Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 978
Mărime: 186.12KB (arhivat)
Publicat de: Silviu Stoica
Puncte necesare: 7
FEAA IASI MERCHANDISING

Extras din proiect

Localizara si descriera zonei

Aflata la aproximativ 15 km nord de Mamaia si la 8 km de statiuna Mamaia, la mica distanta si de Delta Dunarii, Corbu are acces la reteaua de lagune si lacuri ce fac parte din rezervatia Deltei Dunarii si se invecineaza la sud cu orasul Navodari, la vest cu comuna Sacele, la nord cu lacul Sinoe, si la est cu Marea Neagra.. Are o buna legatura rutiera pe DJ 226. Acesta porneste din zona Midia Navodari, cu relatii pe DN 22 B, prin Navodari-Ovidiu, la DN 2 A - E 60 spre Bucuresti-Constanta si pe litoral, prin zona turistica Navodari-Mamaia-Constanta. Pe de alta parte, pe teritoriul comunei Corbu exista o retea de cale ferata industriala si un chei de acostare a slepurilor, iar pana la aeroportul Mihail Kogalniceanu nu sunt decat 23 km.

Asezarea Plajei Corbu

Plaja Corbu se afla in imediata apropere a Comunei Corbu. Altfel chiar in dreptul indicatorului de intrare in cumuna Corbu, se face un drum betonat la dreapta ce duce direct la plaja. Pentru a ajunge la lacul Corbu se va face stanga imediat dupa intrarea in comuna in dreptul indicatorului "Pescarie". Pentru grindul Chituc accesul se face trecand prin comuna Corbu si apoi se va face dreapta spre satul Vadu.

Obiective turistice

In apropierea comunei Corbu se afla cetatea Histria cea mai veche asezare greceasca de pe teritoriul Romaniei, intemeiata in 657 i.Hr, de colonistii greci veniti din orasul Milet (Asia Mica). Tot in zona se afla cetatea Enisala ridicata de puterea imperiala bizantina si de cea comerciala genoveza la sfarsitul secolului al XIII-lea si la inceputul secolului al XIV-lea. Se poate face o excursie cu vaporul de o zi in Delta Dunarii cu plecare de la Tulcea ori din localitatea Jurilocva.

Amenajari Turistice

Chiar pe faleza plajei Corbu se afla Pensiunea Corbu cu camere de 2-3 paturi cu dus si bucatarie. Deasemenea pensiunea are un teren pentru camping. Pe lacul Corbu se afla Tabara de tineret ce adaposteste o pensiune, un stadion de fotbal cu gazon artificial, unul de volei si doua de tenis si un complex pentru practicantii de tir cu arcul. Vara se organizeaza tabere de copii si cursuri de pregatire si training atestate european pentru practicantii sporturilor nautice. In grindul Chituc se afla Cabana Periboina, o constructie in stil traditional dobrogean, primitoare, putind adaposti 16 persoane in conditii excelente cu camere spatioase de doua sau trei persoane, restaurant climatizat cu specific pescaresc, cu vedere spre mare.

Distractii

Windsurfing si Kitesurfing

Plaja Corbu este un loc unde se aduna de mult timp practicanti al acestor gen de sporturi o mana de ajutor dand si scoala de windsurfing aflata langa lacul Corbu.

Sporturi cu vele

Pe lacul Corbu se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele, tot aici putandu-se inchiria acest gen de ambarcatiuni.

Scufundari

Deoarece apa marii este mult mai curata in aceasta zona a litoralului multe scoli de scufundari isi aleg acest loc pentru a-si instrui cursantii.

Pescuit Sportiv

Lacul Corbu este cunoscut de mult de catre pescari ca un lac foarte bun de pescuit cu multe specii de pesti. Dar marele avantaj al viitoarei statiuni este apropierea de Grindul Chituc si de salba de lacuri ce il delimiteaza, printre cele mai importante specii de pesti ce pot fi pescuiti fiind labanul, cambula, calcanul, lufarul, salaul, somnul si crapul.

Circuite de ATV motocross si biciclism

Pasionatii de ATV si motorcross sunt la ei acasa. Loc ideal pentru ture de supravietuire pe grindul Chituc datorita lungimii sale de aproximativ 30 Km. Totodata o tura facuta cu bicicleta testeaza la maxim rezistenta oricui.

Preview document

Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul - Pagina 1
Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul - Pagina 2
Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul - Pagina 3
Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul - Pagina 4
Comportamentul consumatorului - amenajare plaja Corbul - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Comportamentul Consumatorului - Amenajare Plaja Corbul.doc

Alții au mai descărcat și

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Campanie de Promovare a Vopselurilor în Mediul Rural

CAMPANIE DE PROMOVARE A VOPSELURILOR ÎN MEDIUL RURAL Locatie: comuna Lita, judetul Teleorman, comuna aferenta municipiului Turnu Magurele...

Ai nevoie de altceva?