii permite depasirea orizontului mediului concurential deoarece...

Întreprinderea în era globalizării

In era globalizarii, specialitii in domeniu vorbesc despre “intreprinderea digitala”, “intreprinderea virtuala” sau “intreprinderea mileniului...

România în ecuația integrării europene

Reforme institutionale si politice in U.E. inaintea procesului de largire. Actuala forma de organizare ce cuprinde 15 tari membre nu mai...

Ai nevoie de altceva?