Cercetare calitativă Palas

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 3209
Mărime: 213.40KB (arhivat)
Publicat de: Vlăduț P.
Puncte necesare: 6

Cuprins

  1. Cuprins
  2. 1. Prezentarea brandului 2-4
  3. 1.1 Istoria și evoluția brandului 2-4
  4. 2. Testul de asociere mentală spontană 4-5
  5. 2.1 Testul de asociere 4-5
  6. 2.2 Recunoaşterea mărcii 5
  7. 3. Metoda portretului chinezesc 6-12
  8. 3.1 Corelația marcă - V.I.P 6-8
  9. 3.2 Corelația marcă - culoare 9
  10. 3.3 Corelația marcă – animal 10
  11. 3.4 Corelația marcă – sport 11
  12. 3.5 Corelația marcă- vehicul 12
  13. 4. Concluzii 13-14
  14. 5. Direcții viitoare de cercetare 14
  15. 6. Bibliografie 15
  16. 7. Anexă-centralizator de răspunsuri 16

Extras din proiect

1.Prezentare brandului

1.1 Istoria și evoluția brandului

Situat în centrul istoric, în apropierea Palatului Culturii, ansamblul urbanistic PALAS este un veritabil “oraș în inima orașului”. Axat pe conceptul ,, lifestyle center”, PALAS include shopping mall, shopping street, săli de evenimente, hotel 4*, clădiri de birouri clasa A, parcare subterană cu aproximativ 2.500 locuri, parc și spații verzi, toate pe o suprafață construită de peste 270.000 mp. PALAS reprezintă o premieră, atât în România, cât și pentru portofoliul imobiliar al companiei IULIUS GROUP, fiind cea mai mare investiție private realizată în afara Bucureștiului, de peste 265 milioane euro.

Parcul PALAS

Ansamblul PALAS nu este doar un loc pentru cumpărături si afaceri, ci și o destinație specială de petrecere a timpului liber în natură. Amplasată pe spatial fostei grădini a Curții Domnești, pe atunci în stil oriental, actuala grădină păstrează elemente din timpul amenajărilor făcute de Vasile Lupu, cum ar fi lacul circular și un ponton închis cu foișor pe locul havuzului din Evul Mediu. Axul central al grădinii a fost special gândit pentru a crea o splendidă belvedere Palatului Culturii. Astfel, pentru prima oară, latura sudică a edificiului este pusă în valoare prin vegetație în trepte și căderi de apă. Scările de pe versant, care conduc vizitatorii spre Palatul Culturii, sunt brodate cu balustrade monumentale, din piatră, pentru a complete arhitectura clădirii simbol. Peisajul grădinii este completat de fântâni arteziene, piațete înierbate, spții largi de promenade și de relaxare. Aproximativ 50.000 de arbuști și peste 1.000 de copaci compun un veritabil ,,plămân verde” pentru întregul areal Palas, dar și pentru vecinătăți. Arborii și arbuștii au fost special aleși pentru a crea, în toate componentele grădinii Palas, un spectacol visual chromatic în cele patru anotimpuri. O bună parte dintre aceștia reprezintă o premieră, nu doar pentru Iași, ci pentru regiunea de nord-est, precum Hamamelis, Metasequoia, Liquidambar, Oxydendron, Davidia și Parotia. Alți copaci de mari inălțimi sunt castanii, pinii negri austrieci, teii, stejarii roșii, fagii, salcâmii japonezi, carpenii, tisa, brazii, sălciile aurii. Cei cu alură medie sunt arțari de diferite culori, Ginkgo Biloba ( dispuși pe o întreagă alee ), molid argintiu, magnolia, peri ornamentali, precum și stejari piramidali. Printre speciile de arbuști se numără Berberis, călini, lilieci, mahoni, pini pitici, ienuperi și Cornus. La baza arborilor și chiar a arbuștilor, dar și pe spții vaste, au fost plantate flori precum azalea, hortensii, trandafiri, narcise și crini. Și spațiile dintre clădirile ansamblului urbanistic Palas sunt decorate cu jardinière de mari dimensiuni și locuri de odihnă, iar unele clădiri au acoperișuri cu vegetație.

Comercial

Zona comercială PALAS este unică în România prin structurarea pe două modele de success : ,,Shopping street” și ,, shopping mall”. PALAS Mall & PALAS Shopping Street cuprind 195 de magazine în peste 60.500 mp. Mărci de renume, în premieră în România, branduri international și naționale, Food Court cu peste 1.300 locuri, department store, restaurant, cafenele, patiserii, Cinema Multiplex, Hipermarkey Auchan, spții de joacă pentru copii, club de bowling și billiard.

Office

Clădiri de birouri clasa A reprezintă o prestigioasă carte de vizită pentru companiile care acordă o importanță deosebită imaginii lor. Localizate în zone cu mare vizibilitate și beneficiind de acces facil, aceste spții oferă dotări, finisaje, facilitate și servicii la standard international. Cu o bogată experiență in dezvoltarea și operarea centrelor comerciale de tip mall, IULIUS GROUP și-a completat portofoliul de real estate, venind în intampinarea cererii de spații office premim destinate companiilor de top. Iulius Business Center a fost prima clădire de birouri clasa A pe care IULIUS GROUP a dezvoltat-o în apropierea Iulius Mall Cluj, ocupată integral de trei companii importante : Genpact, Office Depot și Endava. Componenta office de la Palas, denumită United Business Center, a fost inaugurate în toamna anului 2010. Printre chiriași se numără companii multinaționale ca : Amazon Development Romînia, Endava, Danieli Engineering, Bentley Systems, Centric IT Solutions, Raiffeisen Bank, Volksbank, Travel Tech, Ness, EBS Software și Cardio Praxis.

Preview document

Cercetare calitativă Palas - Pagina 1
Cercetare calitativă Palas - Pagina 2
Cercetare calitativă Palas - Pagina 3
Cercetare calitativă Palas - Pagina 4
Cercetare calitativă Palas - Pagina 5
Cercetare calitativă Palas - Pagina 6
Cercetare calitativă Palas - Pagina 7
Cercetare calitativă Palas - Pagina 8
Cercetare calitativă Palas - Pagina 9
Cercetare calitativă Palas - Pagina 10
Cercetare calitativă Palas - Pagina 11
Cercetare calitativă Palas - Pagina 12
Cercetare calitativă Palas - Pagina 13
Cercetare calitativă Palas - Pagina 14
Cercetare calitativă Palas - Pagina 15
Cercetare calitativă Palas - Pagina 16
Cercetare calitativă Palas - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Cercetare Calitativa Palas.docx

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?