Bazele Auditului - SC ABC Development SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Finanțe
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 5333
Mărime: 30.48KB (arhivat)
Publicat de: Maxim Teodor Pascu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1.1 Descrierea activităţii economico – productive a societăţii

Societatea comercială ABC Development SRL s-a înfiinţat în anul 2005 în baza legii 31/1990 privind societăţile comerciale, cu un capital social iniţial în valoare de 200 lei repartizat în 20 părţi sociale, fiecare cu o valoare nominală de 10 lei. Societatea îşi are sediul social în Iaşi, str. Morilor, nr. 28A, este înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul de ordine J-22-1723/2005 şi are codul fiscal 17740402.

ABC Development este o companie alcătuită dintr-un grup de profesionişti cu experienţă în informatică, ce are ca principal obiect de activitate editarea de produse software. Printre activităţile secundare ale societăţii se numără: activităţi de editare a jocurilor de calculator; activităţi de editare a altor produse software; activităţi de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client); activităţi de consultanţă în tehnologia informaţiei; activităţi de management (gestiune şi exploatare) a mijloacelor de calcul; prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe; activităţi ale portalurilor web; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; activităţi de fotocopiere, de pregătire a documentelor şi alte activităţi specializate de secretariat; activităţi de traducere scrisă şi orală; activităţi combinate de secretariat; alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi.

Scopul societăţii este acela de a fi recunoscută drept un important dezvoltator de aplicaţii software, la cele mai înalte standarde europene. În vederea dezvoltării relaţiilor cu clienţii, firma este deschisă parteneriatelor şi oferă consultanţă pentru aplicaţiile software dezvoltate. Numărându–se printre partenerii Microsoft, societatea creează soluţii software ce corespund cerinţelor şi nevoilor clienţilor, fiind în acelaşi timp corelate cu tehnologiile Microsoft.

Societatea comercială ABC Development SRL Iaşi, încă de la înfiinţare a activat ca deschizător de drumuri al noilor tehnologii şi treptat a devenit un important furnizor al serviciilor IT din România, realizând o gamă largă de proiecte pentru clienţi din domeniul bancar şi servicii financiare. Compania a obţinut în anul 2006 competenţa Independent Software Vendor (ISV)/Software Solutions, fiind apreciată pentru meritele şi inovaţiile în domeniul soluţiilor software. A fi partener Microsoft înseamnă un nivel înalt de experienţă în domeniu, o ofertă variată de servicii software şi suport pentru produsele Microsoft. În cadrul programului de parteneriat Microsoft, competenţele definesc capacităţile companiei deja demonstrate, prin impunerea unei soluţii pe piaţă, a unui model de business, care merită a fi urmat, fiind un mijloc de recunoaştere a valorii companiei.

În prezent, ABC Development este apreciată şi recunoscută de către Microsoft pentru meritele şi inovaţiile sale pe acest segment de piaţă. Creşterea cifrei de afaceri, de până la aproximativ 200.000 de euro în anul 2008, cerinţele din ce în ce mai exigente ale clienţilor şi evoluţia tehnologiei au motivat iniţiativa unui business software de succes şi recunoaşterea potenţialului companiei.

Principalii furnizori ai companiei sunt: RTC Holding (furnizor de articole de birotică şi papetărie), ACCOR SERVICES (furnizor de tichete de masă pentru angajaţi), GROUP EST International (firmă de pază), Microsoft (oferă certificări, care atestă că produsele software realizate sunt corelate cu tehnologiile Microsoft).

Firma editează produse software şi oferă consultanţă pentru următorii clienţi: ELAVON Services cu sediul social în Irlanda şi CQR Limited cu sediul în Austria. Principalii concurenţi ai firmei sunt: compania Ness România un furnizor de top al serviciilor IT din România de mai bine de 13 ani, Pink Software ce are ca obiect de activitate dezvoltarea de produse software, compania IT Hardware SRL care oferă o gamă variată de servicii IT şi The Red Point SA ce oferă soluţii performante pentru managementul afacerii şi un parteneriat pentru dezvoltare, proiectând soluţii sigure în concordanţă cu cerinţele specifice ale clientului.

Serviciile de consultanţă oferite de către echipa ABC Development şi modul în care pot fi modelate şi eficientizate fluxurile interne ale unei companii cu ajutorul soluţiilor pe care le implementează aduc o valoare adăugată întregii activităţi desfăşurate de organizaţie.

Obiectivele de viitor ale societăţii ABC Development se orientează către o îmbunătăţire a calităţii produselor software şi serviciilor oferite, dotarea cu echipamente şi soft-uri performante care să îi asigure o consolidare a imaginii. Având în vedere faptul că principala resursă pe care se bazează activitatea este cea umană, firma urmăreşte să asigure o permanentă instruire a personalului prin cursuri de calificare şi participarea la diverse seminarii. Un alt aspect vizează eficientizarea activităţii care presupune atât mărirea veniturilor prin atragerea de noi clienţi şi promovarea serviciilor oferite, cât şi diminuarea cheltuielilor. Creşterea calităţii serviciilor oferite clienţilor este un deziderat permanent al societăţii.

Preview document

Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 1
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 2
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 3
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 4
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 5
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 6
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 7
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 8
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 9
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 10
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 11
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 12
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 13
Bazele Auditului - SC ABC Development SRL - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Bazele Auditului - SC ABC Development SRL.doc

Ai nevoie de altceva?